Öncelikle herkeze merhaba.. Benimki bi dert degil aslında sadece fikirlerinize ihtiyacım var yanlış mı düşünüyorum nankörlük mü yapıyorumm bilmiyorum. Evliyim 5 senelik 2 cocugum var oturdugum yer zemin kat girişten asagıa içeriden dışarısı pek görünmüyor çok bunalıyorumm Allaha şükür kendi evimiz eşimin ailesinin yani ama benim pskolojik sorunlarım var zaten cocuklardan kendime vakit ayıramıyorum eşimle vakit geçiremiorum işlerinin yogunlugundan dolayı evimde bi takım rahatsız oldugum durumlar var bunların en basından evın baya bı asagıda olması ıcerısınde eksıkler var yaptırmayı duusndum defalarca ama aılesının bı ev alma duurumu var suan eger alınırsa buyuk ıhtımal oraya geçicez ev düşünülüyor ama benden baska onemseyen yok. arastırıyorum şurda şöle ev varmış diyorum tamam bakarız diyip konuyu kapatıyolar. Alınacak ama ıkı senedir oyalanılıyor anlıcanız onemli degil iyi bi yer bulunana kadar beklerim ama benım önemsedigim kadar önemseyen arastıran yok arastrdıgımla kalıyorum işin ilginc tarafı buldugum evlerı de bakarız dıye gecıstırıyolar ben kendı evımdekı eksıklerı tamamlamayı dusundum dedıgım gibi defalarca cunku mıafırım geldıgınde felan utanuyorym tuvalet felan cok berbat bı halde kesınlıkle tadılattan gecmesı gerekıyor ama yaptırsam bosuna msaraf etmekden korkuyorum ev alınırsa oraya gecıyım demeye yuzum olmaz bunu cok ıyı bılıyorum ama bölede beklemekden skıldım gercekden ne temızlık bellı oluyor ne ınsanı ıcı rahat edıyor. ordan burdan borular geçiyor sizce beklıyım mı yoksa evımın ıcını yaptırıyımmı Allahım olmayanlara kat kat fazlasını nasıpetsın ınsalah gozum yukseklerde degıl belkıde derdımı anlatamamıs da olabılır cokda acık yazamuyorum acıkcası uzun oldu kusura bakmayın..