Yeni biri

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
958
1.321
113
43
Eski konumlarımı bilenler vardır belki özet olarak 2.5 yıllık ilişkim ailesi yüzünden bitti.10 gün civarı oldu biteli.
Ben sağlık çalışanıyım.Çalıştığım hastaneye geçici görevle bir meslektaşım geldi.İş gereği bulunduğu birime gidiyorum orda çalışma yapıyorum ara sıra.Çok soğuk ve mesafeli biri doğru düzgün günaydın bile demez.Aynı cihazı kullandığımız için mecburi konuşmam gerekiyor.O sıra benim sevgilim var evlilik hazırlığı yapıyorum.Gel zaman git zaman muhabbet etmeye başladık ordan burdan.Senin çalışma ortamını çok merak ediyorum dedi nöbetimi sordu.Nöbetlere baktı denk gelmiyor gitti sorumlusuyla konuştu şu güne bana nöbet yaz diye ayarlayamadı sorumlu.
Benim cumartesi nöbetçi olduğumu biliyordu.pazar ne yapıyorsun diye sordu afalladım bilmiyorum dedim.Müsait olursan beraber bisiklet sürer gezeriz dedi.Geçiştirdim.Bu olayın üstüne iki gün selam sabah vermedi bende umursamadım.Sonra gedi yine konuşmaya başladı.
Yanında çalışan bir arkadaşım var ona anlattım durumu.Ben zaten farkındayım durumun dedi.Çok iyi biri dedi evlenmek istiyor.Ailesinin eğitimli insanlar olduğunu dindar olduğunu ev aldığını filan anlattı.
Ben eski sevgilimi çok seviyorum unutmam çok zor.Ama olmuyor bir türlü.Yaşım 40 çocuk istiyorum.Yanımda eski sevgilimden başkasını düşünemiyorum.Ama birde hayatın gerçekleri var.Haftasonu adaya gideceklermiş arkadaşım sende gel diyor.Toplam 4 kişi olucaz.Orda bir bak düşün hemde özel görüşme gibi olmaz diyor .

Eski sevgilinizle tam olarak neden ayrıldınız bilmiyorum hani tekrar barışma durumunuz varsa hiç denemeyin derim. Ama net olarak geri dönüşü olmayan bir yola girdiyseniz bir kendinizi dinleyin. İsterseniz unutana kadar bir süre kafanızı toparlayın. Yanlış yanlışı doğurmasın. Şans vermek içinizden geliyorsa da ufak sohbetlerle, görüşmelerle tanımaya çalışın. Belki hoslanirsiniz ve çivi çiviyi söker. Belki hiç beğenmezsiniz ve buz gibi soğursunuz.

Öncelikle eski sevgili ailesinden kendinizi kurtarmaniz harika şimdi yanınızda görünüp yine de 10 saat yol gidip ikna edemey6adam ileride kendi ezikligini sizden çıkarır kaynana ve annesiyle kabus yaşarduniz sakın geriye dönmeyin
Şimdiki adama da direkt yüz vermeyin pikniğe gidin ortamdaki davranışlarını görün..eski ilişkinizde çok bahsetmeyin.aile yapısı nasıl daha bilmiyorsunuz ne derler yoğurdu üfleyerek yiyin.ekonomik bağımsızlık ve eviniz var tabii ister insan evlilik ama siz seçen tarafsiniz adamın sizi ikna etmesi lazım..o size yürüyor belli

Bi durun toprağı soğusun bu ne acele

Git dene.Bu arada ailesi yüzünden bitmez ilişki.Oistemeseydi zorla adamın koynuna birini sokacak değiller.Kimene der sana saygı duydururdu

10 gün olmuş biteli. Suan begenseniz bile acaba yarabandı mı yapıyorum dşyeceksiniz. Hakkınızda olanları biliyor ve de acele ediyorsa da bu da ayıp yani. Bari bir iki ay gecseydi.

10 gün olmuş biteli. Suan begenseniz bile acaba yarabandı mı yapıyorum dşyeceksiniz. Hakkınızda olanları biliyor ve de acele ediyorsa da bu da ayıp yani. Bari bir iki ay gecseydi.
Biliyor mu muamma.Ama arkadaşım biz evlilik ilişki konularını konuşuyoruz onunla diyor.Araya girmek için uygun zaman demiş olabilir mi bilmiyorum.Bir ayda hayatım alt üst oldu sanki

Neyin gururu Allah aşkına öyle her şeye burunlarını sokanlara karşı... Gelirse bir daha tutun elinden.Zaten sizin de içinizde kalmış
Öyle demeyin dün selvi boylum al yazmalım filmini izledim.Asya diyor ya seninim işte alıp götürseneBu adam da cemşit

Ay hemen gidin adalara hem içiniz açılsın. Adamın teklifi de çok tatlı geldi bana bisiklet sürelim falan… Üf ben bekar olsam hemen kandırılırmışım belli. İlk gördüğümle evleniyorum zaten ordan anlamalıydım aslında

Hemen ciddi düşünmenize gerek yok ki. Sizin için etkinlik olur değişiklik olur. Bence çok güzel fikir (niye bu kadar heyecanlandıysam -şu anda kafamda sizin düğününüzde halay çekmeye başladım-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…