Evlenmek üzereyken terk edildim.Şimdi onun yaşadığı şehre atanma ihtimalim var.

doğmamış bebeğe don biçmişsiniz resmen .hele bir atanın o şehır olursa nolacak.adam 4 yıl sonra gelecekmiş yahu şaka gibi.siz onla istıbata geçmezseniz aynı şehırde varlığınızın bile farkına varmaz.hem okadar sene kimbilirrr neler olacak belki evlenip şehır değiştıreceksınız belki adam evlenip bambaşka bir şehre yerleşecek amma verveselisiniz sebebi de adamı beynınızden atamamanız

Haklısınız elbet. Asla utananılacak bir şey yapmadım. O beni görünce ne yüzle bakar onu da bilemiyorum. Ama sanırım şuan ki hislerimden midir nedir olur da ikimiz de bekar olursak aklımı karıştırmasından korkuyorum. Maalesef şuan meyilliyim bu tarz duygulara. Tekrar aynı acıları çekmek korkum galiba
Ne olursa olsun düşüncen çok sağlıklı bir düşünce değil.4 yıl sonra bekar dahi olsan duygular aynı kalmayacak.Yok yıllar geçti,yok unutamıyorum ...gibi düşüncelere sahip insanlar ağır saplantılı insanlardır.Hayatını kur önğne bak.Hayat bir erkekten ibaret değil.Yarın adını bile duymak istemeyeceğin insan için,şu zamanda atanma sıkıntısı yaşayan nice genç insan varken bunu ne kendine ne seni okutup büyüten ailene yapma.

4 sene sonra dönecek v
4 seneye kim öle kim kala şimdiden boşunu dert edinmeyin belki başka yere tayininiz çıkacak yada o karar değiştirip gelmeyecek yada başka şehire gidecek yada geldi sizde oraya atandınız eeee 4 sene geçmiş olacak zaman herşeyin ilacı varsayımlar üzerine kendinizi huzursuz etmeyin

Umarım dediğiniz gibi yolumu çizerim. Tekrar onun aklımı karıştırmasından ve kurtulmak için bu kadar acı çektim yerde olmam yine korkum bu

Umarım dediğiniz gibi yolumu çizerim. Tekrar onun aklımı karıştırmasından ve kurtulmak için bu kadar acı çektim yerde olmam yine korkum bu
muhtemelen o zamnlarda çok sevdiğinz biri olucak yanınızda aklınıza gelmicek bile :)

meslegın umarım ögretmen değildir , çünkü çok saglıklı düşünmüyorsun
Bir soru ile insanların nasıl düşündüğüne karar vermeniz ilginç doğrusu. Psikologsunuz sanıyorum ki. Başka türlüsü zor çünkü. Sevgiler.

Ne olursa olsun düşüncen çok sağlıklı bir düşünce değil.4 yıl sonra bekar dahi olsan duygular aynı kalmayacak.Yok yıllar geçti,yok unutamıyorum ...gibi düşüncelere sahip insanlar ağır saplantılı insanlardır.Hayatını kur önğne bak.Hayat bir erkekten ibaret değil.Yarın adını bile duymak istemeyeceğin insan için,şu zamanda atanma sıkıntısı yaşayan nice genç insan varken bunu ne kendine ne seni okutup büyüten ailene yapma.
Elbette böyle bir haksızlık yapmak istemiyorum. Yalnızca önümü göremedim nedense. Bir karmaşanın içine düştüm. İlla ki zamanla belki bu hisler hatta bu yazdığım saçma gelebilir bana. Belki gelmez bunu bilemeyiz tabi ki. Netice de hayat da böyle bir şey. Duygularım taze diye midir nedir onu görmek ve tekrar aklımı çelmesine müsade etmek korkum. Çünkü tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Yorumlarınız iyi geldi teşekkür ederim zahmet edip okuduğunuz ve ilgilendiğiniz için

Ben de eski sevgilimle aynı şehirdeyiz vs diye kuruntu yapıyordum ilk ayrıldığımızda. Üstelik küçük sayılabilecek bir şehirdeyim, en uzak noktaları arası arabayla yarım saat, 4 yılda bir kere bile görmedim. Ki yaşıtlarımızın takıldığı yerler belli, eskiden birlikte gittiğimiz yerlerde de gayet bulunuyorum ama hiç görmedim. Belki karşılaştık ama tanımadım bile...
Aynı telaşa ayrıldığında düşen birinin daha olmasına sevindim doğrusu. Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben onun şehrine gideceğim sanırım biraz da bunun korkusu var. Ve görmekten ziyade aman görür müyüm acaba korkusu yaşamakta yorar beni. Ama tercih hakkımı kullanmak istiyorum yine de. Ne olacaksa zamanla göreyim

4 senede hiç bir şey kalmaz merak etmeyin... şu an çok yeni diye hassassınız, yeniden bir hayat kurmuş olacaksınız, öyle kolay kolay kapılmazsınız inanın
Yorumunuz ve beni anladığınız için teşekkür ederim.

Yorumunuz ve beni anladığınız için teşekkür ederim.

Ben de böyle güzel döndüğünüz için teşekkür ederim... unutmayın ki hepimizin gerisinde böyle kalp kırıklıkları var ama bu şu anda dönüp baktığımızda gülüp geçtiğimiz ufacık detaylar artık :dua: :KK200:

Canım bu şahıs zaten sana zarar vermiş hala zarar vermesine izin mi vereceksin
Dönerse dönsün evlensin sende gör ne olacak boşver seni yarı yolda bırakan birini görünce iyikide bu insanla yolum ayrıldı şükür Allah'ıma diyerek yoluna devam etmen lazım üzülmek niye

Back
X