- 15 Ekim 2016
- 15
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi freedomclouds
-
Ben görmeden almam hele çocuk kıyafeti hiç almam
Yani daha pahalı da olsa elimi değer öyle alırım
Îki tane az ama kaliteli
Bunu diyen çok kişi var ama albenisi ile gelecek kişiler de vardır
Aynen canim beni de rakibin çok fazla olması düşündürüyor kalite konusunda da kendim de alışveriş yapiyorum bilgi sahibi olduğum ürünler üzerinden yaparım diye düşünüyorum bide piyasa da aynı firmadan ürün alıp satış yapanları görüyorum %100 un üzerinde bir karla satış yapıyorlar ve buna rağmen satışları var ben normal bir kâr la girerim diye düşünüyorum amaİthal kıyafet türkiyede hiç tutmaz çünkü tüm dünyaya zaten türkiyeden gidiyor tekstilin en kalitelisi ülkemizde o sebeple yurtdışından alacağın hem pahalı olur hem tr kalitesine yaklaşamaz bile. Ayrıca tekstil işi çok rakipli en zor sektör.
Benim kardeşim çin de yaşıyor canım turkiye ye toptan ticaret yapıyor bende ondan uygun toptancı firmalarını biliyorum ama ürünleri çinden getirmeyi düşünmüyorum ben daha büyük dünya ya açılmış bir firmadan getirmeyi düşünüyorumYurtdışında tekstil ürünleri ucuz değil ki.
Çinde bile tekstil gayet pahalı.
Kızlar merhaba
Ben uygun ve farklı çeşit seçenekleriyle ithal kıyafet getirip internet üzerinden satış yapmak istiyorum.ilk olarak da bebek-çocuk kıyafetlerini ve a ksesuarlarini düşünüyorum. Yalnız piyasa da bu tarz satislarin çok fazla alternatifi var. Sizce bu işte tutunabilmek için farklı ne yapmalıyım nasıl baslamaliyim
HicBu işi dediginiz gibi çok yapan var.
Sektörde tutunmaniz için aşırı bir çevreye ve alıcıya sahip olmanız gerekir.
Yani bir instagram sayfası açıp milleti takip edip onların da sizi takip ederek, kullanıcı toplama gibi bir hevesiniz varsa bence kursağınızda kalma ihtimali çok yüksek.
Ayrıca geçenlerde aksesuar alışveriş yaptım.
Biraz da tekstil alayım dedim bildiğin hic kar etmiyorum. Dolar yükseldiği için artik tekstil ucuza gelmiyor. Tabi toplu alımlar daha uygun olabilir ama bu işin zamanı geçti.
Tutturan tutturdu. Geç kaldiniz.
Işte sanal ortamda satış yaparsam bu masrafların hiç biri olmayacak o yüzden yüzde yüz kar oluyorOnlar % 100 karla satmıyor aslında çoğu insanın gördüğü şey şu mal : x lira satışı : 2x lira o zaman %100 kar sanıyorlar ama öyle değil. Bunun lojistiği var , dükkan açsanız elektriği, suyu, çalışan parası vs vs bi sürü gideri oluyor.vergi vs hiç katmadım farkındaysan.
Cevren yoksa denemeye değmez diyorsun yaniBu işi dediginiz gibi çok yapan var.
Sektörde tutunmaniz için aşırı bir çevreye ve alıcıya sahip olmanız gerekir.
Yani bir instagram sayfası açıp milleti takip edip onların da sizi takip ederek, kullanıcı toplama gibi bir hevesiniz varsa bence kursağınızda kalma ihtimali çok yüksek.
Ayrıca geçenlerde aksesuar alışveriş yaptım.
Biraz da tekstil alayım dedim bildiğin hic kar etmiyorum. Dolar yükseldiği için artik tekstil ucuza gelmiyor. Tabi toplu alımlar daha uygun olabilir ama bu işin zamanı geçti.
Tutturan tutturdu. Geç kaldiniz.
Anlıyorum canım daha önce yapmış bir kişi bunları söylüyorsa benim bu işi yapıp devam ettirmem gerçekten hayal olsa gerekKargo masrafı gene olacak , beğenmeyecekler iade edecekler kullamıp geri vermek isteyecekler emin ol öyle manyaklar var ki çok zor. Bir ara bende e - ticaret yaptım kurumsal sitem olmasına rağmen nelerle uğraştım. Adam ürünü alıyor kutusunu dahi açmadan geri gönderiyor hayır neden adın neden gönderiyorsun sonra hop kargo parası *2 e noldu 3 ürünün karı sıfırlandı. Hele instagramdan satış yapmak mümkün değil o çok takipçili butiklerin çoğu sahte takipçili.
kıyafette türk malı her zaman iyidir, onu tercih ederim, net üzerinden çin malı kıyafet ben almazdım, bir de bebekmallarındainsanlar daha çok dikkat ediyorlar, boyasıkumaşı baskısı vsKızlar merhaba
Ben uygun ve farklı çeşit seçenekleriyle ithal kıyafet getirip internet üzerinden satış yapmak istiyorum.ilk olarak da bebek-çocuk kıyafetlerini ve a ksesuarlarini düşünüyorum. Yalnız piyasa da bu tarz satislarin çok fazla alternatifi var. Sizce bu işte tutunabilmek için farklı ne yapmalıyım nasıl baslamaliyim
Cevren yoksa denemeye değmez diyorsun yani
Ben sadece instagram degil face google uzerinden ve daha çok kitleye ulasmak farkli satis sayfalarinda da yapmayi düşünmüyordum da aklıma yatmayan en büyük sorun bu kadar çok alternatifi var kendi satislarimi nasil duyurabilecegimDenemeye değmez çünkü zarar edersin.
Çevremde uğraşanlar oldu biliyorum. Öyle kolay değil.
Ayrıca instagramdan satış yapsan bile resmi olması lazim. Bunun için yasal düzenlemeler ile yine uğraşacaksın.
Çünkü insanlar diğer sayfalara çok güvenmiyor.
Kargo isi de var.
Zor yani.
Öyle kolay değil.
2 3 sene önce açsaydın konuyu olurdu :)
Kendim alıp kalitesinden emin olmadığım ürünü bende koyup satmam ve ürünler tabiki de çin mali olmayacak tescilli bir dunya firmasından almayı düşünüyorum da tek sıkıntım nasıl reklam yapıp sesimi duyurabilecemkıyafette türk malı her zaman iyidir, onu tercih ederim, net üzerinden çin malı kıyafet ben almazdım, bir de bebekmallarındainsanlar daha çok dikkat ediyorlar, boyasıkumaşı baskısı vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?