günaydınlarrr
dün gece beklenen oldu ve regl başladı..
bu bana tartıda artı olarak yansımasa bile verdiğim kiloları ödemle örtüp daha az eksili bir rakam olarak dönecek.
ama kısmet napalım..hala 700 gr verme umudum devam ediyor..
rakamlara takılmamım tek nedeni bu yola çıkarken 3 ayda 20 kılo hedefliyorum demiştim ve yarın tam 3.ay doluyor bende haliyle 20 kıloya 700 gr kalmışken ondan bukadar takılmış durumdayım:)
hayatım boyunca kilo hesaplamaları ile uğraştım..
her başladığımda bu sefer olacak deyip hesap kitap işine daldım..bana göre bu işin matematiği vardı ve ne zaman nerde,ne durumda olacağımı bilmem şarttı ama hiç ulaşılamadı o hedeflere.
bazen ucundan yakalayacak gibi olsam da hep bir şekilde kaçırdım elimden..
her kaçan diyet gibi sonra yakalamak ve durumu toparlamakta çok zor malumunuz..
ama bu sefer başka hissediyorum..bu sefer kendime yaptığım aşırı bir zorlama yok,baskı yok,özeleştiri yok..
ardımda bıraktıgım sağlıksız ama müthiş lezzetli yiyeceklere özlemde yok,öfke de yok..
önüme gelenleri kabullenerek yiyorum,aklım başkasının tabağında kalmadan kendi tabagıma odaklanabılıyorum..
kabullendım sanırım bu işin uzun vadeli bir emek işi oldugunu,
yolumun uzun olduğunu..
o yüzden bu süreçte gelen herşey kabulüm..sıkıntıyla ve stresle geçirmek yerine tüm sürecin keyfini çıkarmayı hedefliyorum bu sefer.
ulaşacagım hedef kadar o uğurda döktüğüm alınteri ve emeğin de tadını çıkarmak istiyorum..
umarım bu sefer başarırım ve bir daha hayatım boyunca 3 haneli rakamlara uğramam..