Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok sağol canım yaa umarım iner. :/sırasıyla bakın kızlar hangisi iniyosa artık
Ebru Şallı ile Süper Bir Karın 2012 DVDRip XviD | Tek Link indir, Film indir , Dizi indir
Ebru all ile Sper Bir Karn 2012 DVDRip XviD » ndir - Download - Bedava Tek Link Full Oyun,Film,Dizi,Program ndir
Ebru Şallı ile Süper Bir Karın Belgesel indir | Film indir, Tek Link indir
3 kaşık dondurma yedim puuf bu hafta baya yedim![]()
hedefinle hemen hemen aynıinşallah iner. Kızlar ben dukan diyeti testi yaptım bana ideal kilomun 56 olduğunu söyledi![]()
ama ben 50 olmak istiyorum![]()
Hani rakkamsal bakmiuoduk :)
ben hem rakamsal hem dışsal bakıyorum ama öncelik dışsal
bu sabah tartıldım 60.8 olmuşum nasıl yemişim bu hafta ya![]()
Günaydın kızlarrrrr
fndkkrdm pazartesiye kadar bende fazla sıkmıycam kendimi. sonra hem dikkat edip hemde ebru şallıyla sıkılaşıcam
bu arada bende o kadar yiyiorum ama yakıyorum galiba 54,1 uyandım bu sabah :) dikkat etmiyorum tabi.![]()
ben adetliydim ya hep yedim![]()
adetin bitsin o zaman tartıl bi de![]()
aynen kesin sonu pazartesi alırım![]()
yarın sınavım olduğu için spor olarak bi tek ramp it up yaptım günün ilerleyen saatlerin squat ve simit bölgeside yaparım başka bişey yapmıcam sıkı bi spora pazartesi başlarım :)
siz indirdiniz mi ebru şallıyı![]()
Tebrikler canımMerhabalar hanımlar cok mutluyum diyetimin 5 günü bugün sabah tartildim 75 kilo olmusum artik kim tutar beni