Yeni bir ilişki

Bir anlık boşluk nedir ya? Bahane bulamayanların ağzına bu laf yapışıyor. Tabi karaktersizlik, ahlaksızlık diyecek hali yok ya yaptığına. O bir anlık boşluğa siz düşseydiniz, tepkisi ne olurdu, affeder miydi bir düşünün. Ayrıca o boşluğa bir kez düşenin bir daha düşmeyeceğinin garantisi var mı? Nasıl güveneceksiniz? Şahsen asla güvenmem, bir şans daha vermem yerinizde olsam.
O sayfa benim için kapandı asla affetmem.Asil sorun su an icin bi iliskiye sıcak bakmıyorum kendimi buna hazır hissetmiyorum.Fakat bana ilgi duyan kişi öyle içten ve samimi geldi ki ne karar vercegimi şaşırdım ve zaman istedim. Merak ettigim ise siz böyle bir durumda napardiniz.

Bu psikolojiyle ani bir karar verip sonra vazgeçerse adama daha çok yazık olmaz mı:KK76:
İşte bende bundan korkuyorum. Üzmek istemiyorum onu cok iyi biri.Az önce mesaj attı istediğin kadar beklerim seni.Bu zaman zarfında birlikte zaman geciririz kendini hazır hissettigin zaman biseylere baslariz veya baslamayiz diye yazmış.

O sayfa benim için kapandı asla affetmem.Asil sorun su an icin bi iliskiye sıcak bakmıyorum kendimi buna hazır hissetmiyorum.Fakat bana ilgi duyan kişi öyle içten ve samimi geldi ki ne karar vercegimi şaşırdım ve zaman istedim. Merak ettigim ise siz böyle bir durumda napardiniz.
Zaman istemekle iyi yapmışsınız. Belki bir süre sevgili gibi değil de iki arkadaş gibi görüşseniz, birbirinizi daha iyi tanısanız size iyi gelir. Hem kendinizi baskı altında hissetmeden onu tanıma fırsatı bulursunuz, hem de böylece bir ilişkiye başlayacaksanız da geçmiş gitmiş bir hayal kırıklığının gölgesinde başlamamış olur. İnsan birinden kazık yeyince, diğer insanlara daha temkinli yaklaşıyor, hatta bazen ön yargılı olup ona haksızlık edebiliyor. Kendimden biliyorum. Bunları yaşamamak, sağlıklı bir ilişki yürütmek için ağırdan almak daha güzel.

ben şans verirdim çünkü size karşı saygısı var konuştuğunuz sözde saygı gösteriyor bir daha rahatsız etmiyor ve durumu öğrendiğinde gelip dile getiriyor ve söylüyor kişiliği oturmuş biri diğeri ise herşeyi batırmış.
Lütfen dua edin benim için :(

Daha once konumu okuyanlar bilir. Evlilik teklifi aldığım adam beni aldatti.Bunu kendisi itiraf etti. Günlerdir af diliyo bi anlık bosluga gelip affedebilirdim belki çünkü çok seviyordum en azindan oyle saniyordum ama dün söylediği midemi bulandirdi.Af dilerken bi anlik biseydi hayat kadiniydi zaten bir gecelikti kuzenlerimin etkisinde kaldım dedi. Bu cümleden sonra hissettigim seyin aşk olmadigini aliskanlik olduğunu hissettim.Ona karşı müthiş soğudum.onu asla affetmiycem asla...

Aslinda sizlere sorum şu bu aldatma olaylarini yasamadan önce erkek arkadasim olduğu dönemde çalıştığım okulda bi öğretmen arkadaşım bana ilgi duyuyordu ve bunu gizlemiyordu.Cevremdeki insanlara beni sevdigini söylemişti. En son banada açıldı başkasını sevdiğimi söyledim. O günden sonra hic bir şekilde rahatsız etmedi ama arada bakışlarını yakaliyodum.Erkek arkadasimin beni aldattigini ve ayrildigimizi öğrenmiş.Dün gece beni aradı konuştuk biraz. Bu sabah okuldan sonra bi yerde oturalim dedi tmm dedim. Bana beni unutamadigini ve hala sevdiğini söyledi. Yaşadığın herseyi unutturabilir dedi.Bisey soyleyemedim zaman istedim.
Biliyorum suan yeni bir iliski için hazır değilim darma dunanim ama bi şans versem mi acaba diye düşünmüyo değilim. Siz böyle bir durumda nasıl hareket ederdiniz ne yapardınız :KK43:(
Hakkınızı helal edin arkadaşlar derdimle bunalttim sizi...

Gerçekten o kişiye şans vermek istiyorsanız,ayrılık tazeyken vermeyin. Kendinize zaman tanıyın. Aldatılma kolay bir olay değil. Sindirmesi zordur. Güven problemi oluşturur. Ayrılık sonrası başkalarıyla ilişkilerin sonu pek iyi olmuyor. Adama da yazık.

Daha once konumu okuyanlar bilir. Evlilik teklifi aldığım adam beni aldatti.Bunu kendisi itiraf etti. Günlerdir af diliyo bi anlık bosluga gelip affedebilirdim belki çünkü çok seviyordum en azindan oyle saniyordum ama dün söylediği midemi bulandirdi.Af dilerken bi anlik biseydi hayat kadiniydi zaten bir gecelikti kuzenlerimin etkisinde kaldım dedi. Bu cümleden sonra hissettigim seyin aşk olmadigini aliskanlik olduğunu hissettim.Ona karşı müthiş soğudum.onu asla affetmiycem asla...

Aslinda sizlere sorum şu bu aldatma olaylarini yasamadan önce erkek arkadasim olduğu dönemde çalıştığım okulda bi öğretmen arkadaşım bana ilgi duyuyordu ve bunu gizlemiyordu.Cevremdeki insanlara beni sevdigini söylemişti. En son banada açıldı başkasını sevdiğimi söyledim. O günden sonra hic bir şekilde rahatsız etmedi ama arada bakışlarını yakaliyodum.Erkek arkadasimin beni aldattigini ve ayrildigimizi öğrenmiş.Dün gece beni aradı konuştuk biraz. Bu sabah okuldan sonra bi yerde oturalim dedi tmm dedim. Bana beni unutamadigini ve hala sevdiğini söyledi. Yaşadığın herseyi unutturabilir dedi.Bisey soyleyemedim zaman istedim.
Biliyorum suan yeni bir iliski için hazır değilim darma dunanim ama bi şans versem mi acaba diye düşünmüyo değilim. Siz böyle bir durumda nasıl hareket ederdiniz ne yapardınız :KK43:(
Hakkınızı helal edin arkadaşlar derdimle bunalttim sizi...
Ben olsam kendimi toparlayana dek arkadaş olarak takilirdim sanırım.

evlenen insanların onlardan önce insanlarla ne yaşadıklarını bilmemeleri taraftarıyım... iyice düşünün onada şans verin o da beklemiş ama iyi tanıyınnn

Benim ilişkim biteli 1.5 ay falan oldu. Bile isteye bitirdim. 2 haftadır birini tanımaya çalışıyorum. Eski sevgilim aklıma dahi gelmiyor ki yıllarca hayatımdaydı. Eğer eskiyi unuttuğunuzu düşünüyorsanız yeni bir ilişki korkutmasın sizi.

Back
X