Yeni bir Hayat İçin Yeni bir Fizik Yeni Bir Ruh Yeni Bir kariyer:)

Allah Bana Yeter

Bana bir parça, yüreği güzel, samimi insan lazım.
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
234
150
23
Merhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri :) Ben 28 yaşında,memur,1.67 boyunda 74 kg ,evli çocuğum henüz olmayan borçları olan bir bayanım.
Yeni :110::KK45::KK28::21::KK200::KK200::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:bir hayat için
1.kariyerime kpss a grubuna çalışarak 1 yıl içinde iş hayatımı değiştirmek.
2.Ruhen ibadetlerime dualarıma nefes egzersizlerime devam eden yapan kitaplar okuyan sağlıklı zarif sakin öfkesiz olumlu bir insan olmak
3. 74 kg 60 kg a düşmek idüzgün şekilli bir vücuda sahip olmak
4.Evliliğimdeki eşimin anne aşırı düşkünlüğünü son veremesemde azaltmak güzel ılımlı inatçı eşime rağmen huzurlu bir yuva sürdürebilmek ve 6 7 ay sonra bir bebek çalışmasına başlamak
5.Borçlarım 3 sene içerisinde bitecek bunun için bir bütçe yatırım planı birikim yapmak ev araba almak için peşinat biriktirp düzenli sağlıklı huzurlu sakin bir hayata kavuşmak istiyorum. Bu konularda yeni bir hayat için hepimizi için önerilerinizi bekliyorum.
Sabah 8 Akşam 6 iş-yerinde oluyorum.:KK200::nazar::KK17::KK17::KK54::KK54:

Fakat tüm bunlar için bir yol haritam yok nereden nasıl başlayacapımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyoruım

Kolay gelsinHoppa
Dilerim hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz
Yenilik değişim her zaman iyidir
Başarılar diliyorum:KK9:

Aslında Zor dğeilde tavsiyeler pratik çözümler hayatın bu kademelerinden geçip tüm konularda değilsede 1 2 sinde yardımcı olacak birsürü insan vardır diye düşünerek kadınlar kulbüne yazdım ve en çok sen destek oldun teşekkür ederim başka pek ilgilenen olmadı sanırım herkees hayatından memenun ve kimse pek yenilik arayışında değil yada benim bunca istediğim şeyin hayatımı değiştireceğin farkında dğeiller ben buiteklerden 3 ten azını yaparsa hala şu yaşadıgım hayatı yaşayacağım çünkü evlililkj hayatıda pek yolunda olmayan bir insanım zaten biryerelere tutunmam gerekiyor ki dua en büyük ilacım ama eylemsiz rotasız plansız programsız olduğum anlar hemen geri çöküyorum inşallah burada herkes aradıgı seylerin cevanı ı derdinin dermanını bulur diye düşünüyorum:110::110::110::110:

Merhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri :) Ben 28 yaşında,memur,1.67 boyunda 74 kg ,evli çocuğum henüz olmayan borçları olan bir bayanım.
Yeni :110::KK45::KK28::21::KK200::KK200::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:bir hayat için
1.kariyerime kpss a grubuna çalışarak 1 yıl içinde iş hayatımı değiştirmek.
2.Ruhen ibadetlerime dualarıma nefes egzersizlerime devam eden yapan kitaplar okuyan sağlıklı zarif sakin öfkesiz olumlu bir insan olmak
3. 74 kg 60 kg a düşmek idüzgün şekilli bir vücuda sahip olmak
4.Evliliğimdeki eşimin anne aşırı düşkünlüğünü son veremesemde azaltmak güzel ılımlı inatçı eşime rağmen huzurlu bir yuva sürdürebilmek ve 6 7 ay sonra bir bebek çalışmasına başlamak
5.Borçlarım 3 sene içerisinde bitecek bunun için bir bütçe yatırım planı birikim yapmak ev araba almak için peşinat biriktirp düzenli sağlıklı huzurlu sakin bir hayata kavuşmak istiyorum. Bu konularda yeni bir hayat için hepimizi için önerilerinizi bekliyorum.
Sabah 8 Akşam 6 iş-yerinde oluyorum.:KK200::nazar::KK17::KK17::KK54::KK54:
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki =( ben de çoook uzun zamandır hep planlar kurup uygulayamama derdinden muzdaribim..ama bence bunların farkında olup kafanızda en azından bi liste yapmış olmanız da güzel bi başlangıç.. arkadaşın biri de söylemiş tek tek gerçekleştir planlarını diye.. bence de doğru.. benim de en beceriksiz olduğum konu bu sanırım her şeye birden dalış yapmak =) neyse allah ikimizin de yardımcısı olsun.. umarım her şey gönlünüzce olur ;)

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki =( ben de çoook uzun zamandır hep planlar kurup uygulayamama derdinden muzdaribim..ama bence bunların farkında olup kafanızda en azından bi liste yapmış olmanız da güzel bi başlangıç.. arkadaşın biri de söylemiş tek tek gerçekleştir planlarını diye.. bence de doğru.. benim de en beceriksiz olduğum konu bu sanırım her şeye birden dalış yapmak =) neyse allah ikimizin de yardımcısı olsun.. umarım her şey gönlünüzce olur :KK66:
amin umarım istikrarlı yürüdüm 2 kg vermişim bile ders konusundada başladım 2 konu çalıştım:D

Back
X