yeni bir telefon hattı

EzgiTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
559
1
46
İstanbul
kızlar merhaba
bişe sormak istiyorum size,numara mı değiştirmek istiyorum,şuan ciddi bir ilişkim var,ve eski erkek arkadaşım bunu duyduğunda kesin arayıp rahatsız edicek,
şuan birlikte olduğum insan aşırı kıskanç,eğer o kişi ararsa çok kötü kavga çıkaracağına eminim,ve ben artık mutsuz ve huzursuz olmak istemiyorum,
numaramı değiştirmek istediğimi söylesem karşı çıkıcak,değiştirmesem diğeri sürekli arayıp huzursuzluk çıkaracak,
mantıklı bir bahane ile nasıl numara mı değiştirmek istediğimi söylesem,ne desem de tamam değiştir numaranı felan dese,
aklıma gelen diğer operatörlerin daha uygun olduğunu felan bahane etmek,ama durduk yere nerden çıktı senin operatöründe gayet uygun felan diyip konuyu kapattırabilir,
of kızlar tam mutlu oldum derken gene kaybetmek istemiyorum,aşırı kıskanç olmasa umursamam bile,ama eminimki böyle bi durumda çok ağır tepki alıcam,
yardım edin

mrb canım illaki açıklama yapmk zorunda değilsin yeni numara al şu an kullandığın hattıdaki bütün bilğileri yeni hattına geçir sonra bi bahane ile sevgilinin telefonunu al ve kendi numaranı değiştir hiç birşey anlamaz bu sorundanda kurtulmuş olursun..

aslında evet mantıklı,ama ya farkederse,eski mesajlara bakıp neden bu numaranla bende kayıtlı olan aynı değil felan derse yandım,işte ozaman hepten biter

Evdekiler bu tarifeye geçiyor ben de öyle yapacağım desen?

Ya da açık açık söyle ben eski sevgilimden mesaj falan gelsin istemiyorum olur da atarsa huzurumuz kaçmasın ben hattımı değiştireyim desen?

Kusura bakmayın biraz kaba bi tabir ama erkeklerin eline yuları vermeyin bu kadar da. Ne demek korkuyorum , esınız bile degil , kaldı ki ben eşimden bile çekinmem numaranı degistircem zaman.
Eğer çalışıyorsanız isyerindeki bi seyleri bahane edin.
Ama ben yine de direkt değiştirip , değiştirdim demenizden yanayım

eger eski arkadaşının numarasının biliyosan veya süpelendigin kim varsa gidip hepsiini engellettir ulaşamasınlar...
telefonun kendisindende yapılıyo bu özellik var sanıyorum ben öyle yapıyodumda şimdi bilemiycem..

tşk. ederim yorumunuz için,
hayır eline yular vermek değil,korkum güzel giden birşeyin gereksiz bir insan yüzünden sarsılması,
diğer insan sonradan çok çirkefleşti,ve bu kadar aciz birinin benim mutluluğum bitsin diye elinden geleni yapacağınıda biliyorum,
o sebeple bir an önce hattımı değiştirmeliyim,yoksa şuanki birlikte olduğum insanın eline ip vermek değil amacım,
işyeriyle ilgili bahane bulmak mantıklı sanırım,biraz düşüneyim bunu

Allah Allah numaranı değiştirmek için niçin sevgilinden onay alacaksın ki ? Bugün sevgilin yarın ise hiçbirşeyin olmayabilir. Gider bu hattı kapatır yeni bir hat alırsın biter gider.

Hiç anlamadım anlamıcamda bu hareketleri
güzel bi ilişkin olabilride nie senin hat deiştirmene bu kadar karışıyoki
kimki o hayret bişey yukarda bi arkadaş sölemiş doğru demiş yuları eline veriyosunuz
evet veriyosunuzz sonra sizi nereye cekerse gidiyosunuzz..
sonra üzülüp ağlıyosunuz onlar istediğini yapıyo siz bi numara değiştiriken turlu taklalar atıyosunuzz
yapmayın bunu kendinizze kızlar yapmayınn..

Son düzenleme:

böyle bişe varmış sanırım,ama her telefon desteklemiyor bunu,
olmadı yeni telefon alırım,numarayıda engellerim,
peki o kişinin araması engelleniyor ama peki mesaj atması engelenebiliyor mu?

Kıskanç olan, ani tepkiler veren insanlardan hep korkmusumdur.
Eski sevgilin çirkef olabilir, seni arayıp rahatsız da edebilir ama beraber oldugun insana bunu ispat etmek zorunda kalacaksan, bir telefon numarasını bile sorun edecek biriyse, kıskançlık adı altında senin üzerinde bu denli baskı kurabiliyorsa iliskinin ciddiyetini gözden geçirmende fayda var derim...
Zira problemin basit bir telefon hattı değil aslında... En kötüsü de sen bu durumu kabullenmek bile istemiyorsun.

Bu tür psikopatlık derecesinde kıskanç adamların sözünden çıkmayan hemcinslerime ayar oluyorum

Şimdiden böyle ise ohooo..

eski erkek arkadasın ,suan da sevgılın oldugunu nerden bılecek,ayrıca dogru düzgün ayrılsaydınız arayacak huzursuzluk edecek kaygısı duymazdın bundan ayrıldıgın zamanda yenı bir hat arayısınamı gireceksın

bence direk söyle ben hattımı değiştirmek istiyorum de sebebini sorarsa açık açık söyle sebebini niye bu kadar çekiniyosun ki

bende gider hattımı değiştirirdim
sorrasa da öyle gerekti,bu bana daha uygun derdim
istediği kadar arıza çıkarsın sorun değil,geçer
sen hattını değiştirmiş olurdun sonuçta.....
da evet bu kadar müdehale ediyosa şimdiden sana,durup bi düşünmek lazım ciddi ciddi...

Çok yanlış düşünüyorsun. Eski sevgilin psikopat çıkmış olabilir ama bu aşırı kıskanç vs dediğin insanın sonu da ona benziyor bence. Eşin değil, baban değil sen ne diye elin adamına hesap vereceksin ki.. Ben hattımı değiştirmek istiyorum de bu kadar basit. Hayatı birine bağlı yaşamayın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…