Yeni biri olmak istiyorum.

Aglakk

Güzel günler göreceğiz, güneşli günler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
1.497
3.882
53
Merhaba arkadaşlar.
Şuan boşanma aşamasında olduğunu bilenleriniz vardır.. Çok şükür asla o bunalıma girmedim. Zaten 4 ay evli kaldığım içinde pek evli gibi hissetmemiştim.
Şuan bi markette işe başladım 1 aydır.. Çalışanlar hep benim yaşlarımda, ortalama 20. Ben 22 yaşındayım. Ve boşanma falan hiç aklıma gelmiyor. Kendimi hiç evlenmemiş bekar normal 22 yaşında bi kız gibi hissediyorum.
Ama tek sıkıntım tarzım.. Ailem dindar bi aile. Bu yüzden giyim tarzım biraz sıkıcı. Tamam yakıştırıyorum kendime ama kendimi böyle görmek istemiyorum artık. Daha önce hep ferace etek giyiyordm. Pantolon giymezdim, dışarı feracesiz çıkmazdım. Ama babamın evine dönünce kendime bi pantolon aldım. Sonra dizlerimde bi trenç aldım.. Babam kızar diye bekliyordm ama kızmadı. Birde sanırım bu dönemde üstüme gelmek istemiyorlar. Evde bebek gibi ilgileniyorlar benimle 😂😂
Şimdi bende değişmek istiyorum.
Markette bi adamla tanıştım. Öyle konuşurken şey dedi bana. Kendine bak biraz. Dışardan sanki evlisin kocan eve para getirmiyor sende evine para yetiştirmeye çalışıyor gibi bi halin var. Dedi. İçime dert oldu. Sonra döndüm hem kendime hem diğer kızlara baktım gerçektendw öyle. Ve bişeyler yapmak istiyorum. Bana yardım eder misiniz. 😔 Yine sizlerden akıl istiyorum.

marketteki adam ilgincmis. Eve para yetiştirmeye çalışan kadın sınıflandırması pek hos. Dış görünüş kolay değiştirilir de icerisi ne alemde ?
Içerde bi sıkıntı yok

Öncelikle şunu söyleyeyim bir erkeğin böyle seviyesiz konuşması çok çirkin. Siz öyle hissetmesiniz de hala evlisiniz ve sadakat zorunluluğunuz devam ediyor bunu unutmayın.

Tesettürlü olan ve giyimini çok beğendiğim arkadaşlarım var. Uyumlu, güzel, şık düz renkler ve dozunda bolluk/darlıkta kıyafetler ve şallar seçiyorlar.

Yorum yapan adam benim erkek versiyonum herhalde çünkü bende direkt arkadaşlarımın üstüme vazife olmayan işlerine karışmıyorum malesef müdahil bir tipim, tabi ki iyilikleri için ama sonuç olarak pek hoş bir durum değil.
Biraz daha yaşınızı yansıtan şeyler giyebilirsiniz instagramda kapalı bayanların alışveriş yaptığı butiklerden fikir alabilirsiniz. Tabi boş zamanınız varsa da bol bol okuyun her ay 1 kitap okusanız birkaç yılda hayata bakış açınız değişir, zihniniz daha farklı analizlere başlar. Kendinizi her alanda daha doğru ifade edersiniz.
Boşanma konunuzu da takip ettim inşallah en kısa sürede dava süreci de sonlanır

Birincisi yaşınız çok genç bence okul okumalı daha güzel bir mesleğe sahip olmak için uğraşmalısınız. İkincisi etrafınızdaki insanlar sizi eleştirirken de överken de daha saygılı ve seviyeli konuşmalı bunu çevrenize yansıtacak şekilde bir duruş sergileyin yoksa her önüne gelen her ağzına geleni söyler size. Üçüncüsü bende kapalıyım kıyafetlerimi ve şallarımı/eşarplarımı instagramda ki sayfalardan alıyorum gayet güzel ve tarz kıyafetler var kendinize yeni bir stil oluşturup daha iyi hissetmenizi sağlayabilirsiniz.

Yeni biri olmaya, iki günlük insanların ne düşündüğünü ciddiye almayarak ve sormadan fikir belirtenlere hadlerini bildirerek başla bence. Kendi tarzından memnun değilsen, etrafındakilerle kendini kıyaslamadan kendi zevklerini keşfetmeye bak. Anladığım tesettürlü bir kızsın. Bu durumda çevrendeki herkesle aynı kıyafetleri zaten giymeyeceksindir. Ama renkler, desenler, kesimler dünyası da oldukça geniş. Sıkıcı giyiniyorsan, bunlara dikkat etmiyorsundur. Kot kurtarıcıdır mesela. Kotla cıvıl cıvıl renkleri kombinlersen hem enerjik, hem modern bir tarz yaratabilirsin. Tarz bir şekilde oturur, büyük bir dert değil merak etme. Yeni bir insan olmak için kendine başka yarıtırımlar yapmaya bak bence. Oku, yeni şeyler öğren, imkanların ölçüsünde gez, gör, etkinliklere katıl.

Önemli olan enerji!!
Yaşının, medeni durumunun, eğitiminin sana katkıları epey fazla ama en en önemli şey şu hayatta enerji..
İnsanın isteyip de başaramayacağı şey yoktur!

Öncelikle marketteki adam gibi hadsizlere laf söyletmeyerek başlayın kendinize.
İkinci olarak da madem aileniz bu aralar üzerinize titriyor, sınırlarınızı biraz aşın bu dönemde. Sonra değişince laf söylemesinler.
Boşanmışsınız, kendinizi evlenmemiş görmeyin. Bunu kötü anlamda söylemiyorum. 22 yaşındaki herhangi bir kadından bir farkınız yok. Ama bu tecrübeyi kullanın.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🌸

Sadece pantolonla şık olunmaz ki.. etek elbise vs.. onlarla da gayet şık olunur ben hic pantolon giymiyorum çünkü tesettüre uygun olduğunu düşünmüyorum...arkadaşlar adamın konuşmasına takılmış haklılar hadsizce geldi bana da ve farklı niyetler bile barındırabilir..kitap okuyun kurslara gidin okul okuyun kendinizi geliştirin oyle marketteki adamın kendine bak demesiyle olmaz yani

Merhaba arkadaşlar.
Şuan boşanma aşamasında olduğunu bilenleriniz vardır.. Çok şükür asla o bunalıma girmedim. Zaten 4 ay evli kaldığım içinde pek evli gibi hissetmemiştim.
Şuan bi markette işe başladım 1 aydır.. Çalışanlar hep benim yaşlarımda, ortalama 20. Ben 22 yaşındayım. Ve boşanma falan hiç aklıma gelmiyor. Kendimi hiç evlenmemiş bekar normal 22 yaşında bi kız gibi hissediyorum.
Ama tek sıkıntım tarzım.. Ailem dindar bi aile. Bu yüzden giyim tarzım biraz sıkıcı. Tamam yakıştırıyorum kendime ama kendimi böyle görmek istemiyorum artık. Daha önce hep ferace etek giyiyordm. Pantolon giymezdim, dışarı feracesiz çıkmazdım. Ama babamın evine dönünce kendime bi pantolon aldım. Sonra dizlerimde bi trenç aldım.. Babam kızar diye bekliyordm ama kızmadı. Birde sanırım bu dönemde üstüme gelmek istemiyorlar. Evde bebek gibi ilgileniyorlar benimle 😂😂
Markette bi adamla tanıştım. Öyle konuşurken şey dedi bana. Kendine bak biraz. Dışardan sanki evlisin kocan eve para getirmiyor sende evine para yetiştirmeye çalışıyor gibi bi halin var. Dedi. İçime dert oldu. Sonra döndüm hem kendime hem diğer kızlara baktım gerçektendw öyle. Ve bişeyler yapmak istiyorum. Bana yardım eder misiniz. 😔 Yine sizlerden akıl istiyorum.

Adama dikkat et sadece..

Merhaba arkadaşlar.
Ne ara bu kadar samimi oldun o adamla.sana böyle bi eleştiri yapabildi ..ve sen neden bu kadar çok etkilendin bu adamın söylediklerinden.. asıl.sikinti burda ..

O adama söyle o küçümseyerek bahsettiği kadınların kesip attıkları tirnaklara kurban olsun hadsiz. Kendi işine baksın 🐸 demek ki kiyafetle adam olunmuyor dimi.
Moda konusunda diger arkadaşlar benden daha iyi yardım eder. Ben modayı takip etmiyorum. Ayaklarımda rahat ayakkabılarım, üstümde rahat ettiğim kiyafetler var. Baskalarin ne düşündüğü umrumda değil açıkçası. Düzgün ve temiz giyiniyorum o kadar

Back
X