- 10 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.302
- 333
Severek yaşadığım yerde aynı karışıklığı hissedeceğimi düşünmüyorum. Buradan taşınma fikri 10 yıldır var bende, son yıllarda daha da şiddetli bir şekilde var. Evet, hayatımda yeni bir aşamaya geçmek istediğim doğru. Ama önce bir yerde hayatımı kurmam lazım. Yaşadığım yerde çakılıp kalmamak için kaç tane birliktelik teklifini daha kafadan reddettim, hatta normal kız arkadaş bile istemedim hayatımda. Bende de böyle bir psikoloji var işte. Hayatıma burada biri girse, benim için her şey daha da zor olur. Bir de birine benimle 3000 km ötedeki eyalete gelsin diye dil dökme işi çıkar ki, kalsın yani :) Tek başıma her şey daha kolay. Ben pek öyle yanımda sevdiğim olsun da çölde bile yaşarım düşüncesinde değilim işte malesef. Hayata bir kere geliyorum. Sevdiğim biriyle de mümkün olan en güzel yerde, yaşayabileceğim en güzel hayatı yaşamayı tercih ediyorum.
Hadi hakkinda hayirlisi olsun insallah, her anlam da :) es ve mekan seciminde...
beni LA ve San Diego'da en cok yoran sey yanliz olmakti. Belki yapi olarak senden daha hassasimdir, hic sevmedim yanlizligi...Teknik olarak tek basina bazi seyler daha kolay olsa da birinin yenin yerine bir seyleri halletmesi, seni dusunmesi inan cok farkli... Ailen icin de daha kolay oluyor...en azindan benim ailem amerikali olmasina basta takilsa da en azindan artik yaninda biri var seni dusunen deyip kalmama razi olmustu..
bu arada hangi eyalettesin merak ettim, ben CA sonrasi AZ'yi sevemem herhalde derken simdi AZ'dan gitmek istemiyorum...