Yeni biri

10 gün çok beklemişsiniz. Bu kadınların yaşım 30 oldu 35 oldu 40 oldu mantralari hiç son bulmayacak mi? Şuan bir boşluktasiniz. İlla biri olmalı diye bir kural yok. Biraz akışa bırakın ve zaman verin kendinize, duygularınıza,kalbinize

Birini unutmadan başka ilişkiye başlamak sakıncalı.40 yaşta haklısınız.Kendinize yeme içmenize bakın derim menopozu geciktirmeye çalışın.

Uzak durun. Yapamazsınız.

Arkadaş ortamında gitmekte bir sıkıntı yok bence hem havanız değişir hem arkadaş ortamında da kendisini ölçüp tartma şansınız olur. İlla bir şey olacak diye kendinizi kasmanıza gerekte kalmaz sonuçta tatile gidiyor olacaksınız.

Hemde çok büyük bir haksızlık olur.
Kalkın, sevdiğiniz adamın elinden tutun. Başka maceralara girmeyin.

Şans vermekten denemekten zarar gelmez. 30ların başı olsa biraz nadasa bırakın demiştim ama hiçbir ex 40ların tek bir saniyesinin dahi boş geçmesini hak etmez

1-2 görüş şans ver ne kaybedersin
Bir kere daha ayrılık yaşamıştık.O zaman izin alıp fizik tedaviye başlamıştım orda tedavi olan biriyle sohbetimiz olmuştu belediyede yöneticiymiş görüşmek istemişti kabul etmemiştim.Şimdi ayrıldık yine biri çıktı acaba Allah bana çıkış yolu mu gösteriyor diye düşünüyorum

Belki de öyledir. denemeden bilemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…