Yeni bir ev, içinde sadece oğlum ve ben.

Aynur1984

AnnenSanaKurbanOlurPasam
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
105
0
26
İstanbul
Bu sitede sadece bir konu açmıştım. Bilenler biliyor,bilmeyenler için çok kısa bir özet geçeyim.

Eşim tarafından aldatıldım,1 yıl kadar katlandım ama daha sonra dayanamayıp oğlumu alıp çıktım gittim o evden. Uzun bir süre düşündüm ne yapacağım diye. Tatile gittim oğlumla. Orada kafamı dinleyip doğru bir karar aldım. Eşime boşanma davası açıyorum,oğlumun velayetini almak istiyorum. Kendime ev açtım. Oğlumla yaşıyorum daha çok tazeyiz bu evde. 2 günlük. Oğlumda bende alışacağız bu duruma. Çoğunuz artık kendini düşün,boşan demişti. Düşündüm ve boşanıyorum. Bütün pişmanlıklarıyla,kahrolmalarıyla,vicdan azabıyla baş başa bıraktım onu. Son defa konuştum ve bitirdim. Şimdi oğlumla çok huzurluyum. Umarım doğru karar vermişimdir. Pişmanlık duymak istemiyorum sonradan. Ama vermiş olduğum bu kararın arkasında olacağım. En azından bundan eminim. Üstelik bütün ailem benim yanımda. Kayınvalidem,kayınpederim de dahil. Uzun zamandır bu kadar huzurlu olmamıştım...

huzur mutluluk budur, direk bu replik geldi aklıma.
eğer bu dönem de böyleyseniz demek ki içinizde rahat. şimdi düşünmeniz gereken oğlunuz.
allah yardımcınız olsun.

huzur mutluluk budur, direk bu replik geldi aklıma.
eğer bu dönem de böyleyseniz demek ki içinizde rahat. şimdi düşünmeniz gereken oğlunuz.
allah yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim. Evet sadece oğlumu ve kendimi düşünüyorum artık. Çünkü herşeyden önemli sadece oğlum ve ben.

Bence en doğru kararı vermişsiniz
Oğlunuz,aileniz herkes yanınızda,değerini bilmeyenler olmasa da olur
Herşeyin en güzeli olsun sizler için

Eminim kendinizi çok güçlü hissediyorsunuzdur şu anda.
Başardıklarınızı düşünerek.
Çok çok çok mutlu olun oğluşunuzla birlikte inşallah

Son düzenleme:
Bence en doğru kararı vermişsiniz
Oğlunuz,aileniz herkes yanınızda,değerini bilmeyenler olmasa da olur
Herşeyin en güzeli olsun sizler için

Bu kadar huzurlu olacağımı hiç düşünmemiştim. Akşam olunca oğlumu koynuma alıyorum uyuyoruz. Babasını da görüyor devamlı. Hiç sorun değil. Babasız bırakamam onu. Ama babasını bizsiz bıraktım. Ve hayatımda aldığım en doğru karar oldu bu. Sizlerin sayesinde.

Eminim kendinizi çok güçlü hissediyorsunuzdur şu anda.
Başardıklarınızı düşünerek.
Çok çok çok mutlu olun oğluşunuzla birlikte inşallah

Evet güçlüydüm şimdi bu gücüm kat kat arttı. Hiç bir kuvvet yıkamaz beni. Huzur meleğim yanımda çünkü. Teşekkür ederim size.

Evet güçlüydüm şimdi bu gücüm kat kat arttı. Hiç bir kuvvet yıkamaz beni. Huzur meleğim yanımda çünkü. Teşekkür ederim size.

Sizinle aynı durumdayız. Biliyorum şu andaki huzurunuzu, gücünüzü.
Benim de mini minnacık iki evladım var.
Ve ben onlar için mutlu ve güçlü olmak zorunda olduğum için öğrendim mutlu olmayı.
Allah evladınızı size, sizi de evladınıza bağışlasın..

canım çoooook mutlu olmanı diliyorum aynı durumları bende yaşadım kızımla baş başa kaldım ama zaman öyle bi aktıki eşimle yeniden evlendik şimdi çok mutluyuz arayı açmakla iyi yapmışşsın dinlen biraz emin ol eşine çok zor gelicek eğer eşinle karşılaşırsan çocuk için falan sakin davran oğlunu görmek isterse hemen göster nasıl anlatsam ki yani hanım hanımcık ol takiii pişmanlıktan geberene kadar hep ılımlı ol bu ayrılık öyle iyi gelicekki ikinizede belki devamı çok daha iyi olucak oğluşunla sana çok mutlu bir hayat diliyorum

seni cesaretinden dolayı kutluyorum.bende aldatıldım çocuklarım için affettim şimdilik boşanmadım kocama son bir şans verdim hangisi daha zor bilmiyorum :50:
sana evladınla mutlu bir ömür diliyorum canım:31:

Kısmet böyleymiş,hayırlısı olsun.
İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.

Keşke eski konundan devam etsen...
Eminim çoğu kişinin aklına takılmıştın.
Sonucu bilseler daha çok destek olurlar.

Ben de ilk okuyuşta anlayamadım.Eski konuya bakınca oh iyi yapmış dedim :)

Bu sitede sadece bir konu açmıştım. Bilenler biliyor,bilmeyenler için çok kısa bir özet geçeyim.

Eşim tarafından aldatıldım,1 yıl kadar katlandım ama daha sonra dayanamayıp oğlumu alıp çıktım gittim o evden. Uzun bir süre düşündüm ne yapacağım diye. Tatile gittim oğlumla. Orada kafamı dinleyip doğru bir karar aldım. Eşime boşanma davası açıyorum,oğlumun velayetini almak istiyorum. Kendime ev açtım. Oğlumla yaşıyorum daha çok tazeyiz bu evde. 2 günlük. Oğlumda bende alışacağız bu duruma. Çoğunuz artık kendini düşün,boşan demişti. Düşündüm ve boşanıyorum. Bütün pişmanlıklarıyla,kahrolmalarıyla,vicdan azabıyla baş başa bıraktım onu. Son defa konuştum ve bitirdim. Şimdi oğlumla çok huzurluyum. Umarım doğru karar vermişimdir. Pişmanlık duymak istemiyorum sonradan. Ama vermiş olduğum bu kararın arkasında olacağım. En azından bundan eminim. Üstelik bütün ailem benim yanımda. Kayınvalidem,kayınpederim de dahil. Uzun zamandır bu kadar huzurlu olmamıştım...

senin adına çok sevindim hep mutlu ol.

konuna o kadar üzülmüştüm hemen hatırladım ve çok sevindim senin adına

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Back
X