mrb canım illaki açıklama yapmk zorunda değilsin yeni numara al şu an kullandığın hattıdaki bütün bilğileri yeni hattına geçir sonra bi bahane ile sevgilinin telefonunu al ve kendi numaranı değiştir hiç birşey anlamaz bu sorundanda kurtulmuş olursun..
birbirinize gönderdiğiniz mesajları saklıyor musunz silin gitsin bence :)
Kusura bakmayın biraz kaba bi tabir ama erkeklerin eline yuları vermeyin bu kadar da. Ne demek korkuyorum , esınız bile degil , kaldı ki ben eşimden bile çekinmem numaranı degistircem zaman.
Eğer çalışıyorsanız isyerindeki bi seyleri bahane edin.
Ama ben yine de direkt değiştirip , değiştirdim demenizden yanayım
eger eski arkadaşının numarasının biliyosan veya süpelendigin kim varsa gidip hepsiini engellettir ulaşamasınlar...
telefonun kendisindende yapılıyo bu özellik var sanıyorum ben öyle yapıyodumda şimdi bilemiycem..
kızlar merhaba
bişe sormak istiyorum size,numara mı değiştirmek istiyorum,şuan ciddi bir ilişkim var,ve eski erkek arkadaşım bunu duyduğunda kesin arayıp rahatsız edicek,
şuan birlikte olduğum insan aşırı kıskanç,eğer o kişi ararsa çok kötü kavga çıkaracağına eminim,ve ben artık mutsuz ve huzursuz olmak istemiyorum,
numaramı değiştirmek istediğimi söylesem karşı çıkıcak,değiştirmesem diğeri sürekli arayıp huzursuzluk çıkaracak,
mantıklı bir bahane ile nasıl numara mı değiştirmek istediğimi söylesem,ne desem de tamam değiştir numaranı felan dese,
aklıma gelen diğer operatörlerin daha uygun olduğunu felan bahane etmek,ama durduk yere nerden çıktı senin operatöründe gayet uygun felan diyip konuyu kapattırabilir,
of kızlar tam mutlu oldum derken gene kaybetmek istemiyorum,aşırı kıskanç olmasa umursamam bile,ama eminimki böyle bi durumda çok ağır tepki alıcam,
yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?