• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir ilişkiye başlamadn önce eski ilişkiler anlatılmalı mı anlatılmamalı mı

terelellili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
289
57
38
yeni bir ilişkiye başlamadn önce eski ilişkiler anlatılmalı mı anlatılmamalı mı ne diyorsunuz kızlar?
 
bence anlatılmamalı. hatta ilişkiye başlamadan değil başladıktan sonra bile anlatılmamalı. zamanla belki anlatılır ama o da gerekiyorsa. ayrıntıya girmeden. :51:
 

Belki adamın alatacak birşeyi yok canım
Soracaksın geçmisşini anlat birşey yok diyecek... İnanmayacaksın yine kuracaksın :27:
mutlaka bir ilişkisi olmuştur karşıdaki kişininde.uzun mu sürdü kısa mı sürdü. sevdiği için neler yaptı falan ndn ayrıldı önemli değil mi?
 
En ince ayrıntısına kadar anlatmaya gerek yok sorulursa eğer bu tarz konular ne kadar sürdü neden bitti tarzında söylenip kapatılabilir :ssz:
 
nasıl mesela anlatılması gereken bir durum?

yani şuan inan aklıma gelmiyor ama eski mesela eski ilişkisinde diyelim ki cinselik konusunda ileri gitti, yeni erkek arkadaşı eğer bu tarz şeyleri anlayışla karşılayan biri değilse bu baştan soylenmeli, çünkü ilişki ilerlicek e kız oğlana bağlanıcak, ve daha sonra bu durum ortaya çıkınca terkedilme durumu var, yani sonradan olucağına baştan olsun ayrılık
 
mutlaka bir ilişkisi olmuştur karşıdaki kişininde.uzun mu sürdü kısa mı sürdü. sevdiği için neler yaptı falan ndn ayrıldı önemli değil mi?

Bunları bilmek eline ne geçirecek ki..Bence bilmemek çok daha iyi...
Herkesin kriterleri vardır...Onları bilmek yeter en ince şeylere kadar bilmenin hiçbir anlamı yok...
 
kesınlıkle anlatılmamalı ,tecrube ıle sabıt.

karşındakı ınsan bsylerı cozmeyı anlamayı secsın,merak etsın senı geçmişini.
 
sorarsa evet oldu de ve konuyu kapat bence. detaylara hic girme. erkekler genellikle begenmedikleri birsey olursa ayni seyi pisirip pisirip onune koyuyorlar.
 
Anlatılmamalı bence tabi ki önemli bir durum yoksa, karşıya sorulmamalı da.. Bitmiş ki onun değil senin yanında...:KK73: Özellikle de geçmişteki kişinin facebook hesabı ismi filan öğrenilmemeli, yoksa durup durup o kıza bakarsınız tabi kafada kurgular büyür şeytan boş durmuyor :-)
 
bence de anlatılmalı mı hani problem olmasın diye anlatılmadı diyelim ya bir yerlerden duyarsa bu daha kötü olmaz mı hayal kırıklığı olmaz mı ???
 
Back
X