Yeni bir ilişki, yeni bir sayfa, önerileriniz...

orangeroom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
34
0
36
Ankara
Merhaba bayanlar,
Belki beni açtığım eski konulardan hatırlayanlarınız olacaktır. Çok yıpratıcı bir ilişkiden çıktıktan tam 1 yıl sonra, artık olmaz derken, yeniden güzel bir ilişkiye başladım. Bu sefer hayatıma aldığım kişi, bana çok değer veren, güvenen, beni çok seven bir erkek. Onunla her şey güzel gidiyor. Bana aşık, 1 yıl boyunca benimle ilgilendi, hayatıma girebilmek için, onu sevmem için mücadele etti. Ben de bu ilişkiye bir şans vermek istedim ve böylelikle başladık. 2 aya yaklaştık neredeyse. Zamanla ben de onu sevmeye başladım. Şu anda farklı şehirlerdeyiz, hafta sonları görüşmeye çalışıyoruz. Ciddi düşünüyoruz, ailemle tanıştı bile...
Özetle durum bu kızlar. Yalnız ara ara kafamı bazı sorular kurcalamıyor değil. Mesela, acaba cehennemi gördükten sonra, normal olan şey bile bana cennet gibi mi görünüyor diye düşünüyorum bazen. Yani kendimi zorluyor muyum, mantıklı olduğu için acaba, evlenmek için karşıdakinin çok iyi olması, çok değer vermesi yeterli mi? Bir de o kadar çok korkuyorum ki, yanlış bir şeyler yapacağım, söyleyeceğim, güzel giden ilişkiyi bozacağım, onun sevgisini aşkını tüketeceğim diye... Dikkatli olmaya çalışırken iyice çuvallıyorum gibi geliyor.
Kendimi tecrübeli sanıyordum. Diyordum ki, bir daha yeni bir ilişkiye başlasam, o ilişkiyi çok mükemmel bir biçimde kurabilirim. Ama hiç de öyle olmuyor. Sudan çıkmış balık gibiyim, sanki hiçbir şey bilmiyorum eskisinden de deneyimsizim. Bana ne önerirsiniz? Yeni ilişkimde nelere dikkat etmeliyim, neler yapmalı neler yapmamalıyım ? Fikirleriniz için şimdiden çook teşekkürler.

mrb cnm aynı kaderı paylasıyoruz suan yazını okurken sende kendımı gordum fakat benmkı bıraz daha farklı bı durum şöyleki;
benm 3 sene suren ılk 2 senesı harıka denecek sekılde gıden fakat son senesınde berbat gıden bı ılışkım oldu son bı senesınde okadar bırbırımızı yıprattık ki artık koptu iş çığrından cıktı vee ayrıldık ondan snra kımseyle olmaz yapamam derken 3 sene sonra bı ınsan cıktı karsıma harıka ıyı muthıs bı ınsan bı dedıgımı ıkı yapmıo benı her sekılde karsılık beklemeden sevıyor ve ayrı sehırlerdeyız ama sureklı gorusuyoruz bulundugum sehıre gelıp gıdıo onu kırmak ıncıtmek ıstemıorum ama dıer kısıyıde bı turlu aklımdan cıkartamıorum onunla olmuycagını bıle bıle onu hala sevıyorum ve onu unutup bu kısıyı sevmeye calısıyorum ama her seferınde bı seyler sankı engel oluyor yanı alısmaya calısıyorum zaman verıorum kendıme ama bu seferde o daha cok baglanıor bana gun gectıkce bende suan cıkmazın ıcındeyım ne yapacagım konusunda hıc bı fıkrım yok okadar ıkılemdeyımkı anlatamam benmle evlenmeyı dusunuyor fakat ben kararsızım cunku hala dıerını ıcımden atamıorum olmuycagını bıle bıle bu cok zor bı durum yazını okuyunca senı kendımde gordum ve yazmak ıstedım sana umarım ıkımız ıcınde ve bızım gıbı olanlar ıcın hakkımızda neyse hayırlısı o olsun...

Benziyormuş hikayelerimiz gerçekten...Ben bazen sevgilime kötü davranıyorum, sende de oluyor mu ? İstemeden suratım asılıyor, bazı şeylerine sinir oluyorum vs :( Sonra da çok üzülüp kendimi suçluyorum.

ikiniz adina da cok uzuldum. ama soyleyecek hicbirsey bulamiyorum. Kelin ilaci olsa kendi basina surermis...

yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bir neden lazım yeni bir hayat gerisi bayat bunlar için bize şans lazımmmmmmmmmmmmmmm :))

Benziyormuş hikayelerimiz gerçekten...Ben bazen sevgilime kötü davranıyorum, sende de oluyor mu ? İstemeden suratım asılıyor, bazı şeylerine sinir oluyorum vs :( Sonra da çok üzülüp kendimi suçluyorum.

olmaz olurmu cnm ya mesela bana sureklı senı cok sevıyorum senı cok ozledım demesı ve bunu 5 dk arayla soylemesı ınanılmaz sınırımı bozuyor soyledıkten snrada yuzume bakıp hadı sende bana soyle der gıbı bakısı ise benı cıleden cıkartıor.. istemıyorum o sekılde davranmayı ama elımde olmuyor... mesela bulusucagımız zaman yanına gıtmeden once dıorum bugun ona cok guzel davranıcam mutlu edıcem onu dıorum ama yanına gıdınce bıseyler oluyor ve o dusunce kayboluyor ve kötu davranmaya baslıorum ve sonrasnda onu uzdugum ıcın ben uzuluyorum ya onu hayatımda tutmak yada cıkarmak arasında cok kararsızım hayatımda tutsam dıorum ılerde yıne bu sekılde olsam o uzulecek hayatımdan cıkarsam dıorum bıdaha benı onun gıbı seven bı ınsan cıkarmı karsıma onu dusunuyorum ne yapacagım konusunda ınanılmaz karamsarım suanda kafayı yemezsem ıyıdır... :(

Back
X