Yeni bir yıl yepyeni umutlar,hayaller = 2011

redlowe

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
384
4
643
Eskişehir
günaydın hanımlar; belki çok basit bir konu olacak ama yinede paylaşayım istedim bu yıldan neler bekliyorsunuz? dilekleriniz neler?:3:

Benim dileğim ilk başta eşimle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat bunun dışında iyi bir iş. kpssden iyi bir puan:26:,kazasız belasız bir yıl... Umarım bütün dileklerimiz gerçekleşir.

2011 herkese sağlık, huzur, şans, ve mutluluk getirsin:13:

insanların birbirine karşı hoşgörülü ve saygılı olmalarını istiyorum.
ağrılarımın biraz azalmasını,en azından gece uyuyabilmeyi istiyorum
oğluma kardeş istiyorum,inşallah
ve tabii ki eşimle çocuğumla çok mutlu olmayı istiyorum
umarım hepimizin arzuları gerçek olur...

ben çok şey bekliyorum yeni yıldan...

evim artık ev gibi olsun, yurt odasında asgari şartlarda yaşıyo gibi yaşamayalım
eşim artık gündüz çalışsın, geceleri tek başıma çok korkuyorum :(
kilo sorunum olmasa bile artık nolur düzgün beslenip az da olsa spor yapiym, sürekli hasta olmaktan sıkıldım
artık bilgisayarı kk msn facebookdan başka şeyler içinde kullanabiliyim
yıllardır hayalini kurduğum resim atölyeme (evin içinde minik bişey) artık kavuşiym
azıcık becerebildiğim dikiş işini artık öğreniym
eşim almanyaya gitme isteğinden vazgecsin veya ben unuttuğum almancamı hatırliym, öyle gidelim

allahım en azından yarısını nasip et bana yalvarıyorum
özellikle bebek özlemi çekenlerin ve hastaların, sonrada maddi durumu kötü olanların yüzünü güldür allahım

sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşmak istiyorum
onun için bol sütüm olsun istiyorum
doğumdan ehemen sonra hamile kaldığım kilonunda altıan düşüp manken gibi olmak istiyorum:1:
maddi anlamda sıkıntımız yok Allah bu günümüzü aratmasın diyorum

yardıma muhtaçların,bebek bekleyenlerin kısaca gönülden dua eden herkesin duaları kabul olsun..gönüllerinden geçenlere sahip olsunlar

yeni yılda her zaman ki gibi önce sağlık, huzur diliyorum.
para diliyorum, uzun bir tatil diliyorum,hayellerimin birazı da olsa gerçekleşmesini diliyorum...:17:
inşallah yeni yıl geçmiş yıllarımı aratmaz.....:16:

günaydın hanımlar; belki çok basit bir konu olacak ama yinede paylaşayım istedim bu yıldan neler bekliyorsunuz? dilekleriniz neler?:KK3:

Benim dileğim ilk başta eşimle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat bunun dışında iyi bir iş. kpssden iyi bir puan:26:,kazasız belasız bir yıl... Umarım bütün dileklerimiz gerçekleşir.

2011 herkese sağlık, huzur, şans, ve mutluluk getirsin:13:
Bu sefer harika girelim yeni yıla 🤲

Back
X