yeni bir mücadele için yola çıktım.yüküm ağır..başlangıç 129,2..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.152
373
merhaba herkese
yıllardır çekiyorum kilo problemini.vermelerim almalarım bitmedi.evliyim 35 yaşındayım 1 kızım var.
yıllar oldu 2li rakamları görmeyeli,içimdeki beni unuttum resmen..bu yağlara alışamadım ama onların benden ayrılmaya hiç niyeti yok gibiydi.defalarca kendı kendıme denedim ve birkaç kez de diyetisyen desteğiyle..
ama bir şekilde irademe yenildim her seferinde..
geçen aralık ayında 111 kıloya ındıgımı hatırlıyorum ancak artık kızımın aklının ermesi sebebiyle ve benımde yediklerimi görmesini istememem nedenıyle o uyudukça kendimi abur cubura vurdum.yedim içtim doyamadım.
önceleri sadece haftasonu gecelerinde yapuıyodum bunu ama bir zaman sonra kontrolden çıktı ve haftaiçi akşamlarına da sirayet etti.sonuç ben o dönemde de ilk başladığım rakam olan 129a döndüm..
şimdi yeni bir serüvene başladım.bu sefer beni kontrol edebilmesi için bir diyetisyen eşliğiyle devam ediyorum.
diyete başlama tarihm 26,07,2019 cuma
başlangıç kılom 129,2
en son tartı günüm 9 ağustostu.kilom 123,8di.
araya bayramın girişiyle ve diyetisyenımın yıllık izne çıkışıyla bir sonraki tartı günüm 27 ağustos salı..
o günü iple çekıyorum ve kaç kılo oldugumu çok merak ediyorum..
fırsat buldukça yazacagım ve buraya da katettiğim yolu kaydedeceğim.inşallah bu sefer muvafak olurum ve yıllardır özlemını cektiğim 2li rakamlara ınebilirirm..
destekerinizi bekliyorum:)

kilo çizelgem
26 temmuz 129,2 (başlangıç)
2 ağustos 124,3
9 ağustos 123,8
27 ağustos 118,8
6 eylül 117,9
13 eylül 115,7
20 eylül 114,5
27 eylül 113,1
4 ekim 112,5
11 ekim 111,7
18 ekim 109,9
25 ekim 109,1
1 kasım 107,7
22 kasım 105
29 kasım 105,1
13 aralık 102,9
20 aralık 103
27 aralık=99,7
5 aylık serüvenimin sonuçları:)

Son düzenleme:
Başarılar diliyorum arkadaşım . Bende 2 doğum yaptım üstüste ve kilolarla çok mücadele ettim. Şimdi son 4 kilom kaldı hedefime. Geceleri cipsler çikolatalar çerezler aklına ne gelirse çatlayana kadar yerdim. 1 büyük boy sürülebilir çikolatayı 1 günde yediğim zamanlar vardı.
Bir karar verdim ve hepsini bir anda çıkardım evden. Bir daha eve sokmadım, evde olunca insan yiyor çünkü . Şekeri tuzu makarnayı pirinci hamuru bıraktım. Haftada 4 gün de spor yapıyorum, bakalım son 4 kiloyu verebilecek miyim. Benim kadar yemek yemeyi seven ve bu konuda iradesi zayıf olan biri bile abur çubuğu bıraktıysa sen de bırakabilirsin emin ol.

Başarılar diliyorum arkadaşım . Bende 2 doğum yaptım üstüste ve kilolarla çok mücadele ettim. Şimdi son 4 kilom kaldı hedefime. Geceleri cipsler çikolatalar çerezler aklına ne gelirse çatlayana kadar yerdim. 1 büyük boy sürülebilir çikolatayı 1 günde yediğim zamanlar vardı.
Bir karar verdim ve hepsini bir anda çıkardım evden. Bir daha eve sokmadım, evde olunca insan yiyor çünkü . Şekeri tuzu makarnayı pirinci hamuru bıraktım. Haftada 4 gün de spor yapıyorum, bakalım son 4 kiloyu verebilecek miyim. Benim kadar yemek yemeyi seven ve bu konuda iradesi zayıf olan biri bile abur çubuğu bıraktıysa sen de bırakabilirsin emin ol.

merhaba teşekkür ederim..son 4 kılo dediğinize göre sizde uzun yoldan geldiniz:)
kaçtan kaça,ne kadar sürede indiniz?

bu diyetisyenımın bana verdiği 3.liste.9 ağustostaydı kontrolüm.araya bayram ve diyetisyenın yıllık izni girdiği için 2 haftalık bir program yazdı bana..normalde takiplerim haftalık olacak.
belki şöyle bir göz atmak istersiniz..
ben şuan 2. 8 günlük kısmındayım..kontrolum haftaya salı
bu 1 haftalık süreçte başarılı olurum ınsallah
9 ağustosta 123,8 çıkmıştı kilom .
diyetisyenım bir sonrakı görüşmemizde 120 görürmüyüz dedi böyle emin olmayarak ama bence görürüz altını bile görürüz:)

Eklentiler

• 20190820_103530.webp
    20190820_103530.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 214
şuana kadar herşey güzel gidiyor.salı gününe kadar dolu dolu 4 günüm var ve tartıda kaç göreceğimi çok merak ediyorum..
hergün 3 lt suyumu ıhmal etmıyorum
ve bu hafta pazartesiden itibaren her akşam hızlı tempo 1 saat yürüyüşlerime başladım..
bu akşam ve cumarteside yapıp pazar ve ptesi dinlendireceğim vücudumu..
hızlı tempo ve süreklı yapılan sporun vücutta su tuttuğunu düşünüyorum.arastırdım biraz bu konuyu.mesela tartı gününden bir gün önce deli gibi spor yapanların tartıldıgında vücudunda 2 kg uzerı su cıkabılıyor.
analiz yapan tartılar bunu gösteriyor..
oyuzden pazar ve ptesi dinlendireceğim vücudumu..
diyet ise aynen devam

Merhaba. Hedeflerin için tebrik ederim seni. Bende çocukluğumdan beri hep kiloluydum. Diyetisyen yardımıyla 2 ayda 10 kilo verdim geçen sene. Hala bir 10 kilo vermem lazım. Herkesin fazla kilosu kendine göredir kimi 5 kilo vermek ister kimi 30. Ama önemli olan sonuca ulaşmak. Umarım buraya hedefine ulaştığını yazdığın zamanlar da gelir. Ve umarım bende buraya yazabilirim :))
diyet devam :KK68:

Ben sizi sanki hatirliyorum.129 dan inmistiniz.Evet o kahrolasi abur cuburlar ,binbir zahmet verilen kiloyu da geri aldiriyor.Şu an diyetisyen kontrolünde baslamışsiniz .Umarim hersey iyi olur

Ben sizi sanki hatirliyorum.129 dan inmistiniz.Evet o kahrolasi abur cuburlar ,binbir zahmet verilen kiloyu da geri aldiriyor.Şu an diyetisyen kontrolünde baslamışsiniz .Umarim hersey iyi olur
ay evet sormayın benım o:)
129dan 111e ınmıstım aralıkta ama hoppp geri geldı hepsı.temmuz ıtıbarıyle basladıgım noktaya dönüp tekrar başladım.
bu sefer tek olmadığım ve işin içine disiplin kattıgım için umutluyum..inşallah ılereyen sayfalar başarılı rakamlarla dolu olur:)sevgiler

Merhaba. Hedeflerin için tebrik ederim seni. Bende çocukluğumdan beri hep kiloluydum. Diyetisyen yardımıyla 2 ayda 10 kilo verdim geçen sene. Hala bir 10 kilo vermem lazım. Herkesin fazla kilosu kendine göredir kimi 5 kilo vermek ister kimi 30. Ama önemli olan sonuca ulaşmak. Umarım buraya hedefine ulaştığını yazdığın zamanlar da gelir. Ve umarım bende buraya yazabilirim :))
diyet devam :KK68:

merhaba
geride verilecek kilolarınız varsa işin peşini bırakamyın zaten devam ediyormuşsunuz:)
ben gecen aralık ayında 100 kıloya ıneyım sonra dıyetısyene baslıycam diyordum.ozaman 111 oldugum için 11 kılo vermek erişilebilir bir hedef gibiydi ama işte nasip olmadı.
neyse sil baştan...

gunaydınlar,
bu hafta diyetimin 7.haftasına başladım.
geçen cuma yanı 6 eylulde 117,9 çıktım tartıda.
bu da demek oluyorki 6 haftalıjk sürecimin sonucu 11,3tü:)
bakalım bu hafta ucundanda olsa 115leri görebilecekmiyim

merhabalar konum çok rağbet görmese de ben yazmaya devam edeyim.geriye dönüp baktıkça vay be ne yollardan geçmişim derim:)
yarın tartı günüm,geçen cuma 117,9dum bakalım sabaha ne çıkıcam.umuyorum ki 115leri görebileyim yarın sabah..
bu haftaki listem buydu

Eklentiler

• 20190912_170834.webp
    20190912_170834.webp
    21 KB · Görüntüleme: 80
Afiyet olsun gayet doyurucu bir menü. Size başarılar dilerim. Bende p.tesiden beri diyete başladım. Hergün tartılmayacaktım ama dayanamıyorum. Iki sene önce 95 ile başladım 64 e kadar indim üç ay öncesine kadar, geçen tartiya çıktım ki 70 olmuşum :mad:

Afiyet olsun gayet doyurucu bir menü. Size başarılar dilerim. Bende p.tesiden beri diyete başladım. Hergün tartılmayacaktım ama dayanamıyorum. Iki sene önce 95 ile başladım 64 e kadar indim üç ay öncesine kadar, geçen tartiya çıktım ki 70 olmuşum :mad:

günaydın yine iyi durmdasınız başladıgınız noktaya dönmemıssınız ve artışı hissettiğiniz anda frene basmışsınız.
kaç ayda vermiştiniz o 31 kıloyu?

günaydın,
geçen perşembe umarım 115 görürürm tartıda yazmışım,gördüm:)
geçen cuma 13 eylul sonucum 115,7 idi.
şimdi sırada 20 eylül var.nasipse ucundan da olsa 113 bana göz kırpar mı acaba?:)hedef 113,9 diyelim

günaydın,
geçen perşembe umarım 115 görürürm tartıda yazmışım,gördüm:)
geçen cuma 13 eylul sonucum 115,7 idi.
şimdi sırada 20 eylül var.nasipse ucundan da olsa 113 bana göz kırpar mı acaba?:)hedef 113,9 diyelim
Canım bravo sana kendine İnan ve güven biz kadınların yapamayacağı hiçbir şey yoktur
Kızını düşün parkta onunla rahat bir şekilde oynayacağın anları düşğn❤️❤️❤️

Canım bravo sana kendine İnan ve güven biz kadınların yapamayacağı hiçbir şey yoktur
Kızını düşün parkta onunla rahat bir şekilde oynayacağın anları düşğn❤❤❤

merhaba teşekkür ederim
şu saatten sonra herşey kızım için zaten.büyüyor ve ileride arkadaşlarının ona aaa annen ne kadar şişman demesini istemiyorum

günaydın yine iyi durmdasınız başladıgınız noktaya dönmemıssınız ve artışı hissettiğiniz anda frene basmışsınız.
kaç ayda vermiştiniz o 31 kıloyu?
Merhaba, 22 ay gibi bir sürede verdim. Artık diyetten nefret ediyorum :mad: yapmasamda olmuyor çünkü kilo almaya çok elverişliyim. Küçüklüğümden beri hep tombiktim.

Merhaba, 22 ay gibi bir sürede verdim. Artık diyetten nefret ediyorum :mad: yapmasamda olmuyor çünkü kilo almaya çok elverişliyim. Küçüklüğümden beri hep tombiktim.

al benden de okadar.ne zaman kılo hesabı yapmadan bir süreç olacak hayatımda merak ediyorum.vallahi de bıktım billahi de bıktım:)
ama bu sefer onumuzdekı ramazana kadar yanı nisan sonuna kadar bozmak yok.çok katı kural koydum kendıme

95 ten 64 e inmen ne kdr sürmüştü cnm?

Ay yazmışsın görmemişim. Tbrk ederim azminden dolayı. Geçmişte yapmışsın şimdi de yaparsın. O zmn 31 kilo vermişsin şuan 10 kilo vereceksin rahatlıkla başarırsın.

Back
X