- 4 Eylül 2015
- 234
- 150
- 23
- Konu Sahibi Allah Bana Yeter
Merhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri :) Ben 28 yaşında,memur,1.67 boyunda 74 kg ,evli çocuğum henüz olmayan borçları olan bir bayanım.
Yeni

bir hayat için
1.kariyerime kpss a grubuna çalışarak 1 yıl içinde iş hayatımı değiştirmek.
2.Ruhen ibadetlerime dualarıma nefes egzersizlerime devam eden yapan kitaplar okuyan sağlıklı zarif sakin öfkesiz olumlu bir insan olmak
3. 74 kg 60 kg a düşmek idüzgün şekilli bir vücuda sahip olmak
4.Evliliğimdeki eşimin anne aşırı düşkünlüğünü son veremesemde azaltmak güzel ılımlı inatçı eşime rağmen huzurlu bir yuva sürdürebilmek ve 6 7 ay sonra bir bebek çalışmasına başlamak
5.Borçlarım 3 sene içerisinde bitecek bunun için bir bütçe yatırım planı birikim yapmak ev araba almak için peşinat biriktirp düzenli sağlıklı huzurlu sakin bir hayata kavuşmak istiyorum. Bu konularda yeni bir hayat için hepimizi için önerilerinizi bekliyorum.
Sabah 8 Akşam 6 iş-yerinde oluyorum.

Yeni

1.kariyerime kpss a grubuna çalışarak 1 yıl içinde iş hayatımı değiştirmek.
2.Ruhen ibadetlerime dualarıma nefes egzersizlerime devam eden yapan kitaplar okuyan sağlıklı zarif sakin öfkesiz olumlu bir insan olmak
3. 74 kg 60 kg a düşmek idüzgün şekilli bir vücuda sahip olmak
4.Evliliğimdeki eşimin anne aşırı düşkünlüğünü son veremesemde azaltmak güzel ılımlı inatçı eşime rağmen huzurlu bir yuva sürdürebilmek ve 6 7 ay sonra bir bebek çalışmasına başlamak
5.Borçlarım 3 sene içerisinde bitecek bunun için bir bütçe yatırım planı birikim yapmak ev araba almak için peşinat biriktirp düzenli sağlıklı huzurlu sakin bir hayata kavuşmak istiyorum. Bu konularda yeni bir hayat için hepimizi için önerilerinizi bekliyorum.
Sabah 8 Akşam 6 iş-yerinde oluyorum.