Daha once konumu okuyanlar bilir. Evlilik teklifi aldığım adam beni aldatti.Bunu kendisi itiraf etti. Günlerdir af diliyo bi anlık bosluga gelip affedebilirdim belki çünkü çok seviyordum en azindan oyle saniyordum ama dün söylediği midemi bulandirdi.Af dilerken bi anlik biseydi hayat kadiniydi zaten bir gecelikti kuzenlerimin etkisinde kaldım dedi. Bu cümleden sonra hissettigim seyin aşk olmadigini aliskanlik olduğunu hissettim.Ona karşı müthiş soğudum.onu asla affetmiycem asla...
Aslinda sizlere sorum şu bu aldatma olaylarini yasamadan önce erkek arkadasim olduğu dönemde çalıştığım okulda bi öğretmen arkadaşım bana ilgi duyuyordu ve bunu gizlemiyordu.Cevremdeki insanlara beni sevdigini söylemişti. En son banada açıldı başkasını sevdiğimi söyledim. O günden sonra hic bir şekilde rahatsız etmedi ama arada bakışlarını yakaliyodum.Erkek arkadasimin beni aldattigini ve ayrildigimizi öğrenmiş.Dün gece beni aradı konuştuk biraz. Bu sabah okuldan sonra bi yerde oturalim dedi tmm dedim. Bana beni unutamadigini ve hala sevdiğini söyledi. Yaşadığın herseyi unutturabilir dedi.Bisey soyleyemedim zaman istedim.
Biliyorum suan yeni bir iliski için hazır değilim darma dunanim ama bi şans versem mi acaba diye düşünmüyo değilim. Siz böyle bir durumda nasıl hareket ederdiniz ne yapardınız

(
Hakkınızı helal edin arkadaşlar derdimle bunalttim sizi...