Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın? :dselam kızlarr nasılsınızz:)
günaydın kızlar.. sabak kalkınca 2 bardak sıcağa yakın su.. kahvaltı: kepek ekmek arasında light peynir, domates biberli tost.... salatalık.... 1kupa bitki çayı.... sabah kalkınca elma sirkeli su içipte faydasını göreniniz var mı acaba kızlar..
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın? :d
kızlar platese felan başalmıyorum pazartesi slim in 6 ya başlıyorum 6 hafta süren bi program yapanlar incecik hatun olmuş ya videolarıda kaydettim ona başlıcam pazartesi haydi bismillah![]()
bu ilk video bu 2 hafta yapılıyor Phase 1 Start It Up - YouTube
daha sonra bu 2. buda 2 hafta Phase 2 Ramp It Up - YouTube
sonrada bu 3. buda 2 hafta yapılıyo Phase 3 Burn It Up - YouTube
toplamda 6 hafta sürüyo haftanın 6 günü yapılıyor 1 gün dinleniliyo. bonus videoları var onlarıda istediğin zaman yapıyosun
bu Slim & Six Pack.mp4 - YouTube ve bu Slim & Limber.mp4 - YouTube
yapanlar çok incelmiş bende pazartesi başlıcam vücudumu dinlendiricem 2 günkadının biri diyet yürüyüş ve bu videolarla 2 ayda 20 kilo vermiş
![]()
yapan herkes cidden çok incelmiş sıkılaşmışlar en iyi spor olarak öneriyolar zayıflamak için
bende jillianın yanına bu sporu ekliyeyim bari.bu ilk video bu 2 hafta yapılıyor Phase 1 Start It Up - YouTube
daha sonra bu 2. buda 2 hafta Phase 2 Ramp It Up - YouTube
sonrada bu 3. buda 2 hafta yapılıyo Phase 3 Burn It Up - YouTube
toplamda 6 hafta sürüyo haftanın 6 günü yapılıyor 1 gün dinleniliyo. bonus videoları var onlarıda istediğin zaman yapıyosun
bu Slim & Six Pack.mp4 - YouTube ve bu Slim & Limber.mp4 - YouTube
yapanlar çok incelmiş bende pazartesi başlıcam vücudumu dinlendiricem 2 günkadının biri diyet yürüyüş ve bu videolarla 2 ayda 20 kilo vermiş
![]()
yapan herkes cidden çok incelmiş sıkılaşmışlar en iyi spor olarak öneriyolar zayıflamak için
hiç makarna yemeseydin keşke tatlımselam kızlar menümü yazayım belki akşam yemem çünkü eve geç gidip yemeyebilirimm
sabah:kahvaltı yok 1 fincan nescafe
öğle:1 kase çorba
4-5 kaşık makarna 3 tanemi ne köfte
2 fincan fitre kahve ve 1 fincan çay daha içtim gün içerisinde