Yeni bir ilişki için erken mi?

Üstelik merak etmemesi bile tuhaf erkekleri ayakta tutan sey meraktır merak eden erkek kafasında soru işaretleri gezen erkek kadının pesinde pervane olur. Cünkü merak heyecan uyandırır hisleri ve duyguları olusan erkekler genelde merak ediyorlar. Odun diyeceğim ama sizinki odunda degil sık yazmıyormus hiç olumlu enerji alamadım.

ben katılmıyorum yahuu, bu şekilde tarif edilen ilişkiler aşk olmuyor zaten anca kaç-kovala oluyor. Aşk böyle bir şey değil, aşkın derinliği var dinginliğ var. Pervane olan, gizemin kokusunu alinca kovalayan erkekler zaten duygusal olarak stabil tipler degiller anca taktikle maktikle akillarina esince ilgi gosteriyorlar. Kaç-kovala tarzı hayat tazılara ve avcılara uygun, insanlara degil :halay: Bu konudaki adam gayet beyefendi biri, yaşıda gelmiş 35e saçmalıkalrla uğraşmak istemiyor belli ki. Konu sahibesine zaten seviyorum da demiş:KK37:

Ben de beğendim adamı. Şans ver. O hiç evlenmemiş evet negatif bu ama bu da adamın bileceği iş.
Ben de olaya böyle baktım. Sonuçta biliyor bışandığımı 2 çocuğum olduğunu. Beni çok iyi tanıyor. Bunu sorun etse hiç yanaşmazdı. Ama işte farklı noktalara takıldım ben de. Bakalım bu hafta belli olacak artık

Evet çocuklu boşananların birlikte olması daha iyi olabilir ama diğer ihtimal de neden olmasın bunu olduran birçok insan var ?
Ben de boşandım kızım var evlilik yapmış biriyle görüşmek ilk tercihim olur ama karakterimin uyuştuğu halini tavrını beğendiğim bir adamı da cocugu yok diye daha ilk başta elemem yani

Evet çocuklu boşananların birlikte olması daha iyi olabilir ama diğer ihtimal de neden olmasın bunu olduran birçok insan var ?
Ben de boşandım kızım var evlilik yapmış biriyle görüşmek ilk tercihim olur ama karakterimin uyuştuğu halini tavrını beğendiğim bir adamı da cocugu yok diye daha ilk başta elemem yani
Ona çok takılmıyorum ben de unutmuşum bile hiç evlenmediğini söylemeyi. Ben biraz hal hareketlerine tavırlarına bir de benim boşanmadan sonraki zamanlamama takıldım

Ona çok takılmıyorum ben de unutmuşum bile hiç evlenmediğini söylemeyi. Ben biraz hal hareketlerine tavırlarına bir de benim boşanmadan sonraki zamanlamama takıldım
Belki boşanmanızın daha yeni olduğunu bilio ona göre yaklaşıyordur size acele etmek istemiyordur bence bu adama bir şans verilmeli

İlişki için daha erken kavramı olduğuna inanmıyorum ben şahsen. Üniversite yıllarında bir arkadasım vardı sevgilisinden ayrıldı 2 ay geçmedi biriyle tanıştı sevgili oldu. O zaman daha erken biraz yalnız kalıp düşünseydin, hatalarından ders çıkartsaydın kafanı toplasaydın demiştim. Neyse sevgili oldular arkadaşım çok mutluydu, okul bitti evlendiler. 2 çocukları var şimdi. Belki beni dinlese beklese bu fırsatı kaçırmış olacaktı.

İlişki için daha erken kavramı olduğuna inanmıyorum ben şahsen. Üniversite yıllarında bir arkadasım vardı sevgilisinden ayrıldı 2 ay geçmedi biriyle tanıştı sevgili oldu. O zaman daha erken biraz yalnız kalıp düşünseydin, hatalarından ders çıkartsaydın kafanı toplasaydın demiştim. Neyse sevgili oldular arkadaşım çok mutluydu, okul bitti evlendiler. 2 çocukları var şimdi. Belki beni dinlese beklese bu fırsatı kaçırmış olacaktı.
Tabi bazen işler daha güzel gidebiliyor. Ben kötü bir evlilikten çıktığım için korku var. Tabi 2 de miniğim var daha detaylı düşünüyorum. Ama hayırlısı neyse o olsun. Arkadaşınız adına da sevindim

Sizi sıkmamak, kaçırmamak için üstünüze düşmüyor sanırım..
Olur mu olmaz mı diye kafasında ölçüp biçiyor bence.
Belki de sizden red cevabı yememek için ilk adımı sizden bekliyordur..

Ama ne olursa olsun, kızınız varsa iki kere düşünün..
Bir de iş ciddiye binince
Çocuklarınız kimde kalacak, nasıl olacak, çocuklarınızı sevecek mi, hasta olduklarında merak ediyor mu, çocukları da al buluşalım diyecek mi, onları sahiplenecek mi yoksa ayak bağı mı görecek
Bunlar da önemli kriterler. Sakın es geçmeyin bunları

Bende 2.evliliğimi yaptım. 4 yaşındaki ikiz oğullarımı kabul etti eşim, aynı evde yaşıyoruz.
Herşeyi baştan detaylıca konuştuk sonradan üzülmemek için.
Mesela eşim,
çocuklara kendi yemeğinden böler yedirirdi, çocukları da al parka gidelim hadi derdi, hasta olduklarında mutlaka ilk onları sorardı nasıllar diye, ben çocuklarını sevdim derdi, çocuklarımın doğum günlerinde hediyeler alırdı. Buluştuğumuzda şakalaşır, sırtında taşırdı onları.
Kendi çocuğuna da merhametli idi.
Onu da hiç eksik bırakmadı, herşeyini alırdı
İyi bir babaydı yani. Bunu görerek evlendim.
2 yıllık evliyiz,
hala çocuklarıma karşı aynı sevgiyle bakıyor
Çocuklarım benim kırmızı çizgimdi.
Çocuklarım kendi babalarından daha çok seviyorlar eşimi ,şükür.🧿🥰

Rengini belli eder mutlaka, bu ayrıntıları atlama
Yoksa çocuklar yüzünden zehir olan evliliklerde çok.. acele karar verme

Sevdiğin kişiyi bulunca evlilik, hayat arkadaşlığı güzeldir…
Dilerim gönlünüze göresi olur🙏🏻

Sizi sıkmamak, kaçırmamak için üstünüze düşmüyor sanırım..
Olur mu olmaz mı diye kafasında ölçüp biçiyor bence.
Belki de sizden red cevabı yememek için ilk adımı sizden bekliyordur..

Ama ne olursa olsun, kızınız varsa iki kere düşünün..
Bir de iş ciddiye binince
Çocuklarınız kimde kalacak, nasıl olacak, çocuklarınızı sevecek mi, hasta olduklarında merak ediyor mu, çocukları da al buluşalım diyecek mi, onları sahiplenecek mi yoksa ayak bağı mı görecek
Bunlar da önemli kriterler. Sakın es geçmeyin bunları

Bende 2.evliliğimi yaptım. 4 yaşındaki ikiz oğullarımı kabul etti eşim, aynı evde yaşıyoruz.
Herşeyi baştan detaylıca konuştuk sonradan üzülmemek için.
Mesela eşim,
çocuklara kendi yemeğinden böler yedirirdi, çocukları da al parka gidelim hadi derdi, hasta olduklarında mutlaka ilk onları sorardı nasıllar diye, ben çocuklarını sevdim derdi, çocuklarımın doğum günlerinde hediyeler alırdı. Buluştuğumuzda şakalaşır, sırtında taşırdı onları.
Kendi çocuğuna da merhametli idi.
Onu da hiç eksik bırakmadı, herşeyini alırdı
İyi bir babaydı yani. Bunu görerek evlendim.
2 yıllık evliyiz,
hala çocuklarıma karşı aynı sevgiyle bakıyor
Çocuklarım benim kırmızı çizgimdi.
Çocuklarım kendi babalarından daha çok seviyorlar eşimi ,şükür.🧿🥰

Rengini belli eder mutlaka, bu ayrıntıları atlama
Yoksa çocuklar yüzünden zehir olan evliliklerde çok.. acele karar verme

Sevdiğin kişiyi bulunca evlilik, hayat arkadaşlığı güzeldir…
Dilerim gönlünüze göresi olur🙏🏻
MaşAllah size Allah muhabbetinizi artırsın.
Çocuklarımla bir bütünüm ben. Birlikte işe gidiyoruz desem yeridir. Herkes biliyor bağlılığımı yavrularıma. Zaten öz babaları bizim için öldü gibi birşey. Ben tavırlarından emin olabilirseydim bundan sonraki aşama çocuklarımla aralarındaki iletişim olurdu. Dediğiniz gibi kız çocuğum olduğu için ekstra dikkatliyim. Çocuğumu işte severken uzaktan sevip x bay bay falan yaptı o hoşuma gitti. Çünkü ben çocuğuma dokunmasını istemem. Ama tabi 10 yıllık eşimi tanıyamamışım birkaç ayda birisi hakkında karar veremem. Gözlemleyeceğim şimdilik. Hakkımızda hayırlısı teşekkürler ☺️

Neden ne zaman bosandigini vs sormayan, gecmisini az da olsa sormayan biri kendi gecmisi de sorulsun istemez
Ondan sormuyordur bence

Back
X