Yeni bir yaşam tarzı

aralarda bol sıvı tüket tatlım emi badem erik kiraz bunlar sana çok yardımcı besinler kuru kayısıda al çerez gibi ye bende pazar günü abartmıştım dolmalar börekler ondan dün cezalıdım sabah bi simit öğlen bi kase kuru faslye ve cacık akşam da fırında tavuk minik parça aralarda kuru kayısı ve 3 lt su içtim......bugün de aynı şekilde yerim :32::32::32:

aralarda bol sıvı tüket tatlım emi badem erik kiraz bunlar sana çok yardımcı besinler kuru kayısıda al çerez gibi ye bende pazar günü abartmıştım dolmalar börekler ondan dün cezalıdım sabah bi simit öğlen bi kase kuru faslye ve cacık akşam da fırında tavuk minik parça aralarda kuru kayısı ve 3 lt su içtim......bugün de aynı şekilde yerim :32::32::32:
ohh ohh iyi ama bozma :52: bende şimdi 6 tane badem 2 tanede kuru kayısı yedim. birazdanda yeşil çayımı içeceğim. Akşam yemeğimde 3 tane küçük kabağı rendeleyip suyu ile kavurcam yoğurtla karıştırcam. 1 dilim ekmek bide salatalık diye dşünüyorum. Bu akşamlık nöbetten dolayı böyle olsunda yarın bir şeyler düşünürümm. Ee tabi 1.5 lt su içtim şimdiye kdrrr

akşam yemeğimide yedimmm. Salatalık yerim diye planlamıştım ama çayın yanıbda 3 tane grşssşnş götürdüm vala. Yarın sabah tartılıp kilı bildirimi yaopacağım. Br an önce yrn olsunnn:23:

ohh ohh iyi ama bozma :52: Bende şimdi 6 tane badem 2 tanede kuru kayısı yedim. Birazdanda yeşil çayımı içeceğim. Akşam yemeğimde 3 tane küçük kabağı rendeleyip suyu ile kavurcam yoğurtla karıştırcam. 1 dilim ekmek bide salatalık diye dşünüyorum. Bu akşamlık nöbetten dolayı böyle olsunda yarın bir şeyler düşünürümm. Ee tabi 1.5 lt su içtim şimdiye kdrrr

akşam yemeğimide yedimmm. Salatalık yerim diye planlamıştım ama çayın yanıbda 3 tane grşssşnş götürdüm vala. Yarın sabah tartılıp kilı bildirimi yaopacağım. Br an önce yrn olsunnn:23:

oh ne güzel sen uğraşıp bişiler yapıosun kendne bn uğraşamıorum ya ewe yemeği zor yapıorum walla :)

Veee işte kader anıı:
Başlangıç kilom:82
şimdiki kilom: 80.8
Giden kilo:1.20 gram

Evet tabiki ki 2 günde 1.20 gram vermiş olamam ama olsun istikrarlı bi şekilde diyete devam etmem bile yeterli bnm için. :52::52:

Bugün kendimi denize atacağım vala. Biraz yüzeyim. En güzel spor yüzmedir derler hep. Hem eğlence hemde spor olsun. yine geç kalktım daha kahvaltı bile yapmadım. Şimdi suyumu içiyorum. Bugünkü kahvaltım:
1 ufak domates
1 salatalık
marul
peynir
1 dlm ekmek
1 dlm hindi füme:52:

veee işte kader anıı:
Başlangıç kilom:82
şimdiki kilom: 80.8
giden kilo:1.20 gram

evet tabiki ki 2 günde 1.20 gram vermiş olamam ama olsun istikrarlı bi şekilde diyete devam etmem bile yeterli bnm için. :52::52:

Bugün kendimi denize atacağım vala. Biraz yüzeyim. En güzel spor yüzmedir derler hep. Hem eğlence hemde spor olsun. Yine geç kalktım daha kahvaltı bile yapmadım. şimdi suyumu içiyorum. Bugünkü kahvaltım:
1 ufak domates
1 salatalık
marul
peynir
1 dlm ekmek
1 dlm hindi füme:52:
uff bir de bnm için atla bayılırım yüzmeye :46::46:

mahaşallahın war canım haşlama kabaklar falan nerdde ben de o totoş ......yanlız mı kalıosun

Vala o bahsettiğim şeyi tam 8 dakikada yaptım. Ki ben yurtta kalıyorum kabakları odada soydum rendeledim koştur koştur alt kattaki mutfağa inip hemen 2 dakika syunu çekene kaadar kavurdum sonrada üzerine yoğurt nane ve kırmızı biber attım. Hiç zahmetli bir şey değil istiyorsan bugün bile deneyebilirsin:56: ayrıca tutuyo valla baya beni 6dan gece 1e kdr tuttu.

ohh denizden döndüm yaklaşık 45 dakika yüzdüm :) arada dün ki gibi 2 tane gün kurusu ve 6 tane badem attım ağzıma. 1 fincan yeşil çay içtim. Şimdide akşam yemeğimi yiyorum. marul maydanoz salatalıkla yaptığım ton balıklı salata ve yoğurttt :):52::56:

selamlar canım....hayırlı kandiller....
cola canavarın geldi:9::9::9::9:
yeni günlüğün hayırlı , eksilen kiloların çok olsun:27::47::52::46::7:

Bugün kendime ödül için çilek aldıydım onu yedim az önce. Sonrada krizim tuttu bende 4 tane bademle 2 kuru kayısı attım ağzıma. Sonrada çayla 2 grissini yedim. Bu yaptıklarımın hiç birisini yapmamalıydım biliyorum ama bi popkek yemiş olmaktan daha kötü bir şey yapmadığım için mutluyum yinede. Şimdi kafamı derse verip yeme isteğimi dizginlemeyi düşünüyorum.
Bu arada bugün marketten semiz otu aldım. Bayılırım semiz otuna ve bayadır yemiyordum. Yarın akşam yemeğini yapacağım ertesi akşamda sarımsaklı yoğurtla yerim yaşşasınnn:52: eve dönmeme 5 gün kaldı o sebeple pek alışverişte yapmıyorum. Domatesi falan böyle tek tek alıyorum bir an önce evime gitsemde bol çeşitle güzel güzel devam etsem diyetimeee:52:

Sevgili günlük. Bugün sana iyi haberlerle gelemedim. Aslında herşey çok güzel başlamıştı. Sabahın köründe koştur koştur denize gittim( kelimenin tam anlamıyla koşturarak yani koşarak gittim) Sonra bir güzel yaklaşık yarım saat denizde yüzüp sporumu yapıp yine koşturarak odama dönüyordum ki arkadaş kolumdan tutup zorla odasına çekti beni. Lafı uzatmadan söyleyim arkadaşın odasında sıcacık hayvan gibi bir hellimli poaçayı miğdeye indirdikten sonra 2 bardakta light kola içtim. Buraya dikkat. LİGHT kola. Öyle işte pişmanım mutsuzum falan falan inşallah akşama adam akıllı beslenecem. bybyyb

Sevgili günlük. Bugün sana iyi haberlerle gelemedim. Aslında herşey çok güzel başlamıştı. Sabahın köründe koştur koştur denize gittim( kelimenin tam anlamıyla koşturarak yani koşarak gittim) Sonra bir güzel yaklaşık yarım saat denizde yüzüp sporumu yapıp yine koşturarak odama dönüyordum ki arkadaş kolumdan tutup zorla odasına çekti beni. Lafı uzatmadan söyleyim arkadaşın odasında sıcacık hayvan gibi bir hellimli poaçayı miğdeye indirdikten sonra 2 bardakta light kola içtim. Buraya dikkat. LİGHT kola. Öyle işte pişmanım mutsuzum falan falan inşallah akşama adam akıllı beslenecem. bybyyb

lıght colamı:7::9::24::12:ohhhh afiyet olsun....

Sevgili günlükcüm seni biraz aksatıyorum farkındayım ama gerçekten çok yoğunum şu aralar. İlk fırsatta girip uzun uzun sana diyetimden bahsedeceğim. Herşey güzel herşey yolunda. Ayrıcaaaa sana kocaman bi süprizim var az sabret :16::36::52:

Sevgili günlük ben geldim :) hemde dukanla geldim :) evet doğru duydun tam 5 gündür dukan diyeti yapıyorum. Yarın atağımın son günü. Salı günüde seyir evresine başlıyorum. İlk kez hiç zorlanmadan rahatça diyet yapıyorum. Ciddi anlamda istediğim herşeyden istediğim kadar yiyorum. Tabi yasaklar hariç :1: inanabiliyor musun az önce kendime kurabiye yaptım nefis oldu tadıca. Ve diyetime uygun kaçamak değil yaniii :) 83le başladım dukana. salı sabah tartılıp 6 günde kaç kilo vermişim göreceğim :52:

Günaydın :) :) bugün atağımın son günü. Yarın sabah tartılıp kaç kilo verdiğimi yazacağım. Vala şu 5 gün nasıl geçti hiç anlamadım. inşallah 155 günde böyle çarçabuk geçip gidecekk. 160 gün yapacağım diyetimi ve bugün 6. günüm :) Yanii 19 kasım sabahı tartıldığımda 53 kilo olmalıyımm :) Kahvaltıda 1 yumurtaya lor peyniri ve çok az maydanoz koyarak omlet yaptım onu yedim birde dün yaptığım keklerden yedim 2 tane bir kupada yeşil çay içtim.:52:

Öğle yemeğimde 3 ymk kaşığı yoğurt yedim. Sonrada son kalan 2 kekimle 1 kupa yeşil çay içtim. Akşam yemeğimde aşağıda tarifini verdiğim çorba ile 1ymk kaşığı yulaf kepeği hakkımla yapacağım krepi yiyeceğim. Çorba pişince dayanamadım sıcak sıcak içtim 2 kepçe ohhh ne de güzel ne de lezziz

Yalancı paça çorbası
Malzemeler:
tavuk göğsü
1lt su
1ufak soğan
1tatlı kaşığı yulaf kepeği
1yumurta sarısı
1tatlı kaşığı sirke
2 diş sarımsak
3ymk kaşığı yoğurt

tavuk göğsünü 1 lt suda haşladım içine soğanı soyun yarıya kesip atmıştım lezzet versin diye. Tavuk haşlanınca çıkartıp güzelce dittim soğanıda çıkardım sudan. Diğer bütün malzemeleri (sirke hariç) karıştırdım güzelce. Sonra tavuk suyundan bir kepçe alıp karışımın içine döküp güzelce karıştırdım sonrada yavaşça tavuk suyuna ilave ettim. son olarak ta bir taşım kaynarken de sirkeyi ekliyorsunuz. Pul biber ve karabiberle servis edebilirsiniz. Katı yemek sıkıntısı çekenlere mükemmel bir çözüm. Ama çorba biraz tuzsuz oluyor başta biraz tatsız gelebilir ama içtikte lezzetini alıyorsunuz :52:

Back
X