Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evt boston da guzel. degisik bi havasi varsakın ve sakın dönme sevde. ülke kaos içinde. sokakta her an tehlikedeyiz. terör cinayetrler kadına saldırılar. canınamı kastedeceksin dönersen.
refah içinde yaşamak varken, burada geçim derdi,hayat pahalılığı vs vs vs. çekilirmi
kaliforniyaya git. floridaya git. bostona git. ama buraya sakın ha gelme
ay evt boston da guzel. degisik bi havasi var![]()
cok ozlemisim yaa anilarim depresti napimmmOCydi Bostondu derken milletin ağzının sıyunu akıttın kızım yeter artık![]()
Biz burda geceden sabaha kadar Sur'dan gelen silah seslerini,bomba seslerini catisma seslerini dinleyelim;siz Boston moston diyin anasini satim.OCydi Bostondu derken milletin ağzının sıyunu akıttın kızım yeter artık![]()
Bir şeye açıklık getireyim arkadaşlar; İstanbul (veya Türkiye) zaten bir seçenek değil, dönmeyeceğim. İkincisi, ABD dışında bir ülke de seçenek değil. Ben buranın sistemi içindeyim, öğrenmişim, alışmışım, buralı olmuşum. Bir şikayetim de yok. Bilmediğim, yaşamadığım başka bir ülkeye gitmek zaten istemem. Amacım dünya çapında özgür kız olup maceraya atılmak değil, sevebileceğim, çok da yabancı olmadığım bir yerde yaşamak, yerleşip hayatımı kurmak.![]()
Burda da hayat gercekten kolay degil.Normal bir iste tek basina calissaniz ucu ucuna gecinebilirsiniz.Eskiden genc insanlar kolaylikla evalabiliyorlardi.Ama simdi eger 5000 euro kazanciniz yoksa bu cok zor.
Fakat sosyal devlet anlayisi var.Herkes tedavi olabiliyor.Issizsen kirani devlet ödüyor ve ac kalmiyorsun.Insan gibi yasamaktan bahsetmiyorum bile.Ama benim hayattan beklentilerim cok farkli.
Tam tersine ilerisi için dönmemeli zaten.hele de eşini bu ülkenin en kültürlüsünü seçtiğini sansa da, daima altında karısına hönküren,karnını kaşıyan pijamalı vardır.mümkünse bulunduğunuz ülkede kendiniz gibi gelişmiş biriyle evlilik yapın.bence ülkene dön melisin ilersini de düşünürsen eş seçimi kültür, ben olsam dönerdim kesinlikle ayrıcada korkacak ne var zaten bu yaşta çok şey başarmışsın belli güçlü bi kadınsın