- 2 Ocak 2021
- 2.383
- 1.174
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Haklısınız. Her sey kısmetÇok değişik yerlerden çıkıyor ki.benim okuldan, işyerinden tanıştığım sevgili çok azdır.kısmet biraz ya.başka yok diye de hoşlanmadığın biriyle olmuyor ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız. Her sey kısmetÇok değişik yerlerden çıkıyor ki.benim okuldan, işyerinden tanıştığım sevgili çok azdır.kısmet biraz ya.başka yok diye de hoşlanmadığın biriyle olmuyor ki.
Arkadaşınız çok yanlış ve çok bilinçsiz düşünüyor. O insanla aynı yatağa girecek, her gün yüzünü göreceksiniz. Mutsuz evlilikte yapılan çocuk da mutsuz büyür. Keşke arkadaşınız gibilerine evlenme, çocuk yapma ehliyeti verilmese.Bana evlenince seversin, çocuk olunca katlanıyorsun her şekilde dedi. Yani bir yola gir seversin ne de olsa demeye getirdi.
Görüşmelisiniz bence. Ama öyle arkadaşınızın dediği gibi evleneyim de sonra severim, çocuk olsun da katlanırım kafasıyla hareket etmeyin lütfen. Sadece kendi önünüzü kesmeyin, kısmetin nerde olduğu belli olmaz. Görüşmekten ne zarar gelir? Zaten karşıdaki kişi de size nötr bi duyguyla gelicek. Olacağı yoksa bi daha görüşmezsiniz olur biter.Bu aralar pek iyi hissetmiyorum. Uzun yıllardır birlikte olduğum insanla yollarımızı ayırdık. Bir daha bir araya da gelemeyiz. 31 yaşındayım ve gerçekten depresyonda olduğumu düşünüyorum. Her şeye gec kalmışlık hissi, bir yere ait hissedememek. Çok istediği çocuk sahibi olma hayalini artık gerçekleştiremeyecekmis hissi. Yani böyle düşünmeme sebep olan da sevilip sevemeyeceğim düşüncesi açıkçası. Bugün bu düşüncemi en yakın arkadaşıma actım. Bu yaz nisan yapacağımı söylediğim iliskimi biliyordu ve bitirdiğimizi şuanki hislerimi açıkladım. Bana evlenince seversin, çocuk olunca katlanıyorsun her şekilde dedi. Yani bir yola gir seversin ne de olsa demeye getirdi. Açıkçası su süreçte kendimi çok da yorgun hissediyorum. Cünkü iliskim biteli 1 ay oldu. Demin de bir akrabam kız arıyor dedi. Görüş bakalım falan… Ben mi yanlış düşünüyorum acaba? Yani biraz kafamı toplamayı istemek yanlış mı? Yoksa herkesin dediği gibi görüş yoksa pişman olursun sözlerinde haklılık payı var mı ?
Bu aralar pek iyi hissetmiyorum. Uzun yıllardır birlikte olduğum insanla yollarımızı ayırdık. Bir daha bir araya da gelemeyiz. 31 yaşındayım ve gerçekten depresyonda olduğumu düşünüyorum. Her şeye gec kalmışlık hissi, bir yere ait hissedememek. Çok istediği çocuk sahibi olma hayalini artık gerçekleştiremeyecekmis hissi. Yani böyle düşünmeme sebep olan da sevilip sevemeyeceğim düşüncesi açıkçası. Bugün bu düşüncemi en yakın arkadaşıma actım. Bu yaz nisan yapacağımı söylediğim iliskimi biliyordu ve bitirdiğimizi şuanki hislerimi açıkladım. Bana evlenince seversin, çocuk olunca katlanıyorsun her şekilde dedi. Yani bir yola gir seversin ne de olsa demeye getirdi. Açıkçası su süreçte kendimi çok da yorgun hissediyorum. Cünkü iliskim biteli 1 ay oldu. Demin de bir akrabam kız arıyor dedi. Görüş bakalım falan… Ben mi yanlış düşünüyorum acaba? Yani biraz kafamı toplamayı istemek yanlış mı? Yoksa herkesin dediği gibi görüş yoksa pişman olursun sözlerinde haklılık payı var mı ?
Haklısınızİlişkiniz biteli henüz 1 ay olmuş. Aklınızdan ve kalbinizden, eski ilişkinin izlerini silecek zaman istemeniz çok normal.
Olabilir biraz düsüneceğim bu konuyuGörüşmekten zarar gelmez
Belki normal arkadaş olursunuz.
Bakalım insallahO arkadasinla gorusme ne sacma sapan laflar etmis oyle, ama yeni kisiyle görüş..
Bu görücü usulü olmuyor ama, görücü usulü dediğiniz birbirini hiç görmeden ya da sadece birkaç kez görülerek yapılan evliliklerdir. Burda adam akıllı oturup tanışacaklar eğer elektrik alırlarsa devam edecekler. Bizzat benim kendi anne babam da arkadaş tavsiyesi üzerine bu şekilde tanışmışlar ve bende birkaç arkadaşımı bu şekilde tanıştırdım. Hepsi de gayet mutlu. Size öyle çıkmışsa şansınız kapalı demek ki.Ben bu tarz görücü usûlü islerden doğru dürüst biri denk geleceğine inanmıyorum ya.evlenen var ama bana hep salak, görgüsüz, bilgisiz, utangaç, saf kişiler denk gelmişti.kaliteli olan zaten kendisi buluyor bence.iki saat çay içeyim vakit geçer diye bile gitsem bana talip olan anca bu kadar oluyor diye sinirlenip dönüyorum.pabuç pahalı, kaliteli adam da pahalı.öyle görmediği bilmediği kişiye neden kalsın ki?
Ay sen bensinBen eskisini unutayım diye bi kaç kişiyle görüştüm . Her görüşmeden sonra kıyaslama yaptığım için daha çok depresyona girdim![]()
Ee sizde görmeden bilmeden gidiyorsunuz, sizin varsayiminiza göre siz de mi kalitesiz oluyorsunuzBen bu tarz görücü usûlü islerden doğru dürüst biri denk geleceğine inanmıyorum ya.evlenen var ama bana hep salak, görgüsüz, bilgisiz, utangaç, saf kişiler denk gelmişti.kaliteli olan zaten kendisi buluyor bence.iki saat çay içeyim vakit geçer diye bile gitsem bana talip olan anca bu kadar oluyor diye sinirlenip dönüyorum.pabuç pahalı, kaliteli adam da pahalı.öyle görmediği bilmediği kişiye neden kalsın ki?
Bunu uzmanlar da söylüyor biten ilişkiden sonra bir süre kafanı toplaman,dağılanı düzeltmen lazım. Eski iliskinde varsa kendince hataların onları yapmamak için,karşıdakinden beklentilerinden iyice emin olman için. İliski olmadan görüseyim tanıyayim dersen bilemem o kisi seninle iliski amaclı görüsecek bir de o var.. ben öyle durumlwrda bi 6 ay en az kabuguma cekiliyorumBu aralar pek iyi hissetmiyorum. Uzun yıllardır birlikte olduğum insanla yollarımızı ayırdık. Bir daha bir araya da gelemeyiz. 31 yaşındayım ve gerçekten depresyonda olduğumu düşünüyorum. Her şeye gec kalmışlık hissi, bir yere ait hissedememek. Çok istediği çocuk sahibi olma hayalini artık gerçekleştiremeyecekmis hissi. Yani böyle düşünmeme sebep olan da sevilip sevemeyeceğim düşüncesi açıkçası. Bugün bu düşüncemi en yakın arkadaşıma actım. Bu yaz nisan yapacağımı söylediğim iliskimi biliyordu ve bitirdiğimizi şuanki hislerimi açıkladım. Bana evlenince seversin, çocuk olunca katlanıyorsun her şekilde dedi. Yani bir yola gir seversin ne de olsa demeye getirdi. Açıkçası su süreçte kendimi çok da yorgun hissediyorum. Cünkü iliskim biteli 1 ay oldu. Demin de bir akrabam kız arıyor dedi. Görüş bakalım falan… Ben mi yanlış düşünüyorum acaba? Yani biraz kafamı toplamayı istemek yanlış mı? Yoksa herkesin dediği gibi görüş yoksa pişman olursun sözlerinde haklılık payı var mı ?
Ben de bu kafayı anlamakta zorlanıyorum. Kaç keredir bu tip yorumlara rastlıyorum ve inanamıyorum. Sana kötüsü denk gelmiş. Ülkenin yarısı tanıştırılarak evlenmiştir herhalde ben de dahil… gördüklerini beğenmeyen görmedikleriyle tanışmaya gidiyor işte gayet normal değil miBen bu tarz görücü usûlü islerden doğru dürüst biri denk geleceğine inanmıyorum ya.evlenen var ama bana hep salak, görgüsüz, bilgisiz, utangaç, saf kişiler denk gelmişti.kaliteli olan zaten kendisi buluyor bence.iki saat çay içeyim vakit geçer diye bile gitsem bana talip olan anca bu kadar oluyor diye sinirlenip dönüyorum.pabuç pahalı, kaliteli adam da pahalı.öyle görmediği bilmediği kişiye neden kalsın ki?
Mesela biriyle tanıştım o ara . Adam işte anlatıyor aşktan meşkten beni daha iyi tanımak istiyormuş falan . Ay içim birden bi cız etti adam anlatırken ben ağlamaya başladımAy sen bensin![]()
Ben de öyleyim ve acaba tuhaf mı diye düşünüyordum. Karşıdakine de haksızlık gibi geliyor bana. Mesela bende sevgilisinden yeni ayrılmış biriyle görüşmek istemezdim. Bir anda unutamaz insan sonuçta.Mesela biriyle tanıştım o ara . Adam işte anlatıyor aşktan meşkten beni daha iyi tanımak istiyormuş falan . Ay içim birden bi cız etti adam anlatırken ben ağlamaya başladımadam şok
bir şeyleri bitirmeden yeni ilişki , birini tanımak falan herkese iyi gelmiyor .
Haklısınız ben de böyleyimBunu uzmanlar da söylüyor biten ilişkiden sonra bir süre kafanı toplaman,dağılanı düzeltmen lazım. Eski iliskinde varsa kendince hataların onları yapmamak için,karşıdakinden beklentilerinden iyice emin olman için. İliski olmadan görüseyim tanıyayim dersen bilemem o kisi seninle iliski amaclı görüsecek bir de o var.. ben öyle durumlwrda bi 6 ay en az kabuguma cekiliyorum