- Konu Sahibi pink_prenses
-
ne kadar kolay yeni bir hayata merhaba diyorsunuz yani vicdanınız hiç mi sızlamıyor anlamıyorum .iki tane çocuğu bırakmışsınız .hadi eşinize acımadınız çocuklarada mı acımıyorsunuz .o adamın karısına ne olucak hiç düşündünüz mü ?bence annenize herşeyi anlatın belki aklınızı başınıza getirir biz ne desek boş burdan .adamada pek güvenmyein evimden çıktım deyip akşam evine dönüyor olabilir .o adam hadi sizi seviyor diyelim size nasıl güvenicek ki bu saatten sonra .
Arkadaşın aşk tanımı anlayışı o olduğu için; belki anlar diye aşk tanımını kullandım.Bence aşk olmadığını anlayacak ama o çocuklar için yazık olacak
çocuklar anne baba kavgası içinde huzursuzluk içinde büyüse daha mı iyi? benim sebep olduğumu nerden biliyorsunuz ki????
hanımefendı oda esını sevıyordu evlenırkenKIZLAR zaten hep siz üstüme gelin bakalım nereye kadar bilmiyorum..evet yanlış yaptım onunla bir ilişkiye başlayarak ama seviyorum ya neden anlamıyorsunuzz beni..oda seni terkedecek demiş bir arkadaş nerden biliyosun ki terkedeceğini???? onun evınde de benım evımde de huzur yoktu zaten evden çekip gitmesi çok mu anormel sizce????
evınden ayrıldı yenı bır ev tuttu ve esyalarını bırlıkte sectık hatta..ama ben boşanmadan onunla aynı evde yaşamayacağımı belirttim..evine dönüyor mu acaba diye şüphelerim olursada evi biliyorum bi akşam gider bakarım nerdeydi diye..vicdanıma gelince rahat değill emin ol..........
eşinizden ayrılarak en doğrusunu yapmışsınız sonuçta ona ıhanet edıyorsunuz oda kendsıını seven sadık biriyle hayatına devam eder ama bir şey daha yapmanız lazımm sevıyorum dedığınız ıkı çocuğu olan adamdanda ayrılın adam kafasını toplasın gerçekten sızı sevıyorsa oda bekar bırı olarak çıksın karşınıza gerçekten yenı hayatınızı o kişiyle istiyorsanız acele etmeyın sonra eşinden ayılmasının yükü size kalmasın
şunu merak ettim ben;
"anne ben kocamı terkettim,çünkü başka bir erkeğe aşık oldum"dediğinizde anneniz ne dedi?
aşışğım aşığım diyorda başka birşey demiyor zaten .yuva yıktım çocuklarımı bıraktım içim yanıyor demiyor .demek bir erkek için evladını terk ediyor bir kadın vay bee .aslında gitmekle iyi yapmış o anneden o çocuklara hayır gelmez .kaç yaşında konu sahibi merak ettim 18 falan mı böyle aşktan bulutların üstünde uçuyor
nasıl tanıştınız bu adamla internetten mi aile dostunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?