- 22 Ağustos 2020
- 35
- 37
- 3
- Konu Sahibi Mistikyolculuk
-
O felsefeyi biliyorum.su an mini.alist yaşıyorum.babamin tuttuğu evde sünger yatağım var.saka gibi.ama mutluyum.kanaatkarimdirMinimalist yaşamı araştırın, çok rahat yaşarsınız.
Yeni hayatınızda mutluluklar diledim
Yükselmek için iki sene var.sinav ve mülakat olacak.su an ne yapılabilinir.burada yıl param yok.birazdan mayını alıp denize girmicem.eglenceye gerek yok.sadece gıda ve sağlık olacak harcamaların ve birkaç giysi.cocugum da var.bilmiyorjmGeçinirsin, herşeyi araştırarak yap. Hayırlı uğurlu olsun.
Gereksiz harcamalardan kaçın ve olduğun bölümde yükselmeye bak sınavlara çalış.
O felsefeyi biliyorum.su an mini.alist yaşıyorum.babamin tuttuğu evde sünger yatağım var.saka gibi.ama mutluyum.kanaatkarimdir
Bir süre ailenizle yaşayıp birikim yapabilirsiniz.Yükselmek için iki sene var.sinav ve mülakat olacak.su an ne yapılabilinir.burada yıl param yok.birazdan mayını alıp denize girmicem.eglenceye gerek yok.sadece gıda ve sağlık olacak harcamaların ve birkaç giysi.cocugum da var.bilmiyorjm
Yalniz şunu anladım kizlar.hayatim film gibi.balikesirde kızımla yeni bir yaşam kuruyoruz.saka gibi
60000 nakitim var.ev 205000.160000 kredi için başvurdum, evin iviri ziviri tapu harcı banka masrafı vs de kattım.15 yıl 1.09 bana vade uygun geldi.faiz düşse ev artacak.ev 65 M3 deniz manzarali30.000 ne ev nasıl buldunuz orda fiyatlar ne civarda ?
Bizde geçenlerde ev almak için gezindik biraz, geçen yaz baktığımız evlerin fiyatı 2 katına çıkmış.Evi almakla yanlış mı yaptım ya da daha mi uygun ev almalıyım bilmiyorum.sinirlarimi bu ev için çok zorladım.dun sabah evi gezdim, yapıdan belediyeden araştırdım.kredi başvurusu yaptım.hepsi bir günde oldu.saka gibi...
Altı.ailem problemli.kimse onlarla uzun süre yaşayamaz.hasta ederler.yasam sevincini alırlar.tahammul edemiyorum1 sene sonra çoktan alışmış olursunuz. Kanaatkar insan ayağını yorganına göre uzatır hic sorun olmaz. Çocuğunuza aileniz baksin ama yine de kendi eviniz olsun. Ev almakla iyi yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun. Güle güle oturun. Çocuğunuz kaç yaşında?
60000 nakitim var.ev 205000.160000 kredi için başvurdum, evin iviri ziviri tapu harcı banka masrafı vs de kattım.15 yıl 1.09 bana vade uygun geldi.faiz düşse ev artacak.ev 65 M3 deniz manzarali
Birikim yapamiyorum, harcıyorum.borca girmeyi seçtim.Bizde geçenlerde ev almak için gezindik biraz, geçen yaz baktığımız evlerin fiyatı 2 katına çıkmış.
Biz eşimle kendi adımıza fiyatların durulmasını bekliyoruz, o arada minimalist yaşayıp birikim yapacağız.
200000 benim aldığım ev için guzel.evim çok güzel.deniz swyredicem, full gunesBizde geçenlerde ev almak için gezindik biraz, geçen yaz baktığımız evlerin fiyatı 2 katına çıkmış.
Biz eşimle kendi adımıza fiyatların durulmasını bekliyoruz, o arada minimalist yaşayıp birikim yapacağız.
Birikim her ayın sonundaki artan para ile değil, ay başında yatan maaştan bir miktar ayırarak başka bir banka hesabında biriktirmek şeklinde olur...Birikim yapamiyorum, harcıyorum.borca girmeyi seçtim.
Birlikte yaşamayın. Ev ev üstüne olmuyor. Herkesin alıştığı bir duzen var siz bir de cocuklusunuz. Kimse kimse icin su saatten sonra alışkanlıklarını değiştiremez. Azıcık aşım ağrısız başım.Altı.ailem problemli.kimse onlarla uzun süre yaşayamaz.hasta ederler.yasam sevincini alırlar.tahammul edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?