bence universite hic guzel degil cunku gençliğinin basinda romantizm defterini actigin gjbi kapatmis olacaksin. kendi kazandığın parayla ulke ulke gezip birileriyle flort etme hayalin falan hic olamayacak. muhtemelen kazandigini gelecek icin biriktirip ceyiz vs evleniyor unide tanisan insanlar.
ve insanın o caglardaki hayata/ erkege bakis acisiyla otuzlara gelirkenki bakis açısı cook degisiyor.
sahsen ben cok mutluyum ailesiyle vs tanistigim, evlenmeme ramak kalmis uni aşkimdan ayrildigim icin:)
sevgili konu sahibi bence onemli olan sen nasil bir insanin, koca adayimdaki kriterlerin ne.
mesela ben koca degil yol arkadasi ariyordum neredeyse bütün sevgililerimi çıktığım tatillerden buldum. simdiki hayatimdaki insan da beni kendi tatilinden buldu- sonra yanima taşindi (tolstoyun dedigi gibi
"tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir" ) bence sevgili bulmak icin ideal bir yol çünkü birlikte az zamaniniz oldugu icin naza vs tanimaya cok firsat kalmiyor..jet hiziyla yaz aski yasiyorsunuz, sonra devami gelirse guzel yerlere gidiyor.
25 yaslarindayken bu uzun otobus turlari oluyor ya 20 gun avrupa dolasiyorlar. böyle bir tura katılmıştım. sadece benim otobüsümden 6 kisi var evlenen, 3 cift. onlar da benim tanidigim instadan falan takip ettigim.benim bilmedigim evlenenler ya da sevgili olup ayrilanlar falan da olabilir (turun kurucusu bile esini turdan buldu)
cunku uzuuuuun bir otobus yolculugu, her gun yeni bir ülkedesin, cok fazla serbest zaman var. gözüne birini kestirdiysen olmamasi icin hic sebep yok yani:)) uzun yollar boyu sohbetler vs vs.
o yuzden turlari da onerebilirim.
onun disinda arama kurtarma kulübü bulabilirsin. genelde boylu poslu kasli erkekler olur
hem egitimlerde sohbet edilir hem tatbikatlarda işbirliği oldugu icin herkes birbirine cok yakin olur vs hem kamplar düzenlenir . bekar kadinlar icin harika yerler ve her sehrin arama kurtarma kulubu var. ben sadece acil durumda elimden bir sey gelmesi motivasyonuyla egitimlerimi aldim iki ayri sehirde. hatta deprem bolgesine falan da gittim. gercekten cogu kisinin masallahi var yani . birini bulma niyetim olsa bin kere bulurdum oralardan
onun disinda trekking kayak gruplari falan oluyor. hem egitim alıyorsun hem tur acip duruyolar genelde ayni insanlar geliyor. oradan tanisip evlenen tanidigim da var. sonucta trekking mesela..yuru babam yuru
elbet hoşuna giden biriyle konusabilirsin onca zaman icinde:)
bir de yeni nesil sey var, kk arkadaslarimdan biri gidip biriyle flort etmisti (insta ismi friendishmeet) birbirini tanımayan 6 insan yemege gidiyor. yemek boyu sohbet muhabbet vs tanismis oluyorlar. bilmiyorum yasa gore ayarliyorlar mi ama ozel mesajla sorsanız 30-40 yas arasi bir grupla yemek yemek istediğinizi denenebilir belki. neden olmasin:)