Eski yil bende cok derin bir yara birakti ve simdi yenisi geldi...kIMBILIR BU SENE NELER GORCEM ....BUNDAN KOTUSU OLAMAZ DIYORUM AMA ....:sinifsinif::gitme:Kayinvalidem hic haketmedigim sekilde kalbimi kirdi daha neler neler esimin maillerini yakaladim telafi etmek yerine uste cikmaya cal;isti yikildim dagildim ve isin kotusu ve hatta en kotusu ben cok yeni evliyim ...Gectigimiz sene bana ozellikle son aylari bana uzuntu verdi e ben bu yeni yilin ilk gunu kendim dahil herkes icin dua ediyorum yeni yil yeni umut kapilari acsin ve hic degilse kalbi temiz insanlari kotu niyetli kisilerden korusun ve allah iyileri hep korusun ve hepimize mutlu ama gercekten mutlu seneler versin umarim hic bir insan da bu yeni senede benim yasadiklarimin aynisini yasamak zorunda kalmasin yeni seneler bize hep huzur getirsin bana eskisi hep uzuntu getirdi ve yeni seneye de darildim simdiden ne getircek ki bu kadar uzuntuden sonra bilmem ama umuidimi kaybetmek istemiyorum insallah sevdiklerimizle huzurlu ve mutlu olmayi basarabiliriz bu yeni senede tum KK hanimlarinin yeni yili kutlu olsun arkadaslara.s.