Evlenmek üzereyken terk edildim.Şimdi onun yaşadığı şehre atanma ihtimalim var.

Ya o şehri yazmaz da atanamazsanız?
O zaman bir ömür boyu keşke, belki ile yaşamak zorumda kalır , ayrılık acısı geçince çok kızarsınız kendinize..
Evet bende bunu düşünüyorum hep. Ama şuan maalesef aklımı karıştırmasına çok meyilliyim. O zaman da hayatımda kimse olmazsa ve aklımı karıştırırsa pişman olurum diyorum. Zor bela atlatıyorken

4 sene sonraya kim öle kim kala
Belki 4 sene sonra adamla yanyana otursan bile bir şey hissetmeyeceksin
Ben olsam şansımı tepmem
Adamın tapulu mali değil ya şehir
Bir adam için kendi kariyerimi tehlikeye atmam ben olsam

Bende bunu düşünüyorum tabi ama hislerim şuan yoğun diye midir çok seviyorum diye midir nedir aklımı karıştırmasına izin vermek istemiyorum bundan korkuyorum. İkimizin de hayatında kimse olmazsa o zaman buna teşebbüs eder ve ben de maalesef şuan salaklık edip aklımın karışıcağından korkuyorum

Üzülebilrsin ama hayatını hayatında olmayan bir sevgili için şekillendirmen ne saçma.Biraz mantığını ve kendi geleceğini düşün.4 ay da insanın hayatı değişirken,4yıl sonra ki varsayımlara göre davranmak ne derece doğru.En kötüsünü düşünmek değil bu,kendine haksızlık etmektir.Bir de hayatta niye en kötüsünü düşünmek gibi bir psikolojiye sokuyorsun ki kendini.İnsan aynı apartmanda oturduğuyla karşılaşmıyor,karşılaşsanız ne olacak.Utanılacak bir şey mi yaptın.Bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok.Kesin dediğin şey omaz.Belki 4 yıl sonra şartları başka yere gitmesine sebep olacak.Belki dönüş yapmayacak.Ya yaşamanın bile garanti olmadığı dünyada neleri düşünmüşün.Bırak Allah aşkına seni terkeden veya birşekilde ayrtıldığın insanı bu kadar önemseme.Kendini düşün geleceğine,senin için en mantıklı hayırlı olanına odaklan.

Haklısınız elbet. Asla utananılacak bir şey yapmadım. O beni görünce ne yüzle bakar onu da bilemiyorum. Ama sanırım şuan ki hislerimden midir nedir olur da ikimiz de bekar olursak aklımı karıştırmasından korkuyorum. Maalesef şuan meyilliyim bu tarz duygulara. Tekrar aynı acıları çekmek korkum galiba

h,ç kimse için geleceğimden vazgeçemem yani.
görsen ne olur ya hu abartma bence.
aynı aile içinde sevgili oluyorlar sonra ayrılıp başkalarıyla evleniyorlar bir de mecbur aileler ile birlikte görüşüyorlar.
çok detaya inmişsin boşver yoluna bak sen.

Haklısınız belki de teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

Eski sevgili 4 sene sonra gelecekte, sen onu göreceksin de... amaaan en olmadi atanirsin belli bir süre gecince tayin istersin... ah benim biryerlere atanma gibi bir imkanım olsa da bunları düşünsem

İnşallah sizin de olur. Benim ki de kesin değil tabi. Hayırlısı

4 sene
4
4
dört
iv

lütfen mantıklı düşünün

Her açıdan düşünmeye çalışıyorum sanırım hislerim şuan taze ve yoğun diye böyle oldum. Aklımı karıştırmasından korkuyorum maalesef şuan buna meyilliyim. O zaman da ikimiz de bekar olursak tekrar aklımın karışmasından (karıştırmak için her şeyi yapar , anlık duygularla hareket eden biridir ) ve tekrar aynı yerde kendimi bulmaktan korkuyorum. Umarım anlayabiliyorsunuzdur

Benim hiç şehir dışından erkek arkadaşım olmadı .
Yani eski erkek arkadaşlarımla aynı şehirde yaşıyorum hala :)
Buna neden bu kadar takılıyorsunuz aynı kurumda görev almadıktan sonra kim kimi nerede görecek

Yaşadığını şehir küçük mü ? Yani karşılaşma ihtimaliniz yüksek mi acaba ? Şimdi şurdan çıkacak mı demek derdi zor gelmiyor mu. Ben bi de onun şehrine gidicem diye stres yaptım galiba baştan aynı şehirde olsak sorun olmazdı

:işsiz:Yarına çıkmaya kimin garantisi var ki, 4 sonrası için, ihtimaller doğrultusunda kendinizi üzüyorsunuz?

Haklısınız , şuan yersiz düşünmek. Ama işte onun şehrine gidecek olmak garip geliyor ve şartlar uygun olursa aklımı karıştırmasından çekiniyorum

Belki o döndüğünde siz evli barklı olacaksınız.Ayrıca herkes ayrıldığı insanla farklı şehirlerde yaşamıyo.Atanma gibi bi durumunuz varsa sakın bu sebepten es geçmeyin.Bana göre çok yersiz bi kaygı yapıyosunuz.
Haklısınız. Ama ben onun olduğu şehre gitme ihtimalim var diye stres oldum sanırım ve şartlar uygun olursa ikimiz için de aklımı karıştırmasından korkuyorum. Tekrar aynı yerde bulmak istemiyorum kendimi hiç

4 yıl neymiş şu anı bile düşünmen çok saçma canım...
önemli olan geleceğin şu anki durumunla tüm geleceğini etkiliycek birşey yapma kesinlikle.
daha hayatında yeni insan/insanlar olcak daha yolunu çok çiziceksin
Umarım dediğiniz gibi yolumu çizerim. Tekrar onun aklımı karıştırmasından ve kurtulmak için bu kadar acı çektim yerde olmam yine korkum bu

Ben 12 yıldır 24 dairelik bir apartmanda oturuyorum.Bazen bir komşuyu 1 yıl görmediğim oluyo .Kaderinizde varsa karşılaşmak isterse dünyanın öbür ucunda olsun karşılaşır ve yaşanması gerekenleri yaşarsınız.Rahat olun bence

Haklısınız elbet. Sadece eğer hala bekarsak ve karşılaşırsak aklımı karıştırmasından korkuyorum tekrar aynı acıları çekmek en büyük korkum bu nedenle aslında açtım konuyu fakat ifade edemedim sanırım

4 sene sonra aklına bile gelmez belki hayatına biri girmiş olur belki sen evlenmis olursun.. duygularının şimdiki kadar sıcak kalmasını bekleme köprünün altından çok sular akmıs olacak. Atanmak bu kadar zorken eline geçen bir fırsatı elinin tersiyle itmek büyük saçmalık llur ve bin pişman olursun sakin tercihlerine eklememezlik yapma..

Evet atanmak zor ve bende bu fırsatı tepmek hiç istemiyorum. Söylediklerinizde haklısınız ama işte ikimizde bekar olursak ve aklımı karıştırsa diye korkuyorum bu kadar acı çekmişken tekrar aynı yerde bulmak istemiyorum kendimi

Bir gun once sevgili iken ertesi gun ayrildini, degil mi? Yani yarinin ne olacagi belli degil.....O halde 4 sene sonrasinin hesabini nasil yapabiliyorsunuz onu anlamadim.
Eminim onun umurunda bile olmaz. Hatta siz onun aklinin ucundan bile gecmiyorsunuzdur.O yoluna devam ederken siz hala gecmise takilmis ya karsilasirsak ihtimalleri uzerine kariyerinizden mi vazgeciyorsunuz? Bu dusuncelerle ona deger veren sizsiniz, farkinda misiniz? Su an hayatinizda biri olsa idi eski sevgilinizle karsilassaniz da umurunuzda olmayacakti.

Eğer hiç aramıyor sormuyor olsaydı ki (bunu isterdim emin olun benim içinde en iyisi bu olur çünkü) bende rahat ederdim. Ama ayrılığın üzerinden 8 ay geçti ve sürekli sevdiğini vs söylüyor bu şekilde ulaşıp. Kendime engel oluyorum fakat malum seviyorum. Görmeden engel olmak kolay ama karşılaşınca ikimiz de bekarsak eğer o zaman kendimi tekrar aynı yerde bulmaktan korkuyorum. Çünkü acı çekmem uzakta olduğu için biraz hafifliyor. Madem seviyor neden ayrıldı derseniz ailevi faktörler gibi bir çok sebep. O da nasıl bir tür insan bilmiyorum bende artık.

Ben de eski sevgilimle aynı şehirdeyiz vs diye kuruntu yapıyordum ilk ayrıldığımızda. Üstelik küçük sayılabilecek bir şehirdeyim, en uzak noktaları arası arabayla yarım saat, 4 yılda bir kere bile görmedim. Ki yaşıtlarımızın takıldığı yerler belli, eskiden birlikte gittiğimiz yerlerde de gayet bulunuyorum ama hiç görmedim. Belki karşılaştık ama tanımadım bile...

onun ıcin neden atanma ihtimalini goz ardi edip ekmeginden olacaksin ki geçmişe bir cizgi cek ve onune bak bence

Eğer hiç aramıyor sormuyor olsaydı ki (bunu isterdim emin olun benim içinde en iyisi bu olur çünkü) bende rahat ederdim. Ama ayrılığın üzerinden 8 ay geçti ve sürekli sevdiğini vs söylüyor bu şekilde ulaşıp. Kendime engel oluyorum fakat malum seviyorum. Görmeden engel olmak kolay ama karşılaşınca ikimiz de bekarsak eğer o zaman kendimi tekrar aynı yerde bulmaktan korkuyorum. Çünkü acı çekmem uzakta olduğu için biraz hafifliyor. Madem seviyor neden ayrıldı derseniz ailevi faktörler gibi bir çok sebep. O da nasıl bir tür insan bilmiyorum bende artık.
Tek bildigim insan severken ayrilmaz. Ben buna cepte tutmak derim.

Haklısınız. Ama ben onun olduğu şehre gitme ihtimalim var diye stres oldum sanırım ve şartlar uygun olursa ikimiz için de aklımı karıştırmasından korkuyorum. Tekrar aynı yerde bulmak istemiyorum kendimi hiç
Ama şuan bu stresi yaşamanız saçma çünkü şuan o kişi o şehirde değil.O şehre gelene kadarda çoookkk şeyler değişir :halay:

Karşılaşma ihtimali oluncak bir yer aslında. Tekrar karşılaşırsak aklımı karıştırmasından korkuyorum. Bunu başarabilecek biri çünkü

4 senede hiç bir şey kalmaz merak etmeyin... şu an çok yeni diye hassassınız, yeniden bir hayat kurmuş olacaksınız, öyle kolay kolay kapılmazsınız inanın

Back
X