Yeni biri olmak istiyorum.

adam arkadaş da olsa ona bunu söyleyecek samimiyetini siz vermişsiniz. hiç hoş değil. değişmek istiyosan ilk önce bu arkadaştan kurtulmakla başlamalısın

Kapanıp açılmak tamamen senin seçimin bi insan kapalıysa zaten bu Allah için olmalı başkası için değil ve sende bu yüzden kapalıysan dinine uyarakta çok modern giyinebilirsin bence şimdi kapalılar için o kadar tatlı güzel şeyler var ki çok beğeniyorum ben bu şekildede kendine bakabilirsin bakımlı güzel bi bayan olabilirsin

giyimdeki değişime gitmek yani kendine has bir tarz yaratmak için kişi önce iç dünyasının sesine çok iyi kulak vermeli ve nasıl bir izlenim bırakmak istediğinden emin olmalıdır.
instagram da simasaruhan giyim tarzları ile ilgili çok güzel ipuçları veriyor. aynı zamanda vücut tiplerine uygun giyinmekle alakalı da güzel yönlendirmeleri var.

henüz çok gençsiniz. odaklanacağınız en önemli şey kendinizi geliştirmek olmalı. imkanınız varsa okuyun. eğitim durumunuzu bilmiyorum ancak illa ki bir üniversite okuyun derim. bu imkanınız yoksa da bol bol değişik türlerde kitap okuyun. her gün gündemi takip edin.

kendinizi geliştirdikçe bu sizi inanılmaz şekilde ve kendiliğinden yenileyecek zaten merak etmeyin.

Çok hoş tesettür takımları var.
Ben çoğunu yeterince kapalı bulmuyorum ama siz bakın.
Onu ona yakıştırayım derdiniz olmaz eğer kıyafet kombinlerken sorun yaşıyorsanız.
3 takım alsanız bile yeter.

Şu an ruhi bir boşlukta olduğunuz için maalesef ki bazı erkekler bunun sebebi ile sizinle flörtöz konuşmalara girmek isteyecektir.
Öncelikle dik durun. Durun ki bir sonra ki eş tercihiniz size çok iyi geldin. Kılık kıyafet değiştirmek noktasında ise kesinlikle enerji.
Eskiden ben de ferace giyerdim çünkü rahat edersin ordan oraya koşarken. Sonra kab vs giyinirken son süreçte oversize tunikler giyiniyorum. Diz kapağımın altında koy pantolonla.. Çünkü çok rahat en ufak rüzgardan üzerime yapışmıyor. Üzerine de pamuklu şal. Mis gibi. Hem tesettürlü, hem rahat, hem tarz.
Ferace kumaşları malum direk vücut hatları belli oluyor.
Esas olan kendi enerjiniz, ruhunuz, cool duruşunuz.
Bir de şunu söylemek istiyorum eğer davanız bitmediyse ciddi anlamda dikkatli olun. Karşı taraf en ufak davranışınızı aleyhinize çevirebilir.

Şu markette çalışan insanların egoları beni benden alıyor. Bir ara kuzenim çalışırken onada etmedikleri laf kalmamıştı ki kocan seni aldatır diyenler bile oldu... Sadece feraceli ve makyaj yapmıyor diye bu yakıştırmalar yapıldı. İnsanın kendisine bakması demek kendisini markette sergilemesi demek değil kesinlikle.

Kıyafetle yeni biri olunsaydı ooo ooo kimsenin derdi kalmazdı..elbetde giyim bakim insanın kendine güvenini yerine getiriyor ama siz bunlarla birlikte genç yaşınızda dogru adımlar atmaya çalışın mesela okuyun yada meslek kurslarına katılıp kendinizi geliştirin marketteki adamin lafiyla olmaz bu işler

konunuzu cok iyi takip ediyordum . Kendinizi iyi hissetmek icin Tabiki Tarzini degsitrebilirsiniz kendinizle ilgenin ztn de o Adamin size yaklasimini ve kurudu cümleyi begenmedim Eve harclik götürmek isteyen kadini yaftalar gibi.

ben Günlük hep ferace ve sal giyerim ve evli olduguma kimse inanamaz onunla pek alakasi oldugunu sanmiyorum

-ama Akseusar kullana bilirsin mesela bileklikler gibi
-veya salini nasil bagliyorsun bilmiyorum ama daha fresh bi sekile bagliya bilirsin tabu Tessetüre uygun bi sekile.
-Ayyakabilar bence önemli genelde Tesstürlü kadinlar Spor ayyakabisi giyinmez spor ayyakabisi giyinebilirsin
- Sallarin renkleri pastel Tonlari kullanabilirsin
-Cild bakimini ihmal etme Nemlendirici kullan sürekli heleki kis aylarinda
-Cantan dan spor sik kullanabilirisn

bunlari yaparak Tessetürünüzden vazgecmenize gerek yok her Tunik giyen genc ve bakimli durmuyor ...

O adam markette çalışmıyor ama yine de söylediği hoş değil tabiki

O adama herkes normal olarak takılmış ki ben de zaten kurduğu o cümleden sonra sen hayırdır dedim. Ve iletişimimi kestim. Zaten benim çalıştığım yerde çalışmıyor.
Tarzımı değiştirme fikri hep vardı zaten. Onun demesiyle olan bir şey değil.
Haftada 1 kitap bitiren bi insanım ayrıca açıktan üniversite okuyorum.
Sadece suan babam bana çok karışmadığı için hayatımda bazı şeyleri değiştirmek istiyorum

Tabi kendine bakman iyi güzel ama bir adamın sana bunları söyleyecek cesarete sahip olması kötü ! Bence belirli bir süre hayatına birisini alma. Daha boşanmamışsın bile...

Hayatımıza giren, çıkan insanlar yön verebilir bize. Denk gelmiştir, vesile olmuştur belki değişmen için. Kendini nasıl görmek istiyorsun? Tarzına öyle karar ver. Misal ben gençken metal müzik dinliyordum, ilgi alanım o tarz şeyleri, giyimim siyahlar içinde cadı hapishanesinden kaçmış gibiydi. Saçlarımın yarısı kazınmıştı, piercingler vardı vs. O tarzımla mutluydum, şimdi desen asla öyle giyemem, yapamam. Nasıl görünmek istediğine karar ver önce.

yaşın çok küçük, üniversite oku mesleğini al eline bir an önce, hedefin markette çalışmak olmasın.oku kendini geliştir eline doğru düzgün bir meslek al.benim tesettürlü çok kibar , çok şık giyinen arkadaşlarım var.eğer kendi zevkini beğenmiyorsan internetten styling/kombin/trend bakabilirsin.hem ayrıca her ne kadar arkadaşın da olsa adamın söyledikleri çok hadsizce.hele ki boşanma aşamasındaki bir kadına edilecek laf mı o.

Senın de dısarıdan pek beynın var gibi gorunmuyor kendine bak biraz, ceviz falan ye derdim ben olsam. O kimmiş ya kıyafet seklinden kisilik analizi yapıyor.düdük.

Kendine baskasi beğensin diye degil kendini iyi hissetmek icin bakmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…