- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
Chicago'da yaşadım 1 yıl. Eğer amerikada yaşamak gibi bir şansım olsaydı Chicago'ya yerleşir orada yaşar orada çalışırdım.Tabi dersenizki ABD'de baska nereleri gördün ki? Görmedim. Ama Chicago'yu inannılmaz sevmiştim.Bu yüzden baska bir arayışa girmezdim muhtemelen.Yani bu yüzden aslına bakarsanız en sevdiğiniz en aklınızda kalan yerlerden birine giderek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.Herşey yaşadığınız yeri sevmekle başlar bence. Çok incelemek çok araştırmak sadece kafanızı karıştırır.İşte bu yüzden ''Yüreğinin götürdüğü yere git'' diyorlar:))))) Ama Türkiye'yi pek tavsiye etmem. Liseyi ve Üniversiteyi okuması için Amerikaya gönderilen bir akrabam vardı.Üni bitti Türkiye'ye döndü. Bana sorsalar CEO olucaktı, kafa öyle calısıyor cunku adam teee Amerikalarda okumuş şakır şakır ingilizce oouuuww filan.Ama öyle değil.Gerçi CEO değilse bile daha iyi biseyler olabilirdi bizimkininde pasifliğinden kaynaklanan durumları yok değil şuanki konumunda.Ama Türkiye yinede bu sartlar altında,amerikada çalışıp kazanıp yaşayıp, Türkiyeye tatile gelmelik bir yer. Sonrada vay efendim beyin göçü derler.Vallahi müstehak.Oda ayrı.