bende 17yimbu yaşta neden evlilik derseniz anlatayım benim sözlüm benim ilk aşkım elini ilk tuttuğum ilk aşık olduğum erkek aramızda yaş farkı var tabi ama yan yana geldiğimizde ben ondan daha büyük duruyorum
benimkinin öz annesi vefat edince bunun babası başkasıyla evlendi bu mal kadında benimkini evlendirmeye çalışıyo pislik
ben bir kurtardım iki kurtardım buda aynen öyle . En sonunda bu iş böyle olmıcak dedim ben aileme söyledim ben birini sveiyorum felan diye ( zaten ailemde bi babamla aram iyi annemin bana öyle annelik yaptığı felan yok ayrımcılık hat safada) karşı çıktılar felan sonra kabullendiler tamam dediler lise bitsin evlenirsiniz tek şart üniversite okuncak dendi bana bizde kabul ettik.
ben 18 me girdikten bi kaç ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz işte hayırlısıyla. O lise mezunu lise mezunu felan ama senden benden bilgilidir üniversite oku kazanırsın sende bu zeka varklen diyorum cık kabul etmiyo belki evlenince dışardan okurum diyo ama nerdeee
18de evlilik olur mu bilmiyorum ama ben bu adamı istiyorum hem yanımda olsun istiyorum elinde büyüdüm desem yeri bana kendi ailemden çok o sahip çıktı yeri geldi bana analık babalık abilik yaptı iyi günümde kötü günümde yaşıma hiç bakmadan benim yanımda oldu ee tabi benimki en başta tek taraflıyken şimdi büyük bi aşka dönüştü bu sefer iki taraflı birlikte herşeyin üstesinden geldik.
ben hiç çocuk olamadım taki onu tanıyıncaya kadar ben çocukluğumu bile onla yaşadım Allah nasip ederse inşallah evlenicez
Umarım çok mutlu olursun canım. önce ki konularına göz atmıştım çotka üzülmüştüm.
Baba evinde bulamadığın huzuru kendi yuvanda bulursun inşallah
umarım bulurum . Bu ara zaten aramız limoni dünden beri buluşamıyoruz diye dünde son noktayı koydu zaten o kadar dolmuşki ailemle ilgili kendi sıkıntıları yetmezmiş gibi bide benim ailemle uğraşıyo..
dün o kadar haklı olmasına rağmen yinede beni düşündü bi süre konuşmalayım kafamı dinlemem lazım yoruldum seni üzmek istemiyorum dedi bende üstelemedim tamam canım dedim. dün telefonumu odaya bıraktım aramim onu diye beni tam 17 kez aramış sonra ben aradım görünce üzülme olurmu senin gözleirnden bi damla yaş akarsa ölürüm ben dedi içimi yaktı ya. sonra yine kapadık telefonu 5 dk geçmeden aradı bak üzülme nolur felan dedi
şapşal sesimi duymadan yapamıyoda bahaneler üretiyo her sefernde saçma sapan sebepler uyduruyo felan benimde hoşuma gidiyo tabi :)
allah inşallah izin verir de evlenir mutlu oluruz...
bende 17yimbu yaşta neden evlilik derseniz anlatayım benim sözlüm benim ilk aşkım elini ilk tuttuğum ilk aşık olduğum erkek aramızda yaş farkı var tabi ama yan yana geldiğimizde ben ondan daha büyük duruyorum
benimkinin öz annesi vefat edince bunun babası başkasıyla evlendi bu mal kadında benimkini evlendirmeye çalışıyo pislik
ben bir kurtardım iki kurtardım buda aynen öyle . En sonunda bu iş böyle olmıcak dedim ben aileme söyledim ben birini sveiyorum felan diye ( zaten ailemde bi babamla aram iyi annemin bana öyle annelik yaptığı felan yok ayrımcılık hat safada) karşı çıktılar felan sonra kabullendiler tamam dediler lise bitsin evlenirsiniz tek şart üniversite okuncak dendi bana bizde kabul ettik.
ben 18 me girdikten bi kaç ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz işte hayırlısıyla. O lise mezunu lise mezunu felan ama senden benden bilgilidir üniversite oku kazanırsın sende bu zeka varklen diyorum cık kabul etmiyo belki evlenince dışardan okurum diyo ama nerdeee
18de evlilik olur mu bilmiyorum ama ben bu adamı istiyorum hem yanımda olsun istiyorum elinde büyüdüm desem yeri bana kendi ailemden çok o sahip çıktı yeri geldi bana analık babalık abilik yaptı iyi günümde kötü günümde yaşıma hiç bakmadan benim yanımda oldu ee tabi benimki en başta tek taraflıyken şimdi büyük bi aşka dönüştü bu sefer iki taraflı birlikte herşeyin üstesinden geldik.
ben hiç çocuk olamadım taki onu tanıyıncaya kadar ben çocukluğumu bile onla yaşadım Allah nasip ederse inşallah evlenicez
10 tane erik yedim ( yalniz erogin tadi yok 2 hafta sonra anca olur erikler)
simdi yuruyuse cıkıcaz :)
elmasekerim dok icini insan konustukca rahatliyo cidden esinde cok sey yasamis ben aileme ilk sevdigimi soyledigimde babam yuzume yumruk atmisti ama ben yinede ona tavir almadim cunku benim babam canim herseyim annemden cok seviyorum onu babam herseye ragmen benim tek destekcim.
evliligi kacis olarak gormuyoruz hele o hic ama ben azcık oyle dusunuyorum onun ailesi beni seviyo cidden haftasonlari ablalariyla konusuyorum felan insallah hep boyle devam eder bizim iloskimizi zedeleyen tek sey ailemin bulusmamiza izin vermemesi zoruna gidiyo onunda...
herkesin hayati mukemmel olmuyo ama insallah bizde sen ve esin gibi mutlu oluruz :)
birde hani derler ya anneler cocuklari arasinda ayrim yapmaz diye sakin inanmayin oyle bir ayrim yapiyolar ki...
neyse ben herseye ragmen onu cok seviyorum oda beni :)
onemli olan kafa yapisi kafalar uyuyosa sirasiyla hersey olur ve yasin hic onemi yok cidden :)
mutluluk huzur olsun yeter ki :)
Günaydın kızlarrrr
betrayalcim sabah tartıldım ve yine aynıyım canım (54,2) istersen yaz sen.
regl dönemime 1 gün kaldı şişkinlik var sanırım.
moralimi bozmuyorum
fndkkrdm nasıl gidiyo squats bu arada benim simitlerim feenaaa ki ne fenaaa acıyo resmen.
saskincim 1 haftada mı eridi o göbekkkbenmkide yumuşak.
sert olsun istiyorum :26::26:
Yok canim bugun 4 gunum kiz kardesim ogretmen oldugu icin sik sik goremiyorum ondan bir hafta dedim ama gercekten cok sertlesiyor benim zaten oyle abartacak bir gobegim yok ama cok ise yariyor bu arada ben kollarimdan cok şikayetçiyim ya ne yapabilirim kizlar etkili birsey arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?