Yeni Bir Sayfa

-Sabrinaa-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
167
78
48
31
Arkadaşlar ben yeni bir daireye taşınıyorum ama hayatımda bir kaç şeyi değiştirmek istiyorum . Daha Mutlu olmak istiyorum nolursa olsun hayatımı kendim yönetmek istiyorum insanların şekilendirmesini istemiyorum bu yeni odada sevdiğim ne varsa koymak istiyorum resimler porselen çaydanlık içinde kendime mutluluk olan bir yuva yapmak istiyorum . Kendi kendime yetebilen biri olmak istiyorum yani yurtdışında okumak bazen kolay olmuyor aileden uzak :) Bana neler önerirsiniz hayatımı güzelleştirmemde

Beni az eşya hafif soft veya açık renkler huzurlu kılar sizde kendinizin neyden mutlu olacağınıza karar verip o şekilde düzenleyin ve Fazla dekor ürünü kullanmayın derim

iyi sanslar. hayatta kendi kendibe yetmeyi ögrenmek güzel . bol bol kitap film izleyebilrsin baska hayatları kişileri tanımaya yardımcı

Beni birşeylere çarpmadığım ve tozunu devamli almam gereken bi yığın ıvır zıvırın olmadığı bi oda mutlu eder şahsen... sade ama şık bir oda yapardım ben olsam... Sade bi koltuk ama üstünde bi dünya sevimli kırlent mesela.. ( niye bilmiyorum kırlentlere takığım bu ara) duvarda bol fotoğraf...

Ne istiyorsanız koyun

Yani başkası şekillendirmesin diyorsunuz biz şimdi bir şey deriz etkilenirsiniz

Siz istediğimizi yapın zira biz mekanı ülkeyi vs de bilmiyoruz

Bol Çiçek desek mesela cam önüne belki orada yetişmez vs vs

Bir de kişisel gelişim kitabı geliştirmez ki o prototip yaratır bazı düşüncelere göre çizilmiş bir dünyaya uyan birey yaratmaya çalışır

Çeşitli şeyler okuyun farklı bayatlar tanıyın ama kendiniz olarak kalın

Kişisel gelişim devrimsel yani ani değil evrimsel yani süreç içerisinde olur

Bol ışık almasını sağlayın odanızin,imkan varsa cam kenarlarına saksı çiçekler koyun bakımı size huzur verecektir seviyorsanız bir küçük pisicik...duvarlar açık renkte olursa soft pembe yada kumsal huzur verir
Kitaplar ve hobi alanı resim yapmayı severmisiniz msl hafif müzikler dinleyin aradada ooohhh deymeyin keyfime sabah kosularini ihmal etmeyin

Kişisel gelişim kitaplarını bende sevmem daha bir tanesini bile tamamlayamamişimdir
Dünya Klasiklerini tercih ederim
Yada benim yaptığım bir şey var 100 kitap sizde deneyebilirsiniz farklı alanlardan belirlediğim 100 kitabı bitirdim çok daha iyi bence

Bol bol çiçek al. Kirmiziymis maviymis pembeymis. Bak bak icin acilsin. Benim isyerinde yapicam ama. Cami aciyorum. Olduruyorum.

Az eşya çok önemli gerçekten. Taşınırken gereksiz eşyalardan kurtulun. Kendinizi kötü hissettirecek şeyleri yeni evinize hiç sokmayın bile. Bir de imkanınız varsa evinizi boyatabilirsiniz. Açık lila rengi olabilir. Size özel bir ev gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…