Yeni bir hayata başlamak üzerine

elifak0106

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
442
513
103
Herkese merhabalar. Hayatımın büyük bir dönemecinden geçiyorum ve sizden fikir almak istiyorum. Ankara’da yaşıyorum, uzun süreli bir ilişkim var ve sağlık personeliyim. 24 yaşındayım. Şu zamana kadar hiç çalışmadım, tercih dönemindeyiz. Şehrimde bazı kişisel sebeplerden ötürü kalamayacağım. farklı bir şehir tercih etmem gerekiyor. Hiç farklı bir şehirde yaşamadım, ailemden ayrılmadım, çalışmadım. Kafamda bin bir türlü soru işareti var. Kamu olduğu için ha deyince çıkıp gidemem, baştan bir hayat kuracağım anlayacağınız. Hangi şehire gideceğim konusunda kararsızım, Ankara çevresinde yakın ama küçük kentler mi tercih etmeliyim, büyükşehirlere mi yönelmeliyim yoksa sahil kenarlarını yazıp yazlıkçı gibi mi yaşamalıyım bilemiyorum.
Aklımda balıkesir, Bursa, İzmit, Bolu ve Muğla var.
Eminim aranızda benim geçtiğim süreçlerden geçmiş kadınlar vardır, neler önerirsiniz? Bu süreçte neleri göz ardı etmemeliyim?

Şimdiden herkese teşekkür ederim. İyi geceler

Yani bu senin bileceğin birşey daha önce gitmediysen izmire,istanbula,antalyay vs git birkaç gün birkaç hafta bile olsa bi demo yap bakltın tutuluyo tam sürüme geçersin.
Senin nerde daha mutlu olacağını biz nerden bilelim ama bence içanadoludan uzak dur sahil şehirlerini tercih et derim daha kadınların rahat gezebildiği yerler diye biliyorum çünkü.

Ben kalabalik şehir hayatı istemezdim. Hastane yakin olsun , market , giyim , avm ve sosyal yaşama yakın biryer olsun bana her yer paris

Tatil için elbette bir çok şehire gittim Ancak hiçbirinde yaşamadım. Kiraları makul, sosyal imkanları geniş, şehirlerarası ulaşımı rahat bir yer olsun istiyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Ben kalabalik şehir hayatı istemezdim. Hastane yakin olsun , market , giyim , avm ve sosyal yaşama yakın biryer olsun bana her yer paris
Kızım sana bi avmde ev lazım o zaman bazılarında hastanede oluyo ohh hiç çıkmazsın içinden barbie gibi mini akülü bide araba aldın mı bülent ersoy gibi yürümeden alışveriş yapmak için ohhh değme keyfine.

Tatil için elbette bir çok şehire gittim Ancak hiçbirinde yaşamadım. Kiraları makul, sosyal imkanları geniş, şehirlerarası ulaşımı rahat bir yer olsun istiyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Kiralar makulu geçelim, çünkü her şehirde ucuz ve pahalısı var.
Bu sizin kriterlerinize ve yaşam şeklinize kalmış.
Sosyal imkanlar açısından ise, bölge değil şehir şehir bakmak gerekir.
Ulaşım demişsiniz, hava ulaşımı neredeyse her yere var.
Yoksa bile en fazla 90 km yakınındaki şehirde vardır.

Daha detaylı ve nasıl bir hayat istediğinize uygun kriterler seçmenizi öneririm.

Ankara heryere yakın bi şehir zaten ,
Sıralamanız iyiyse Eskişehir yazın.
Hem hızlı tren , hem görgülü insanlar , hem öğrenci şehri vs.

Bende ankarada b hastanede sağlık calısanıyım 18 mde atandım hemen bulundugum yere baska hc bryer yazmamıstm ama yazan cok arkadaş vardı kimisi kopuk hayatları oldu yanlıs evllikler yaptı kimisi yapamadı uzakta ailesin yanına ankaraya geri geldi blmıyorum olurmu ama sehir hastanelernden uzak dur derm sana tavsiyem kucuk şirin bir ilce varsa oraya yaz tercihini

Neden kopuk hayatları oldu ve neden döndüler sizce? Ne gibi zorluklarla karşılaşırım ki? Şehir hastanelerini kimse önermiyor daha oturmadığı için düzen galiba. Bilemiyorum. Sağlık müdürlükleri de düşünüyorum, kafam hayli karışık anlayacağınız :)

Hepimiz cok genctik 18-19 ilk atamalarla atandık calısma hayatı acımasızdır bastan soyleyim :) 8 senedir calışıyorum baya yoruldum acıkcası .. iş yorucu o yuzden guzel sakin b yer olsun gtceginiz yeri once b arastırın derm arayın ogrenin başa oyle yazın

ben olsam önce iş yükünü ve çalışma şartlarını araştırır ona göre secerim.

sağlıkçı değilim İstanbul'da memurum. o kadar çok ki is yükü denizi göremeden aylar geciriyorum. ne vaktim ne enerjim yok çünkü. bide pahalı şehir yetmiyo hiç biseye para.

önce bilgi olarak araştırın sonra seçersiniz. ben olsam imkanim varsa az insanla muhatap olacağım seçeneği ilk olarak tercih ederdim.

bide bursayi çok severim. sanırım ilk orayi tercih ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…