Yeni bir yaşam tarzı

sa1525

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
636
23
98
Ankara
Bilmiyorum bu benim kaçıncı diyetim. Hatta bu başlığın açtığım kaçıncı başlık olduğunu da bilmiyorum. Düzensiz yaşam koşulları başladığım her diyeti yarıda bırakmama neden oldu. Ama bu kez yemek yemeye bakış açımı değiştirmem gerektiğimi biliyorum. Kilo verme işi diyetteyken sofradan 2 kaşık yemek yiyip kalkıp diyette değilken ne bulursan yemekle olmuyor. Ben diyette falan değilim ben yeme alışkanlığımı değiştirme çabasındayım. boyum 1.60 kilomda 80.5. Daha az önce tartıldım. Ama gitcek hepsi gitcek ve sağlıkla hayatıma devam edeceğim.

Bilmiyorum bu benim kaçıncı diyetim. Hatta bu başlığın açtığım kaçıncı başlık olduğunu da bilmiyorum. Düzensiz yaşam koşulları başladığım her diyeti yarıda bırakmama neden oldu. Ama bu kez yemek yemeye bakış açımı değiştirmem gerektiğimi biliyorum. Kilo verme işi diyetteyken sofradan 2 kaşık yemek yiyip kalkıp diyette değilken ne bulursan yemekle olmuyor. Ben diyette falan değilim ben yeme alışkanlığımı değiştirme çabasındayım. boyum 1.60 kilomda 80.5. Daha az önce tartıldım. Ama gitcek hepsi gitcek ve sağlıkla hayatıma devam edeceğim.

allah kolaylık versın tatlımmmm :)

Kendime not.
-Günde 2 öğün senin için yeterlidir. Vücudunu neye alıştırırsan onu ister ve vücudunun bir şeye alışması için 21 gün gereklidir.
-Su hayatın ana maddesiyken, vücudunun 4te3ü ve dünyanın 4te3ü sularla kaplıyken sen hangi akla hizmet su içmezsin? Su iç !
- O lezzetli diye midene doldurduğun abur cuburlar varya senin en büyük düşmanın. Cebini boşaltıp göbeğini dolduruyor. Uyan !

Kendime not.
-Günde 2 öğün senin için yeterlidir. Vücudunu neye alıştırırsan onu ister ve vücudunun bir şeye alışması için 21 gün gereklidir.
-Su hayatın ana maddesiyken, vücudunun 4te3ü ve dünyanın 4te3ü sularla kaplıyken sen hangi akla hizmet su içmezsin? Su iç !
- O lezzetli diye midene doldurduğun abur cuburlar varya senin en büyük düşmanın. Cebini boşaltıp göbeğini dolduruyor. Uyan !

bende 59 gündür günde 2 ögün besleniyorum :)

Kızlar tam final haftası onun için giremiyorum pek ama aklım hep burda. Sınavlardan dolayı geç kalkıyorum az önce kahvaltımı yaptım.
Yarım greyfurt
Limonlu maydanoz
Yarım su bardağı süt
1 dilim hindi füme
1 dilim kepek ekmeği

Uyanınca da 2 bardak su içtim. Akşamda nöbetim olduğu için yemek yapamam. Eğer yetiştirebilirsem kendime salata yapıp yanımda götürebilirim :)

slm cnm bende bgün başladım. kafamda belli plan oturtmadım az az yicem :) beraber gidelim bu işte :1:

slm cnm bende bgün başladım. kafamda belli plan oturtmadım az az yicem :) beraber gidelim bu işte :1:
Gidelim canım gidelim. Bende bugün başladım gibi bir şey oldu. Aslında sabah kalkıp adam akıllı bir kahvaltı ile güne başlamak isterdim hatta belki birazda sporla ama sınav haftam ve sabaha kdr ders çalışınca anca kalkabiliyorum. 10 gün sonra evime dönüyorum. o zamana kadar böyle idare edeceğim :) sen kaç kilosun? Boyun kaç?

Gidelim canım gidelim. Bende bugün başladım gibi bir şey oldu. Aslında sabah kalkıp adam akıllı bir kahvaltı ile güne başlamak isterdim hatta belki birazda sporla ama sınav haftam ve sabaha kdr ders çalışınca anca kalkabiliyorum. 10 gün sonra evime dönüyorum. o zamana kadar böyle idare edeceğim :) sen kaç kilosun? Boyun kaç?

anlıyorum benm finallerimde dün bitti :D o yüzden bende bgün başlıyorum. boyum 1.64 kilom 73 ilk defaa !! artık gına geldi inanır mısın 64düm ilk diiyete başladgmda hepi topu 5 kilo versem olcaktı ama onu bile veremedim şimdi 12 kiloya çıktı vermem gereken inanmıyorum yaa :(

anlıyorum benm finallerimde dün bitti :D o yüzden bende bgün başlıyorum. boyum 1.64 kilom 73 ilk defaa !! artık gına geldi inanır mısın 64düm ilk diiyete başladgmda hepi topu 5 kilo versem olcaktı ama onu bile veremedim şimdi 12 kiloya çıktı vermem gereken inanmıyorum yaa :(
Tamam sorun yok yavaş yavaş sindire sindire veriyoruz kilolarımızı. Zayıf değil sağlıklı olacağız !.:32:

Ohhh ohh maşallah ben daha yeni başladım bakalım. Sen bu kadar kiloyu 59 günde mi verdinn? Ne yapıp ne ediosun anlattt herşeyi banaaaa :52::52:

evet 60 günde tam 10.5 kilo verdim :)
napiyorum analatayim, sabah kahvaltisinda ya kahvaltilik biseyler yiyorum, salatalik, peynir yumurta gibi yada yumurta yerine yulaf unundan krep yapiyorum bu kahvaltiya az miktarda meyve ekliyrum bazen kavun karpuz cilek gibi.
bunun disinda bazen kahvaltida evde yaptigim müsli mi yiyorum yulaf ezmesiyle tamamen evde ne varsa icine konacak onu koyup sütle pisiriyorum.bazen mevye ve yaninda 1 bardak süt iciyorum kahvalti yerine. arada ve öglen hic bisey yemiyorum
aksam da evde ne yemek varsa ondan 1 kase yiyorum eger sebze yemegiyse yaninda yogurt yiyorum 1 kase, et balik gibi biseyse yogurt tüketmiyorum. ve aksam yemegini en gec 6 da yemis oluyorum :) baska merak ettigin bir sey varsa ben burdayim :)

evet 60 günde tam 10.5 kilo verdim :)
napiyorum analatayim, sabah kahvaltisinda ya kahvaltilik biseyler yiyorum, salatalik, peynir yumurta gibi yada yumurta yerine yulaf unundan krep yapiyorum bu kahvaltiya az miktarda meyve ekliyrum bazen kavun karpuz cilek gibi.
bunun disinda bazen kahvaltida evde yaptigim müsli mi yiyorum yulaf ezmesiyle tamamen evde ne varsa icine konacak onu koyup sütle pisiriyorum.bazen mevye ve yaninda 1 bardak süt iciyorum kahvalti yerine. arada ve öglen hic bisey yemiyorum
aksam da evde ne yemek varsa ondan 1 kase yiyorum eger sebze yemegiyse yaninda yogurt yiyorum 1 kase, et balik gibi biseyse yogurt tüketmiyorum. ve aksam yemegini en gec 6 da yemis oluyorum :) baska merak ettigin bir sey varsa ben burdayim :)
Evet benimde planladığım tam olarak bu :) iyi vermişsin vala 2 ay ayda 10 kilo kadar :d

bilmiyorum bu benim kaçıncı diyetim. Hatta bu başlığın açtığım kaçıncı başlık olduğunu da bilmiyorum. Düzensiz yaşam koşulları başladığım her diyeti yarıda bırakmama neden oldu. Ama bu kez yemek yemeye bakış açımı değiştirmem gerektiğimi biliyorum. Kilo verme işi diyetteyken sofradan 2 kaşık yemek yiyip kalkıp diyette değilken ne bulursan yemekle olmuyor. Ben diyette falan değilim ben yeme alışkanlığımı değiştirme çabasındayım. Boyum 1.60 kilomda 80.5. Daha az önce tartıldım. Ama gitcek hepsi gitcek ve sağlıkla hayatıma devam edeceğim.

kendime not.
-günde 2 öğün senin için yeterlidir. Vücudunu neye alıştırırsan onu ister ve vücudunun bir şeye alışması için 21 gün gereklidir.
-su hayatın ana maddesiyken, vücudunun 4te3ü ve dünyanın 4te3ü sularla kaplıyken sen hangi akla hizmet su içmezsin? Su iç !
- o lezzetli diye midene doldurduğun abur cuburlar varya senin en büyük düşmanın. Cebini boşaltıp göbeğini dolduruyor. Uyan !

kızlar tam final haftası onun için giremiyorum pek ama aklım hep burda. Sınavlardan dolayı geç kalkıyorum az önce kahvaltımı yaptım.
Yarım greyfurt
limonlu maydanoz
yarım su bardağı süt
1 dilim hindi füme
1 dilim kepek ekmeği

uyanınca da 2 bardak su içtim. Akşamda nöbetim olduğu için yemek yapamam. Eğer yetiştirebilirsem kendime salata yapıp yanımda götürebilirim :)

selam kıslar seçilcim gayet güzel bir hırsla karar wermişsin ve tebrik ederim bundan 15 gün öncede ben aynı kanıya wardım ....diyetin bi sonu yok eğer sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirirsem ogün mutlu hissettim kendimi...tamam dedim artık diyet yok böle beslenmek war.....ve inanın misafirliğe gittiğinde abartısın ya ewe geldiğim de koca bi göbek oluodu hayır ya ben giyinirken böle değildi nie şişmiş göbeğim amma rahatsızım soda mı içsem diodum.....ertesi gün normal besinlerimi tüketim ve göbeğimle midem rahattı anladım ki bunu ayırt etmek çok kolay bize zararlı olan şeyleri nie ısrarla yemeğe çalışırız ki...o yüzden inan bana başaracaksın sende....ben 1,60 boyundayım 2 ay önce falan 65 tim ve rejime başladım 63 te burdda başka bi topiğe katıldım ( işten ayrıldı aarkadaşlar topiğe giremediler yanlız kaldım ) o topikte de 60 oldum asıl hedefim 55 ama şu kg bile bni mutlu edio....burayı görünce direk geldim ama bişi danışmak isterim metobolizmanın hızlanması için ara yenmeli die biliorum kayısı armut erik yulaf yeşilçaylar toplam 3 ara 3 ana olarak 5 kg verdim ben ekmek unlu tatlı asla yok tu.....

Canım ben 2 ana öğün yapıyorum ama arada tabi ki badem atıyorum ağzıma canım bir şeyler yemek isteyince. Mutlaka bitki çayımı içiyorum. Ben meyveyide çok severim. Meyvede benim kurtarıcım oluyor öğle saatlerinde. 2 öğün besleniyorum ama o arada geçen zamanda hiç bir şey yemiyorum değil. Zaten erken kalkan biri değilim. Kahvaltımı 10 gibi yapıyorum. 5-6 arası gibide akşam yemeğimi yiyorum ve günü kapatıyorum. Ne yazık ki dondurma manyaklığıma çare bulamadım. Gece 9-10 gibide 1 top dondurma yiyorum ama onu haftada 3 keze indireceğim :) 10la 6 arası belki yarım bardak süt, bir meyve, badem, ceviz, yoğurt ya da çiğ sebze alternatiflerinden biri ile değerlendiriyorum:52: Ve öğünlerde mümkün oldukça protein alıyorum. Sırf karnım doysun diye değilde sağlıklı bir şeyler yemeye çalışıyorum.

Uuww bugün biraz kurabiye canavarlığım üzerimdeydi birazda üşengeçliğim. Akşam yemeği yapmadım kendime. Onun yerine yarım pakeet kurabi bisküvi ve yarım bardak sütü akşam yemeği niyetine götürdüm :23: Neyse en azından bisküvi lifliymiş :17:

Hımmm bir düşündümde bugün biraz kötü beslendim. Aslına bakarsanız bugün beslenmedim. Sabah 1 fincan orta türk kahvesi, öğlen 6 tane badem ve akşamda yarım paket bisküvi ile yarım bardak süt. :18::20: Ve bütün günde uyudum. Ama napıyım sınavlardan dolayı böyle oluyo. Mesela bu gecede sabaha kadar otururum diye düşünüyorum ama sabah yumurtalı peynirli kahvaltımı yapcam kesin kararlıyım :17: Su olarakta 2 litre içtim daha. Ben onu 2.5 yaparım. Bu günlük bu kadar herkese güzel gecelerr

ohh bu kez erkenden kalkıp kahvaltımı yaptımm. Ne mi yedimmm
1 haşlnmış yumurta
3 siyah zeytn
1 dilim kepek ekmek
1tane orta salatalık
1 ufak domates
limonlu maydanoz. Birde süt içecektim yarım bardak ama süt bozulmuştu içmedim:52: Akşam yemeğim 5teee uuuwww:52:

Back
X