• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir hayat kurmak

Piremseselif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
21
2
1
29
Merhaba arkadaşlar... inanılmaz tartışmalı ama bi o kadarda mutlu ama sıkıntıların çözülemediği bi evliliğim var... erken yaşta evlendim 6 aydır evliyim kavgasız anlarımızda çok mutluyum ben yiyim diye yemeyen, el üstünde tutan, hareketlerindende anladığım kadar beni seven ve ilgili bi eşim var.. Ama aynı zamanda küfür eden,beni ailemle arada bırakan herşeyi istediği gibi anlayan ve öfke kontrolü hiççç olmayan bi insan... ama artık kavgalar bizi birbirimizden soğutmaya başladı ve boşanma lafları ağza alınmaya başladı... uzun uzun yazıyorum çünkü benim içimdekileri tanımadığınız 'benden'daha çok sizi objektif yapar...

MUTSUZUM ARKADAŞLAR ÇOK MUTSUZUM.

Çok daraldım sıkıntılı hep yıpratılmış bi aileden çıkıp daha çok yıpranmama sebep olan evliliğim beni şehirden gitmeye sürüklüyor artık. Neden annem ve babamın evi değil?

ben 1 hafta evden kovulup oraya gittiğimde hergün ağladım. Anneme kurban olayım en çok sevdiğim. Ama en çok beni o ağlattı.
Evime geri döneyim diye bana bilmem neler gibi ortalarda gezersin boşanırsan dedi..komşulardan sakladı bana destek olmadı.. ben sırf ona güvenip evliliğimi bitirmeyim diye aslında onun açısından iyi ama benim için değil. Ben annemde olsa kimseye güvenip hareket etmem benim hayatım.KİMSEYE GÜVENEMEM... Eşim haksızlığını kabul etmez kendi açısından çok haklıdır beyefendi ama istediği gibi anlar.. hep bunu sordum. Beni alana kadar canın cıktı bunları yaşatmak için mi evlendin? Kavga etmediğimiz anlarda dünyanın en mutlusuyum kavgada nasıl bu kadar canileşiyosun? Hayır ben sinirliyken beni dinleme peki ben? Dedi.. soğuduk artık birbirimizden. Herşeyede kavga edilmez ki.. bende kahrı çekilecek insan değilim oda... ikimizde baskınız Seviyomuyum tabiki evet ama artık boşvermişliğin dibini yaşıyorum.Boşanma dilekçesi yazdım yalandan önüne koydum bana boşanalım dedi... imzalamadı yırttı kessen yine boşamam dedi... sen hep diyosun Ben bikere söyledim bak böyle oluyomuş falan filan... Ünversite öğrencisiyim bide ben.. herşeyi sinirli anında başıma kakar. Kavgalarda çok ağır konuşur bende konuşunca saygısız olurum. Evet arkadaşlar kovulduğum bi evim rahatça oturamadığım ailem var. Benim evim diyebileceğim hiçbir yer yok. Kendi evimi kurmak şehirden gitmek istiyorum..Uzun diye belki okumayacaksınız bile olsun. Buda burda dursun...

Sevgi anlayışınız bir garip. Küfür desen var, evden kovma var, hakaret var, saygı yok, destek yok. Kusura bakmayın ama sevgi bu değil, ilgi de bu değil. Kısa dönemde aranız iyi oluyor olabilir ama benim gördüğüm pek iç açıcı bir tablo değil. Ve daha 6 ay olmuş evleneli.

Çift terapistine gidebilirsiniz ama ikna olmuyorsa veya gittiği halde düzelmiyorsa boşanmak sanırım en hayırlısı olur. Aksi takdirde çok çok yıpranacaksınız. Çocuğunuz olursa boşanmak da güçleşecek ve işler sarpa saracak.

Öğreciymişsin yurda başvur. Burs kredi almıyorsan onlara başvur part time çalış. Bir kaç sene çok zorlanırsın ama kurtulursun. Anne dediğin kadında rahata eririr.

Bu arada yazdığınız hiç bir şey sevgi ifadesi değil. Adam hasta. Öfke kontrolü olmayan insanla aynı evde yaşarken, canınızı kurtarmak için alttan almalarınız devam ettikçe daha iyi bir hale gelmez. Sadece özgüveninizi yitirmenize neden olur. Hala mantığınız ve güveniniz yerindeyken bir şeyler yapın. Bu arada erken evlenerek pişman olmuşsunuz. Umarım bunsan sonra pişman olmamak için mantığınızı kullanırsınız.

Eşin seni sevmiyor önce onu bi kabullen.Iyiyken herkes iyi olur bu bi sevgi göstergesi değil

İste bu yüzden basbas okul bitmeden işiniz olmadan evlenmeyin diyorlar insana kimseden fayda yok ne yazık ki.

İşiniz paranız yoksa yeni bi hayat kurmak için okulunuzun bitmesini bekleyeceksiniz mecburen.Yurda falan çıkın diyeceğim ama evli olanlara çıkmıyor diye biliyorum .E adam da boşanma taraftarı değil iş uzar.En azından kalacak bi yerin olsa tamam ama şu an kendine yeni bi hayat kurman hayalden ibaret olur.Okulunu bitir meslegini eline al ve lütfen hamile kalma.Seviyorum da deme böyle bi adam sevilmez

Bu hayat sizin ve ne yaşayacaksınız siz yaşayacaksınız. O evde huzur, tartışma çıktığında üzülen sizsiniz anneniz veya konu komşular değil!
Ayrıca, iki insan birbirlerine karşı sevgi ve saygılarını yitirdilerse evliliği sürdürmenin de bir anlamı yok. Önünüze bakın lütfen. Boşanmak ayıp değil aksine günümüzde normal karşılanıyor. Kadınlarımız daha emin adımlarla yürüyor artık. Neden mi? Çünkü bilinçlendik, eski zamane kadınları değiliz. Olmamalıyız da...

Son düzenleme:
evlenene kadar yerlerde sürünürler elde edince de insanin kıymetini bilmezler çok sinir oldum yaa :KK12: ailenin tavrı da enteresan belki annenle net konusursan tepkisi değişebilir kararlı olduğunu gorurse

Tartismalarinizi biraz daha seviyeli yapmaya calisin. Dogruyu soyleyin icinizde bir sey tutmayin ama bunu yaparken birbirinizi kirip dokmeyin. Eger gercek anlamda gidip bosanmayacaksaniz devamli bosanma lafi acmayin. Evliliginiz icin destek alin. Eminim faydasi olacaktir. En azindan dogru karar almaniza yardimci olur. Kufur, evden kovma falan cok kotu yalniz. En kotu senaryoya hazirlikli olun bence :/ Annenizi, komsulari sallamayin. Onlarin yorumu bitmez...

Bukadar koca meraklısı olmasaydın,okulunu bitirip işe girseydin böyle olmazdı. Ailende üzemezdi eşinde.. eşin sana saygı duymuyor muhtemelen sevmiyorda..böyle sevgi olmaz canım,şiddeti sevgi sananlardansın..

Bukadar koca meraklısı olmasaydın,okulunu bitirip işe girseydin böyle olmazdı. Ailende üzemezdi eşinde.. eşin sana saygı duymuyor muhtemelen sevmiyorda..böyle sevgi olmaz canım,şiddeti sevgi sananlardansın..

Bayanı tanıyor musunuz? Yoksa acımasız yorumlarla beğeni toplayanlardan mısınız?

Bayanı tanıyor musunuz? Yoksa acımasız yorumlarla beğeni toplayanlardan mısınız?
Öğrenciyken evlenmesine istinaden düşüncem bu yönde. Hayırdır ? Savunma almışsınız! Avukat mısınız yoksa özenti sonucumu oluyor bunlar ? Yaranız nerde ? Ayrıca size ne ? Cevabım konu sahibesine,yorum hakkı ona ait,kusura bakmayın.

Öfke kontrolü sorunu olan birinin yalnızca kavgadaki hallerine bakarak ''Sevmiyor seni. '' gibi bir yorum yapamayız.
Adı üstünde bu adamın öfke kontrolü gibi ciddi bir sorunu var tedavi olması gerekiyor.

Bu konu hakkında hiç konuştunuz mu?
Yardım almayı kabul eder mi?

Birbirinizi kırıp döktükten sonra barışmalarınız nasıl olur?
Hatasını anlayıp gönlünü almayı bilir mi mesela?

Yeni evlisiniz.
En büyük kavgalar genelde bu zamanlarda yaşanır.
Bu sebepten çok üzmeyin kendinizi.

Herkes anlatmıyor bakmayın.
Herkes yuvasında bir düzen oturtuncaya dek yutmam sandığı pek çok lafı yutmak zorunda kalmıştır.

okurken esiniz çift karakterli gibi geldi bir an..cok sever cok ilgili el ustunde tutar sonra kizinca kufreder deyince.cok yeni evlisiniz bosanmayi dusunecek kadar bu noktaya nerden geliyorsunuz.insanin arkasinda bir aile destegi cok guzel biseydir elbet ama herseyden once sizin mutlulugunuz onemli.ofke kontrolu icin yardim alabilirsiniz. sizde karsilik verdiginizi soyluyorsunuz belliki birbirinizi tetikliyorsunuz.iyi anlarinizda esinizle oturup konusun neler hissettiginizi anlatin.umarim hersey yoluna girer tartissaniz bile birbirinize sayginizi kaybetmezsiniz umarim.zira kimse hakaret duydugu insana sonrasinda sarilip uyumak istemez..

Acelen neydi

Öğrenciyken evlenip 6 ayda Nasıl düşman oldunuz

Yani daha ne değişti hemen de sevgililikten düşmanlığa geçtiniz

Bu hale gelmeye sebep ne niye kovdu sizi

Aile mi para mı kıskançlık mı neden bu tartışmalar

Öğreciymişsin yurda başvur. Burs kredi almıyorsan onlara başvur part time çalış. Bir kaç sene çok zorlanırsın ama kurtulursun. Anne dediğin kadında rahata eririr.

Bu arada yazdığınız hiç bir şey sevgi ifadesi değil. Adam hasta. Öfke kontrolü olmayan insanla aynı evde yaşarken, canınızı kurtarmak için alttan almalarınız devam ettikçe daha iyi bir hale gelmez. Sadece özgüveninizi yitirmenize neden olur. Hala mantığınız ve güveniniz yerindeyken bir şeyler yapın. Bu arada erken evlenerek pişman olmuşsunuz. Umarım bunsan sonra pişman olmamak için mantığınızı kullanırsınız.
+1

Koca meraklısı mı? Sen kendini ne zannediyosunda beni yargılamaya kalkıyosun? Sen benim ne yaşadığımı biliyomusunda koca meraklısı diyosun beni tanıyomusunda konuşuyosun! Senin haddine mi ? Koca meraklısı nasıl bi kelime ilk önce üslup öğren sonra yorum yaz senin gibiler yüzünden insanların morali bozulmak zorunda değil o güzel yorumun için çok sağol çok yardımcı oldun bana

Bir el üstünde tutup bir bunları yapan birinden korkulur.. normal değil..
Hep kufur kavga var deseniz neredeyse daha iyi bir durum çizmiş olursunuz..

Öfke kontrolü olmayan saygısız ergen bir kocaniz var gibi.. aman çocuk olmasın.. yurtta kalıp okulu bitirin.. ailenizin yanında rahat olmasanız da kalın.. güvende olursunuz en azından.,

Çok teşekkür ederim ilk önce.. eşimle barışmalarımız genelde o adım atar ben hep burnu dik olan taraf oluyorum çnkü çok kırılıyorum... hep sıkıca sarılır konuşturmaz koklar yada şakalaşmaya başlar hemen duygularından bahseder benim yüzümü güldürene kadar bu devam eder... öfke kontrolü gerçekten yok ve ben sevmiyosun dediğimde sevmesem senin mutluluğun için çabalamam diyip nankör oluyorum :)) evet herkes bana bunu söylüyo bu aralar ilk zamanlar olur diye ama olacak gibide gitmiyo bazen dualara sığınıyorum..

Haftada 7 gün çalışıyo ek iş yapıyo onun sıkıntısı olduğunu düşündüm ama şöyle bişeyde var bana saygı duymuyosun neye yok desem tartışma konusu oluyo diyo derken konu büyüyo saman alevi gibi

Çok teşekkür ederim ilk önce.. eşimle barışmalarımız genelde o adım atar ben hep burnu dik olan taraf oluyorum çnkü çok kırılıyorum... hep sıkıca sarılır konuşturmaz koklar yada şakalaşmaya başlar hemen duygularından bahseder benim yüzümü güldürene kadar bu devam eder... öfke kontrolü gerçekten yok ve ben sevmiyosun dediğimde sevmesem senin mutluluğun için çabalamam diyip nankör oluyorum :)) evet herkes bana bunu söylüyo bu aralar ilk zamanlar olur diye ama olacak gibide gitmiyo bazen dualara sığınıyorum..

Yorumun alt sağ köşesinden cevapla diyerek yazarsan kişiyi alıntılamış olursun canım öncelikle.
Olumsuz yorumlara çok aldırış etme.
Burası bir derdim var değil artık derdime dert katacak kim var bölümü.
Adını da değişseler iyi olacak.
Her şeyin gönlünce düzelmesini dilerim..
Sevgiler.

Back
X