yeni bir hayata MERHABA....

pink_prenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
140
0
26
Antalya
bir kaç hafta önce bir konu açmıştım burda evliyim ve evli bir adama aşık oldum diye..dün evimde ki bütün bağları kopardım ve ailemin evine geldim.aynı şekilde sevdiğim adam da evini terketti..Eşimle iyice konuştum artık onu sevmediğimi yaptıklarını bir türlü hazmedemediğimi arada saygı sevgi kalmadığını söyledim.Çocuğumuz da yokken yol yakınken bitsin dedim..Eşim ne kadar dirense de eşyalarımı topladım ve çıktım o evden..dün gece annemle oturdum bir güzel konuştum başka birini sevdiğimi söyledim ama onun da evli olduğunu bir türlü söyleyemedim...bakalım bizi neler bekliyorr!!!!!

vicdanınız rahatsa devam edin .bir yuvayı yıktınız hiç o kadını düşündünüz mü ?hayır tabikide .bu bencilliği gerçekten anlamıyorum .

hanımefendı ne zannedıyorsunuz sonsuza kadar surecegını mı ?

o haksız yere esınızı terk edısınız ,

o adamın esını terkedısı ,

ne yanı kazdıgınız kuyulara kendınız dusmeyecekmısınız
Allah sızede yasatsın ınsallah amın ...........

6 ve 4 yaşında babalarının ilgisine ihtiyacı olan iki çocuk için bile aşktan vazgeçilir !! Bencilliğiniz için vicdanınız rahat mı?

İnanamıyorum size, sen evi terk ettin, oda terk edicek ve siz cok mutlu olacaksınız degil mi?
Bu yaptıgınız normal olsa annenize evli oldugunu söylemeye hic cekinir miydiniz?

nacizane fikrim
keşke adam tamamen eşiyle bağlarını kopardıktan sonra eşinizi terk etseydiniz.
kadınlar böyle şeylerde gözü kapalı silip atabiliyorken..
erkekler yenşi bir düzen kurmak için risk almayı pek sevmezler..
umarım kazık yemezsin..

KIZLAR zaten hep siz üstüme gelin bakalım nereye kadar bilmiyorum..evet yanlış yaptım onunla bir ilişkiye başlayarak ama seviyorum ya neden anlamıyorsunuzz beni..oda seni terkedecek demiş bir arkadaş nerden biliyosun ki terkedeceğini???? onun evınde de benım evımde de huzur yoktu zaten evden çekip gitmesi çok mu anormel sizce????

konu sahbi demek istediğim şuydu bir kadın elinin tersiyle herşeyi titp bir anda kolaycacık karar alabilir belki ama
bir erkek alışkanklıklarını değiştirme konusunda biraz tutcudur..
ee tama evlernizde huzur yoktu bunu anlayabiliyorum ama
yani önce bu durumu sakince düşünüp tamamen boşandıktan sonra gönül ilişkinizi başlatmak daha etik olmazmıydı..

ne kadar kolay yeni bir hayata merhaba diyorsunuz yani vicdanınız hiç mi sızlamıyor anlamıyorum .iki tane çocuğu bırakmışsınız .hadi eşinize acımadınız çocuklarada mı acımıyorsunuz .o adamın karısına ne olucak hiç düşündünüz mü ?bence annenize herşeyi anlatın belki aklınızı başınıza getirir biz ne desek boş burdan .adamada pek güvenmyein evimden çıktım deyip akşam evine dönüyor olabilir .o adam hadi sizi seviyor diyelim size nasıl güvenicek ki bu saatten sonra .

evet haklısınız ıkımzde tamamen ayrıldıkta sonra bu ilişkiye başlayabilirdik ve doğrusu buydu ama biz zaten sevgili olalım diye görüşmeye başlamadık ki..birde gelişti ve birden aşık olup sevdik...kalbime şuan olmaz ayrıldıktan sonra sev diyemedim..........

Kusasım geldi şu an :/ bizden ne bekliyorsun kardeşim ! sinirlerimizi bozmak için açtın topiği dimi

siz evliliğinizi bitirdiniz peki ya sevgiliniz??? çok güvenmeyin derim,sonra o dağlara kar yağabilir.

siz yeni bir hayata merhaba derken ortada hayatı mahvolan bir adam,bir kadın ve iki çocuk kaldı..

ama bahaneler vardır zaten;eşlerinizle mutlu değildiniz,zaten boşanacaktınız uzaar gider bu liste..

çok klasik bir laf vardır;yuva yıkanın yuvası olmaz diye..O 2 çocuğun ah'ını almazsınız İnşallah.

en azından eşinize dürüst davranmışsınız,aldatma yoluna gitmemişsiniz bu da birşey.

insanlar burda hayattaki deneyimlerinden baz alarak konuşuyor arkadaşım .burda yaptığınız normal oh iyi yapmışsın aşkının peşinde koş diyen biri çıkmaz sanırım çünkü hepimiz normal insanlarız .genelde bu tip erkekler bırakır gider bu ilşki evliliğie gitmez ha gitti diyelim huzur olmaz .bence yalnızlığa alıştır kendini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…