- 9 Ocak 2012
- 15.560
- 30.177
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
Ha yok evime gelemez. Yetiştirilme tarzımı biliyor. Dışarıda görüşebiliriz. Annem var çocuklarımı bırakabileceğim ama o da hep olmuyor tabi. Daha henüz dışarıda görüşemedik bile. Haftasonu için talep etti ama çocuklar var olmaz dedim. Haftaiçi görüşelim dedim. Haklısın sen bir annesin herşeyden önce dedi. Bilmiyorum tırstım şimdi böyle konuştukça. Hop diye de evlenecek biri değilim. Ben birkaç gün daha düşüneyim sonra netleştireyim en iyisi. Macera çağımı geçtim mantıklı olmalıyımBilmiyorum yazmışsınız cocuklariniz daha çok küçükmus .Sana ve çocuklarına karşı anlayışlı olmak zorunda sonuçta sen annesin görüşme saatleriniz ona ayırdığın zaman yapacağınız etkinlikler hep sana ve çocuklarına göre ayarlanacak.Senin bu birlikteliği yaşarken çocuklarını birakacagin güvenilir biri var mı?sonuçta sizinde bir özeliniz olacak. Bunlari ayarlamak sabır ve anlayış gerektirir.Bastan kabul edilen şeyler sonradan yük gibi gelebilir.Ben çocuklarımın biraz daha büyümelerini beklerdim heralde. Hayatımdaki insan evime geldiğinde cocugumun kendini ifade edecek yaşta olmasını tercih ederdim.Bu adam illaki yatılı olmasa bile yemeye icemeye öyle arada gelecek .Siz ne kadar mesafe koysanizda samimiyet artıkça aradaki sinir kalkacak.