Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor da evli mi yoksa ? Hayatında bir süredir kimse olmadığı için kimi görsen kafaya takıyorsun bence.Bir sure doktorum olan kisiden hoslaniyorum hayatimda kimse yok diye mi?
Bekar sanirim yuzugu yokDoktor da evli mi yoksa ? Hayatında bir süredir kimse olmadığı için kimi görsen kafaya takıyorsun bence.
Hosbuldum. Abla oldum ama hala yok :)Vay vay vayy vayyyy Reyni ablam hoş geldin![]()
Evli olan herkes yüzük takmıyor. Bir de öyle bir sorun var.Bekar sanirim yuzugu yok
Orasini bilemem ama genc biriEvli olan herkes yüzük takmıyor. Bir de öyle bir sorun var.
Yok ben secmedim.sen niye hep doktorlardan hoslaniyorsun, bu kacinci? hastaneye randevu almadan genc mi yakisikli mi diye secip keyfine mi gidiyorsun?
Peki neden olmuyor sence? Muhabbet etmeyi sevmiyor musun, çekingen misin? Kendine dikkat ediyor musun? Yeni ,güzel kıyafetler alıp makyaj yapabilirsin. Ayrıca kimsenin çok güzel olmasına gerek yok arkadaş edinmesi için. Psikolojik destek almayı kestin mi?Orasini bilemem ama genc biri
Cekingenim canim ya ozellkler bu konularda. Destek aliyiorum son zamanlardaPeki neden olmuyor sence? Muhabbet etmeyi sevmiyor musun, çekingen misin? Kendine dikkat ediyor musun? Yeni ,güzel kıyafetler alıp makyaj yapabilirsin. Ayrıca kimsenin çok güzel olmasına gerek yok arkadaş edinmesi için. Psikolojik destek almayı kestin mi?
Psikiyatriye mi psikoloğa mı gidiyorsun?Cekingenim canim ya ozellkler bu konularda. Destek aliyiorum son zamanlarda
Her insanın bir mizacı vardır. Eğer gerçekten düzgün bir ilişkinin olmasını, evlenmeyi istiyorsan senin de adım atman gerekiyor.Cekingenim canim ya ozellkler bu konularda. Destek aliyiorum son zamanlarda
O mu seni seçti yoksa kız rainyy bir koca bulamadınYok ben secmedim.
Bknz meEvli olan herkes yüzük takmıyor. Bir de öyle bir sorun var.
Evet ama nasil bir adim atabilirum bilmiyirum ki o eski doktorum gormuyorum malesefHer insanın bir mizacı vardır. Eğer gerçekten düzgün bir ilişkinin olmasını, evlenmeyi istiyorsan senin de adım atman gerekiyor.
Beni sormus kardesime iyi mi falan diyeO mu seni seçti yoksa kız rainyy bir koca bulamadın
PsikiyatriPsikiyatriye mi psikoloğa mı gidiyorsun?
Kız boş ver doktoru moktoru. Doktor olmuş hayatının düzenini kurmuş adam seni beni ne yapsın Allah aşkına. Kırmak için söylemiyorum. Büyük ihtimalle evlidir o zaten. Kurslara falan kayıt olsan, yeni arkadaşlıklar kurarsın, bir bakmışsın ordaki kızlar sana birini gösterirler aracı olurlar falan. Harekete geçmek lazım artık.Evet ama nasil bir adim atabilirum bilmiyirum ki o eski doktorum gormuyorum malesef