yeni bir iş yardım lütfen

bakın ben modelistim gerçekten tekstil artık çok ucuz doğru ama ölmez ölecek bir şey değil bide ev tekstili o hiç ölmez ama pazarcılık pazarlama çok ayrı bir boyut mesela yüzde kaç kar elde edecksiniz elde ettiğiniz karın ne kadarını belediyey vereceksinniz ağzınızın iyi laf yapması lazım çevrenizin olması lazım kimse tanımadığından kolay kolay mal almaz ama siz sosyete pazarında satış yapacakmışsınız bu tanıdık olayı sizi küçük mahalle pazarlarındaki gibi kasmaz tabi bu satacaklarınızı nasıl koruyacaksınız mesela ben bir ürünün biraz farklısını istedim onu bana haftaya getirebilecekminiz bulunduğunuz yerde güveni sağlamanız lazım vs vs daha bir sürü etken var iyi düşünün bir hafta deneyin ama fabrikadan aldığım için ucuza satıyorum demeyin bir bakmışsınız zarar etmişsiniz

bu arada böyle bir işe başlamak istiyorsanız meslek liselerinin mesleki gelişim kitabı bu işlerden anlayıp YARI alim olmak için çok iyi bir kaynaktır

bu arada böyle bir işe başlamak istiyorsanız meslek liselerinin mesleki gelişim kitabı bu işlerden anlayıp YARI alim olmak için çok iyi bir kaynaktır
doğru söylüyosunuz önerilerinizi de düşünmek lazım tabiki de bi hafta deniycez bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız

Oda olur ama kredi kartı kullanmayanlarda açık hesap tarzı açarsanız daha iyi olur.
onun için de insanların seni tanıması senin de onları tanıman lazım en azından pazarda bi kitlen olması lazım bi süre nakit düşünüyorum mesela

Arkadaşlar merhaba eşimle birlikte pazar işine girmek istiyoruz.Ama bu konuda tereddütlerimiz var sizlere akıl danışmak istiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim.Biz ev tekstili ürünleri satmak istiyoruz ve direk fabrikasından alıp satacağımız için de piyasaya göre çok uygun fiyatlar ve ürünler de gerçekten kaliteli sizce bu ürünleri pazarda mesela sosyete pazarlarında satabilir miyiz ben çalıştığım için pazarlara hiç gidemiyorum ve satılıp satılmayacağı konusunda hiç bilgim yok çok kararsız kaldık nasıl bi yol izleyebiliriz öneriniz olursa çok sevinirim.

pazarda en cok satilan ürünlerden biri ic camasiri ve coraptir.Bilindik markalarin ihrac fazlasi ürünleri olur onlardan alip satsaniz.Bir de ben yurt disinda yasiyorum.Istanbul`a geldigimde mutlaka pazara giderim.Burada 120 euroya satilan pantolanlari pazarda erkek icin 25 kadin icin de 35 ödemistik.buradaki bir cok marka da türkiyede üretiliyor.Bunlarin bir cogunu pazardan bulabiliyorum.burada 40 50 euro olan ürünler pazarda 10 liraya satiliyor.sahte ürünlere degil de ihrac fazlasina yönelin.tabi bu ürünlerin bir cogunda ufak tefek hatalar oluyor.bence iyice bir arastirsaniz hos ve kaliteli seyler bulabilirsfiniz.böyle ürünlerin de mutlaka alicisi oluyor.

size bol sans diliyorum...

pazarda en cok satilan ürünlerden biri ic camasiri ve coraptir.Bilindik markalarin ihrac fazlasi ürünleri olur onlardan alip satsaniz.Bir de ben yurt disinda yasiyorum.Istanbul`a geldigimde mutlaka pazara giderim.Burada 120 euroya satilan pantolanlari pazarda erkek icin 25 kadin icin de 35 ödemistik.buradaki bir cok marka da türkiyede üretiliyor.Bunlarin bir cogunu pazardan bulabiliyorum.burada 40 50 euro olan ürünler pazarda 10 liraya satiliyor.sahte ürünlere degil de ihrac fazlasina yönelin.tabi bu ürünlerin bir cogunda ufak tefek hatalar oluyor.bence iyice bir arastirsaniz hos ve kaliteli seyler bulabilirsfiniz.böyle ürünlerin de mutlaka alicisi oluyor.

size bol sans diliyorum...
teşekkür ederim bunu da araştırıcam :)

Kadıköy cuma pazarı ve salı pazarı çok kalabalık oluyor.Birde fatih çarşamba pazarı.Bol kazançlar dilerim.

Back
X