Yeni birileriyle tanışamama

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.708
13.954
248
29
Tek derdim bu olsun tabi. Ama hic kimseyle tanisamiyorum ne arkadas olarak ne flört olarak. Halbuki aktif bir insanim her gün köpeğimle saatlerce gezerim, işe de gidiyordum kovuldum(😂),spora da gidiyorum. Halk eğitim kurslari kapalı. Yasadigim sehrin kücüklügünden midir nedendir yeni kimseyle tanışamıyorum. Oturup kahve icmeye çağıracak kimse yok.

Kovulman kötü olmuş bi ton insan kafa patlattı burda bu iş için. 🤣 çağımızın en nüyük sorunlarından bu iletişim araçlarının çoğalması ama iletişimin olmaması. Herkes arkadaşsız. Umarım denk gelir birileri.

Cok tatlı düşünceli bir insansın yazdıklarından aklimda kalan bosverrr hayati sen a yönüne çekmeye çalışsan b ye gidecekse gidiyor . Hayati akışına bırak .

Geçen okul bahcesindeyim cocugu bekliyorum yeni taşındık bi kadınla tanıştık ula kadın bildiğin deli hep benide böyle tipler çektiği için uğraşmıyorsun kimseyle arkadaşımda yok kimsem yok🤣🤣🤣🤣

Cok tatlı düşünceli bir insansın yazdıklarından aklimda kalan bosverrr hayati sen a yönüne çekmeye çalışsan b ye gidecekse gidiyor . Hayati akışına bırak .

Geçen okul bahcesindeyim cocugu bekliyorum yeni taşındık bi kadınla tanıştık ula kadın bildiğin deli hep benide böyle tipler çektiği için uğraşmıyorsun kimseyle arkadaşımda yok kimsem yok🤣🤣🤣🤣
Ya ben sosyalligi cok seviyorum samimiyete girmeden sohebt muhabbet olmalı. Yalnizlik Allah a mahsus 🤦

Tek derdim bu olsun tabi. Ama hic kimseyle tanisamiyorum ne arkadas olarak ne flört olarak. Halbuki aktif bir insanim her gün köpeğimle saatlerce gezerim, işe de gidiyordum kovuldum(😂),spora da gidiyorum. Halk eğitim kurslari kapalı. Yasadigim sehrin kücüklügünden midir nedendir yeni kimseyle tanışamıyorum. Oturup kahve icmeye çağıracak kimse yok.
Aaaaa çıkarıldın mı işten. Çok üzüldüm. İnşallah çok daha iyisini bulursun. Bu arada vaka sayıları arttı kimseyle kahve içme bence

Ben de öyle yeni biriyle tanışmıştım.Gece saat 2 de mesaj atmış napıyosun diye.Cevap yazmadım uyuyodum görmedim.Sabah 7ye kadar mesaj atmış en son mesajı da böyle yaparak havalı olduğunu mu düşünüyosun kimsin sen cevap vermiyosun filan.Bi de engellemiş.Hep deliler beni bulur beee dedm

Aa isten ayrılmaniza üzüldüm, en son nerede kalacağım diyordunuz o işi naptınız
Yeni bir sehirdesiniz, zamanla arkadaşlarınız olacaktır 🌸 ama suan kötü bir dönemden geçiyoruz bence insanlardan uzak durmak gerekli

Ben de öyle yeni biriyle tanışmıştım.Gece saat 2 de mesaj atmış napıyosun diye.Cevap yazmadım uyuyodum görmedim.Sabah 7ye kadar mesaj atmış en son mesajı da böyle yaparak havalı olduğunu mu düşünüyosun kimsin sen cevap vermiyosun filan.Bi de engellemiş.Hep deliler beni bulur
Aaaa şaka gibi cidden. Ruh hastası manyak.

Back
X