yeni bir hayata MERHABA....

evınden ayrıldı yenı bır ev tuttu ve esyalarını bırlıkte sectık hatta..ama ben boşanmadan onunla aynı evde yaşamayacağımı belirttim..evine dönüyor mu acaba diye şüphelerim olursada evi biliyorum bi akşam gider bakarım nerdeydi diye..vicdanıma gelince rahat değill emin ol..........

eşinizden ayrılarak en doğrusunu yapmışsınız sonuçta ona ıhanet edıyorsunuz oda kendsıını seven sadık biriyle hayatına devam eder ama bir şey daha yapmanız lazımm sevıyorum dedığınız ıkı çocuğu olan adamdanda ayrılın adam kafasını toplasın gerçekten sızı sevıyorsa oda bekar bırı olarak çıksın karşınıza gerçekten yenı hayatınızı o kişiyle istiyorsanız acele etmeyın sonra eşinden ayılmasının yükü size kalmasın

şunu merak ettim ben;
"anne ben kocamı terkettim,çünkü başka bir erkeğe aşık oldum"dediğinizde anneniz ne dedi?

Bu kadar emin olmayın

Yeni hayatınız eski hayatınızı özlettirmez umarım

Siz bir hışım evinizi terkettiniz bağlarınızı kopardınız ( eşinize çok üzüldüm )

Ama karşı tarafın aynısını yapabileceğini sanmıyorum, yarın der öteki gün der bu böyle uzar gider.. Evine gider kalır ama size eşimle kardeş gibiyiz der Bu sonra sıklaşır, çocukları bırakamıyorum der

Sizde o gün anlarsınız hatanızı

Eşimi neden terkettim ? Bunun için mi ? Diye düşünürken bulursunuz kendinizi..

Arkadaşın aşk tanımı anlayışı o olduğu için; belki anlar diye aşk tanımını kullandım.Bence aşk olmadığını anlayacak ama o çocuklar için yazık olacak

aşışğım aşığım diyorda başka birşey demiyor zaten .yuva yıktım çocuklarımı bıraktım içim yanıyor demiyor .demek bir erkek için evladını terk ediyor bir kadın vay bee .aslında gitmekle iyi yapmış o anneden o çocuklara hayır gelmez .kaç yaşında konu sahibi merak ettim 18 falan mı böyle aşktan bulutların üstünde uçuyor

çocuklar anne baba kavgası içinde huzursuzluk içinde büyüse daha mı iyi? benim sebep olduğumu nerden biliyorsunuz ki????

Siz görmek ve bilmek istemeyenler kadar kör ve sağırsınız.Siz nereden emin olabiliyorsunuz o ailenin dışından aşık olduğunu sanan bir kadın olamaz mısınız?O anne ve babanın kavgaları ve huzursuzluklarının sebebi olabilir misiniz? Biraz düşünün bunları.Amacım yargılamak değil sadece bazı şeyleri görerek yeni bir hayata başlamanı hatırlatmak.

Aşk adı altında o kadar iğrenç şeyler yapıyorsunuz ki, artık aşktan tiksinir hale geldim. Seviyor olabilirdiniz-hani kalbinize söz dinletemiyorsunuz ya- ama ilişkiye başlamak için evliliklerin bitmesini bekleyebilirdiniz. Başlangıçta her aşk güzeldir. Ama hayat mesajla yazmak kadar kolay değil. Senin sandığın kadar harika bir insan olsaydı evliliği devam ederdi.

hanımefendı oda esını sevıyordu evlenırken
sızde esınızı tıpkı bu adamı sevdıgınız gıbı
belkı terketmeyecek ama sıze mutluluk ve huzur bence kuracagınız yuvadada olmayacak cunku asktanda sevgıden de ote ve onları korelten seyler var sankı o cocukların gozyasları cokmeyecekmı yuvanıza

bakın esım benı baska bır kadın ıcın terk ettı o kadında nısanlıymıs muhtelen oda nısanlısını terk ettı
2 sene fılan surdu ılıskılerı ve bıttı cunku oyle hersey gızlı kalmıyor bırseyler ogrenılıyor ve yakalanıyor ve ben tacız cok etmıstım o kadını ve dayanamadı

suanda ayrılalı 2.5 sene oldu ben evlenelı 2 ay oldu onlar ise elbette bittiler omur boyu tasıyacakları vıcdan yukuyle baska yollara savruldular..
ınsallah sevgılınız esınden ayrılmazda sız yolun basında o kazıgı yersınız umarım ,
cunku o dıger kadın gıbı 2 cocuk annesıyken daha cok canınız yanar cıldırırsınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
bir kadın için evlatlarından vazgecebilen bir baba,başka yada başka başka kadınlar için de seviyorum dediği kadından vazgeçebilir.....

evine mi gidiceksiniz peki ama ne sıfatla pardon .bence bu adam sizi yiiyor kusura bakmayın bekar evi tutmuş olabilir başka insanlarlada görüşüyorur orda bence

kaderimde bu da mı vardı

slm arkadaşlar bir çoğunuz yazdıklarıma tepki gösterebilir ama ben yine de bu sıkıntımı paylaşmak istedim...evliyim ve bir adama aşık oldum malesef..işin kötüsü oda evli ve onun iki tane çocuğu var.biri 6 yaşında biri 4 aylık.Ne yapçam bilmiyorum.ne o benden nede ben ondan kopamıyorum.eşlerimizden ayrılıp başka bi yerde başka hayat kuralım diyor ama ben o ıkı evlada nasıl kıyarım ki..Biz mutlu olalım diye başka hayatlarımı yakalım..

konunuza baktım bir önce ki.
size bir tek soru soracağım.4 aylık ve 6 yaşında çocuklarını bırakıp, sizle bir yerlerde başka bir hayat kurmaya çalışan bir adam sizce,nasıl bir kişiliktedir. babalık vasıflarını taşımayan,duygusuz bir adam değil midir.
bu size doğru geliyorsa buyrun ,bu karaktersiz adamla gidin.ama şunu unutmayın yarın sizin çocuğunuza da aynı şeyi yapacaktır. bir başkasını bulup onuda kolayca bırakacaktır.

bu adamla nekadar önce tanışıp ilişki yaşamaya başladınız? çünkü ortada 4 aylık bi bebek var hiç acımadınızmı kundaktaki bebeğe yazık valla. sevgiymiş bukadarmı kör oldunuz. allah sizi bildiği gibi yapsın...

bu konu basti beni bence kimse yorum yapmasın hatta .konu sahibine akıl fikir ihsan et allahım .yakında yere çakılcak çünkü bu büyük aşkın hüsranından adam evine dönünce

siz bu adamla beraberken karısı hamileydi değilmi.4 aylık bebeği çünkü.
işte adamın yapısı belli.

yorumun için teşekkür ederim..en azından yargılamadan fikir verdiğin için...

şunu merak ettim ben;
"anne ben kocamı terkettim,çünkü başka bir erkeğe aşık oldum"dediğinizde anneniz ne dedi?

oncelıkle sunu belırteyım benım evımı terk etme sebebım sadece asık olmam deıl..daha oncede aılemın yanına donmus esımın laflarına kanıp evıme gelmıstım..smdı de esımı aldatmak yerıne ayrılmayı terceıh edıyorum annem yanlış yaptığımı solesede sevgım ona değişmez..

benım cocuklarım yok sevdiğim adamın ıkı cocuğu var once onu soyleyım..yasım da 24 18 değil.........

nasıl tanıştınız bu adamla internetten mi aile dostunuz mu

daha önce aynı iş yerınde çalışıyorduk ama ben orda çıkıp başka bir yere girmiştim..daha sonra da arkadaş topluluğunda görüştük ve sonrasında başladı bişeylerr

Konu sahibi ne tek bir konuda katılıyorum oda evliliği sürdürmemesi olmuş . Zaman zaman hepimiz evliliğimizde huzursuz olabiliyoruz . Huzursuz bir ortamda çocuk büyütmektense ayrılmak en mantıklısı olmuş . Keşke ,keşke diyorum bukadar acele etmeseydi ,kaç yıl olmuş tanışalı ve güveneli, erkekler belli bir dönem kafalarına estiği gibi hareket ederler bilirlerki nekadar ayrılırlarsa ayrılsınlar evden ,evde onu bekleyen kabullenen eş ve iki çocuk var . Sadece bize rabbim bundan hakkında hayırlısını versin ve pişmancılık vermesinn . Zaman gösterecek senin haklılıgını ve ya haksız çıktıgını ,

amacım sizi yargılamak falan değil..yetişkin her insan davranışlarının sorumluluğunu alıp sonuçlarına katlanır zaten..

ancak iki çocuğunu (hatta biri 4 aylık olduğuna göre varın siz düşünün bu adamın zihniyetini) ve o çocukların annesini bırakan adam birgün gelir aynısını size de yapar..

ben hep şunu düşünürüm;kadın ya da adam eşini 1 kez aldatmışsa yani bunu yapabilmişse ikinciyi de çok kolay yapabilir.

beni terkedip giderse eğer o onun sorunu..çünkü ben sadece onun için evliliğimi bitirmedim.sadece bir sebep oldu belki de dururumu hızlandırdı bilmiyorum..o kendi halini düşünsün ben bu yaşımda bu halimde başka birini daha kolay bulabilirim ama iki çocuk babası bir adam kolay kolay yeni bir sayfa açamaz hayatında.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…