Yeni bir sayfa

Madqueen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
58
36
8
26
Annem boşanmayı düşünüyor artık. Bu yaz gibi dava açacak. Ama sorun şu. Annem emekli memur. 2 üniversite öğrencisini tek başına desteksiz okutabilir mi? Emekli maaşı malum.Sadece 50 bin kadar birikmiş paramız var.Sizce bambaşka bir şehirde hiçbir şeyimiz olmadan hayata tutunmayı başarabilir miyiz? Düşünmekten kafam patlayacak.

Öncelikle hayırlısı olsun aileniz hakkında. Yazın çalışıp para biriktirip kışın da kendinize harçlık olarak kullanabilirsiniz o parayı

Sizler kocaman olmuşsunuz, ek işlere girer annenize destek olursunuz. Ayrıca anne baba boşandı diye çocuklardan da boşanılmıyor. Babanız maddi anlamda üstünüzden elinizi çekecek birimi?
Okurken aynı zamanda çalışamayacağımız bölümler okuyoruz. Ve maalesef babam hiçbir şekilde ilgilenmez

Öncelikle hayırlısı olsun aileniz hakkında. Yazın çalışıp para biriktirip kışın da kendinize harçlık olarak kullanabilirsiniz o parayı
Bu mantıklı bir fikir ama 3 aylık kazanç çok etkili olmaz gibi

Hukuk kardeşimin de diş
Diş hekimliği zor ve masraflı. O kardeşiniz çalışamaz ama siz gayet çalışabilirisniz. Çoğu hukuk fakültesi devam zorunluluğu aramıyor bile.

Babanızın yardım etmek istememesi önemli değil. Üniversite hayatı bitene kadar çocuğa destek olmak zorunda. Siz isteyin nafakayı. Onun dışında her ay annenizin maaşı, sizin desteğinizle geçinirsiniz.

Hukuk fakültelerinin büyük çoğunluğunda devam zorunluluğu bile yok. Anlamadım neden okuyup çalışamayacağınızı? Öğrenciler genelde günlük işlerde çalışır siz ve kardeşiniz haftanın beş günü bütün gün okulda olsanız bile öyle yapabilirsiniz. Marketler hafta sonları için elemanlar oluyor ürün tanıtımında. Fuarlara bakabilirsiniz, akşam çalışılacak işlere bakabilirsiniz. Babanız da eğer mahkeme bağlarsa nafakayı ödemek zorunda, onun isteğine bağlı bir durum değil bu. Siz talepte bulunun derim.

18 yaşından sonra nafaka oluyor mu bilmiyorum

Genelde 5 gun okul olmuyor ki zaten. Bence konu sahibi rahatindan taviz vermek istemiyor. Hukukçu arkadaslarim ben okula giderken yurtta keyif catiyordu devam olayi olmadigindan

Genelde 5 gun okul olmuyor ki zaten. Bence konu sahibi rahatindan taviz vermek istemiyor. Hukukçu arkadaslarim ben okula giderken yurtta keyif catiyordu devam olayi olmadigindan

Benim oda arkadaşım hukuk fakültesinde okurken tam zamanlı işte çalışıp ailesine para gönderirdi. Geceleri kitaptan çalışıyordu, sınav zamanında da iş yeri kolaylık sağlıyordu sınava giriyordu sadece. Devam zorunluluğu mu geldi acaba diye şaşırdım bir an konu sahibinin yazdıklarını okuyunca

Niye tek başına okutmak zorunda sizi? Boşanınca babanız sizi de evlatlıktan mı atıyor? Anlamadım ben.

Babanız ne güne duruyor anneniz babadan boşanıyor siz bossnmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…