• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

Erkek arkadaşımla 2 sene önce internetten tanıştım gerçi biz tanışır tanışmaz buluştuk tatilde tanışmıştık çünkü o yüzden hızlı gelişti. 2 sene oldu her şey gayet iyi.
Ama ondan öncesinde internette tanıştıklarımın hepsi çürük elmaydı. Kısmetin nereden geleceği belli olmaz.
İnternetten hangi platformdan tanıştınız peki ?

bir dönem ingilizce kursuna değil italyanca kursuna gidin geyiği vardı

ingilizce kursuna kız bulmaya gelirler ama italyanca kursuna işi gücü olan adamlar gelir şeklinde

mesleğiniz ile uyumlu eğitimlere gidin mesela

bu tarz kurslara katılın kendinizi geliştirin

bir de bulacağım diye uğraşmayın kız arkadaş çevreniz de geniş olsun o vesileyle de yeni kişiler tanırsınız yani hep aman yeni erkeklerle tanışayım modunda olmayın

görümcem 37 yaşında iken doğa kulübünde tanıştığı kişi ile evlendi 10. evlilik yıllarını geride bıraktılar
hayatım boyunca zaten dil kursları, üniversite, yüksek lisans. Akşam 5 e kadar işte çalış oradan çık koşa koşa yüksek lisansa gece 10 a kadar derse gir böyle geçti. İtalyanca kursu ders gibi birşeyler istemiyorum hobi amaçlı beni mutlu eden kafa dağıtan birşeyler olsa daha iyi olur sanırım

Sosyal insanlar çok insanla tanışırlar, ortamlara girerler böylece hayatlarına birini alma olasılıkları artar. Aynı zamanda sosyalleşmek demek kendini geliştirmek, kültür seviyeni artırmak, bakış açını genişletmek demektir.

Evden işe bir hayatı olan insanla iş sonrası kursa, sinemaya, tiyatroya, konsere, hafta sonları gezilere hatta arkadaşlarıyla içmeye giden insan bir değildir. Ne konuştukları aynıdır, ne bakış açıları. sosyal insan her zaman tercih edilir.

O yüzden bu tarz konularda sosyalleşme tavsiyeleri veriliyor aslında.
Olmayınca olmuyor işte, son 7 aydır asosyalim ama ondan öncesinde gayet sosyaldim kendime den gördüğüm biri karşıma çıkmadı bir türlü. Birde sürekli iş sonrası kurs, gezi, tiyatro, konser gezecek gücüm olmuyor işim çok yoğun. Ve bunlar çok da maliyetli. Bir sinema bileti olmuş 30 lira bir de yemek 30 tl desek 2 3 saat işten sonra dışarı çıkmak en az 60 tl.yol parsı git gel neredeyse 100 tl. sık sık bunu yaparsam boşa çalışmış olurum kazandığım gider. Bir sınır koyarak yapabilirim sadece.

hayatım boyunca zaten dil kursları, üniversite, yüksek lisans. Akşam 5 e kadar işte çalış oradan çık koşa koşa yüksek lisansa gece 10 a kadar derse gir böyle geçti. İtalyanca kursu ders gibi birşeyler istemiyorum hobi amaçlı beni mutlu eden kafa dağıtan birşeyler olsa daha iyi olur sanırım

o espri zaten kurslarda aranmaya geliyorlar konusunda

işte o aşamalarda bulacaktınız birilerini :)))

kv dem ben oğullarımı çok iyi yetiştirdim, kızlar hemen üniversite kaptılar

benim kızlarım da oğullarım gibi iyi yetişmiş birilerini bekledi ama üniversitede bulamadılar der

sonuçta kızlarının biri 37 yaşında evlendi diğeri 43 yaşında bekar

siz ne tarz bir hayat istiyorsanız onun hobi kursuna gidin

burada bir ara okuma kulüpleri vardı

ciddi ciddi 3-5 kişi bir doç dr eşliğinde okuyup kitap değerlendiriyorlardı paralı kurs

gitmedim ortamını bilmiyorum ama ilişki kurmak için bu tarz yerler olur

doğa kulüpleri, sinema atölyeleri vs

ama oraya da gidip filmi izleyip bye der çıkarsanız olmaz

çay kahve bira yemek ne teklif edilirse kalıp biraz daha oturmak çevre edinmek için gerekli

benim kızlarım da oğullarım gibi iyi yetişmiş birilerini bekledi ama üniversitede bulamadılar der

ciddi ciddi 3-5 kişi bir doç dr eşliğinde okuyup kitap değerlendiriyorlardı paralı kurs

çay kahve bira yemek ne teklif edilirse kalıp biraz daha oturmak çevre edinmek için gerekli
kendime denk biri çıkmadı karşıma olmayınca olmuyor işte :) bir ara salsa kursunua gitmiştin mesela, gelen tipler çok saçma sapandı onlarla çay kahve için kalmak istemedim hiçbiri bana uygun değildi. dediğiniz diğer kursları da denedim ama herkes çift geliyor oralara ben yalnız kendimi kötü hissetmiştim. bilmiyorum ya iye böyle oluyor

Olmayınca olmuyor işte, son 7 aydır asosyalim ama ondan öncesinde gayet sosyaldim kendime den gördüğüm biri karşıma çıkmadı bir türlü. Birde sürekli iş sonrası kurs, gezi, tiyatro, konser gezecek gücüm olmuyor işim çok yoğun. Ve bunlar çok da maliyetli. Bir sinema bileti olmuş 30 lira bir de yemek 30 tl desek 2 3 saat işten sonra dışarı çıkmak en az 60 tl.yol parsı git gel neredeyse 100 tl. sık sık bunu yaparsam boşa çalışmış olurum kazandığım gider. Bir sınır koyarak yapabilirim sadece.

Benim bakış açıma göre insan kazandığını böyle şeylere harcamalı zaten. Kira beslenme fatura vb giderleri çıkardıktan sonra geri kalanı eğlenmeye, yemeye içmeye, kültürel faaliyetlere gider. Bunlar zaten her gün yapılmaz ama hafta içi bir hafta sonu iki gün dışarı çıkılır ya gençsen ve bekarsan. Ben mi çok gezentiydim acaba 😂

Benim bakış açıma göre insan kazandığını böyle şeylere harcamalı zaten. Kira beslenme fatura vb giderleri çıkardıktan sonra geri kalanı eğlenmeye, yemeye içmeye, kültürel faaliyetlere gider. Bunlar zaten her gün yapılmaz ama hafta içi bir hafta sonu iki gün dışarı çıkılır ya gençsen ve bekarsan. Ben mi çok gezentiydim acaba 😂
hiç kenarda birikimimiz olmasın mı :) mesela annecim hastalandı meme kanseri maalesef kemoterapisi için onu iyi bir hastaneye götürüyorum .Ama hiç birikim yapmasaydım böyle bir imkanım olmayacaktı allah korusun. bence herşey dengeli olmalı. zor günler için de birikim önemli. haftada2 gün zaman ayrılır tabi ki 1 gün haftaiçi 1 gün haftasonu. haftasonu 2günden birinde dinlenmek istiyorum :D çok yoğun geçiyor iş günleri çünkü. denge kurmak önemli burada

gelen tipler çok saçma sapandı onlarla çay kahve için kalmak istemedim hiçbiri bana uygun değildi.

bence şu an dert ettiğiniz yalnızlığınızın sebebi bu cümlede gizli

çok keskin çizgileriniz var ve tan ımak için zaman vermiyorsunuz

yani ilk intibaya göre mi hareket ediyorusunuz

burada çok konu var "ayy, asla bu adamla olmaz" dediği adamlarla evlenenlere ilişkin

orada arkadaşları öyle davranmıştır, onlara uyum sağlamak zorunda kalmıştır

çevredekiler bu tip yerlerde şöyle davranılır demiştir vs vs

bazen hatta çoğu zaman insanlar maskeleri ile gezer

hayat arkadaşlarımızı maskelerine göre maskenin altındakine göre seçmeliyiz

o nedenle çok zaman geçirmek, birlikte tatile gitmek, iyi günde kötü günde görmek öneriliyor

özellikle iş ortamında ayrı maske aile ortamında ayrı maske vardır

bu nedenle ne kadar çok ortamda aynı kişi ile kalırsak yavaşça maskesiz haline de ulaşabiliriz

insanlarla bir ortama girdiğinizde hemen kestirip atmayın

zira belki size en silik gelen aman neyse hadi gidelim dediğiniz adam ilerde o ortamın en iyisi olabilir

hiç kenarda birikimimiz olmasın mı :) mesela annecim hastalandı meme kanseri maalesef kemoterapisi için onu iyi bir hastaneye götürüyorum .Ama hiç birikim yapmasaydım böyle bir imkanım olmayacaktı allah korusun. bence herşey dengeli olmalı. zor günler için de birikim önemli. haftada2 gün zaman ayrılır tabi ki 1 gün haftaiçi 1 gün haftasonu. haftasonu 2günden birinde dinlenmek istiyorum :D çok yoğun geçiyor iş günleri çünkü. denge kurmak önemli burada

Ben birikimci değilim işte. Gezelim eğlenelimciyim. Zor günde bankalar ne güne duruyor, çekeriz kredi yükleniriz kartlara 😂
Bunca yıllık evliyim hala aynıyım yalnız. Benden adam olmaz 😂
Bu yaşlara bir daha gelmeyecem, yarın küt diye ölmeyeceğimin de garantisi yok. O yüzden hayattan keyif almak birikim yapmaktan daha önemli sanırım benim için. Artan olursa koyarım kenara ☺️

Şimdiye kadar en kaliteli tabiatıyım erkekler kitap kulübünden oldu bu arada ilişki tarzı istediğim ortam değil ama çoğu yere göre daha iyiydi . Kutu oyunları grubunda da çok erkek oluyor ama kafalar bi milyon çok sevdiğim arkadaşlarım oldu. Internette kaliteli platformlar var evlenen arkadaşlarım vs de ama emek istiyor fazlasıyla. Bir de aynı anda başkasına yazma olayına kafayı takmamaniz çünkü ortada bir şey yokken siz de birden fazla kişiyle iletişimde oluyorsunuz .

Şimdiye kadar en kaliteli tabiatıyım erkekler kitap kulübünden oldu bu arada ilişki tarzı istediğim ortam değil ama çoğu yere göre daha iyiydi . Kutu oyunları grubunda da çok erkek oluyor ama kafalar bi milyon çok sevdiğim arkadaşlarım oldu. Internette kaliteli platformlar var evlenen arkadaşlarım vs de ama emek istiyor fazlasıyla. Bir de aynı anda başkasına yazma olayına kafayı takmamaniz çünkü ortada bir şey yokken siz de birden fazla kişiyle iletişimde oluyorsunuz .
hayatında biri yokken ya da sevgili olmadan önce tabi ki birden fazla kişiyle yazışabilir karar vermek için. Ama artık benimle sevgili olduktan sonra hala arayışına devam ediyorsa o olmaz işte. Buna gelemem böyle birşeyi kabul etmem imkansız.

Ben birikimci değilim işte. Gezelim eğlenelimciyim. Zor günde bankalar ne güne duruyor, çekeriz kredi yükleniriz kartlara 😂
Bunca yıllık evliyim hala aynıyım yalnız. Benden adam olmaz 😂
Bu yaşlara bir daha gelmeyecem, yarın küt diye ölmeyeceğimin de garantisi yok. O yüzden hayattan keyif almak birikim yapmaktan daha önemli sanırım benim için. Artan olursa koyarım kenara ☺
benim kenarda bellibir birikimim olması lazım kendimi güvende hissetmem için :) Şimdi ev almayı planlıyorum mesela. açıkçası bir erkeğe muhtaç olmadan kendi kendime yetebilmek amacım. Gezmek eğlenmek de önemli tabi yarın yaşayacağımızın garantisi yok dediğin gibi ama bir yandan da çok yaşama ihitmialimiz de var ve yaşlılık sürecinde birikim önemli hale geliyor hastalıklar artıyor . hayatta herşey parayla maalesef :/

öyle keskin kararlar vermiyorum aslında. benim için olmazsa olmaz bazı şeyler mesela boyu kısa erkek hiç beğenmiyorum. bir de eğitim çok önemli en az 4 yıllık üniversite mezunu olmalı denklik açısından. düzgün bir iş gücü olmalı ya da. bunlar olmayınca kendim için aday olarak bakamıyorum. böyle durumlarda şans vermiyorum sadece. diğer durumlarda kestirip atmam tabi

öyle keskin kararlar vermiyorum aslında. benim için olmazsa olmaz bazı şeyler mesela boyu kısa erkek hiç beğenmiyorum. bir de eğitim çok önemli en az 4 yıllık üniversite mezunu olmalı denklik açısından. düzgün bir iş gücü olmalı ya da. bunlar olmayınca kendim için aday olarak bakamıyorum. böyle durumlarda şans vermiyorum sadece. diğer durumlarda kestirip atmam tabi

ama kısa boy mesela çok da keskin değil gibi durmuyor

sohbet ediyoruz yanlış anlamayın da sizin boyunuz kaç cm, bir erkek kaç cm ise kısadır

burada diyoruz ya 150 kızlara ne olacak boy önemsiz diye örneğin bir erkek boyu kaç cm olunca eyvah demeye başlamalı

düzgün iş güç sahibi olmak nedir mesela

o kadar işsiz kalan kişi var ki şu süreçte

adam anlı şanlı şirkette üst düzey yönetici düzgün iş gibi ama yarın kapıda zira iş güvencesi yok ki

geçenlerde konuşuyorduk

mesleğimin 2. yılında asgari ücrete oranlayınca bugün 10000 TL olan bir gelirim vardı

akabinde yıldan yıla o miktar arttı vs

sonra bir gün gözümün üstünde kaşım olduğu için işsiz kaldım

nitelikliydim kalifiyeydim hem de tecrübeliydim ama son aldığım maaşı duyan kimse bana iş vermedi

ondan daha düşüğe çalışmaya razıydım ama benim tatmin olmayacağımı düşündüler

şimdi de 10000 alsam gider aynı şartlarda çalışırım ama kimse beni işe almaz

ha bu arada, kendi işim var belki gelirim de daha iyi ama garanti değil vs vs

keskin değilim diyorsunuz da bu kriterler için önce bir karşıdakini tanımak lazım neden o aşamada orada olduğunu anlamak lazım

sohbet ediyoruz yanlış anlamayın da sizin boyunuz kaç cm, bir erkek kaç cm ise kısadır

burada diyoruz ya 150 kızlara ne olacak boy önemsiz diye örneğin bir erkek boyu kaç cm olunca eyvah demeye başlamalı

adam anlı şanlı şirkette üst düzey yönetici düzgün iş gibi ama yarın kapıda zira iş güvencesi yok ki

geçenlerde konuşuyorduk

mesleğimin 2. yılında asgari ücrete oranlayınca bugün 10000 TL olan bir gelirim vardı

nitelikliydim kalifiyeydim hem de tecrübeliydim ama son aldığım maaşı duyan kimse bana iş vermedi

keskin değilim diyorsunuz da bu kriterler için önce bir karşıdakini tanımak lazım neden o aşamada orada olduğunu anlamak lazım

Benim beyimle aramda 3 cm var mesela. Ben kadın ortalamasına göre uzunum, o erkek ortalamasında hemen hemen. Bana göre kısa. Keşke 1.90 olaydı 😂
Boy bir kriter olmamalı bence.

Yine aynı şekilde kendimden örnek vereceğim eşim çok uluslu bir şirkette Türkiye bölge müdürüydü. Koskoca dünya çapında 90 bin çalışanı olan şirket battı, işsiz kaldı. Öngörülebilir bir şey değildi. 4 ay sürdü işsizlik ama ne çektiğimizi ben bilirim.

Eğitim denkliği konusuna bir şey diyemem. Ama fakülte var, fakülte var. Her fakülte mezunu aynı denklikte değil bence bölümü dahi aynı olsa. Kriter olur mu olur ama ne şartlarla?

Benim beyimle aramda 3 cm var mesela. Ben kadın ortalamasına göre uzunum, o erkek ortalamasında hemen hemen. Bana göre kısa. Keşke 1.90 olaydı 😂
Boy bir kriter olmamalı bence.

Yine aynı şekilde kendimden örnek vereceğim eşim çok uluslu bir şirkette Türkiye bölge müdürüydü. Koskoca dünya çapında 90 bin çalışanı olan şirket battı, işsiz kaldı. Öngörülebilir bir şey değildi. 4 ay sürdü işsizlik ama ne çektiğimizi ben bilirim.

Eğitim denkliği konusuna bir şey diyemem. Ama fakülte var, fakülte var. Her fakülte mezunu aynı denklikte değil bence bölümü dahi aynı olsa. Kriter olur mu olur ama ne şartlarla?
ama keşke 1.90 olsaydı diyorsunuz mesela :) o kadar değil de 1.80 -85 aralığı olsa iyi olur benim boyum 1.70 aynı boyda erkek çok kısa geliyor yanımda çocuk gibi oluyor. 4 ay sürmüş işsizlik dönemi ama bulmuş yine de. benim kuzenim okumadı şimdi işten çıkardılar babasınn parası olduğu için kendi işin kuracak. babasının parası olmasaydı vasıfsız olduğundan asgari ücrete iş bulabilirdi. böyle biri istemiyorum açıkçası hem zaten eğitim farkı fazla olunca bakış açısı da aynı olmuyor. bir de bende bu konuda çok çaba harcadım hem çalıştım gece 11 e kadar yüksek lisans derslerine girdim. Bu konuda görmş geçirmiş eğitimli olması önemli bu açıdan

geçenlerde konuşuyorduk

ama kadınlarda ister istemez erkek beni korusun içgüdüsü olduğundan kendinden daha boylu erkeklere yatkındır. 1.70-75 kısa geliyor bana erkek olarak beni kaldıramıyormuş gibi hissediyorum. bakımlı dikkat çeken bir bayanım çünkü. eğitim konusunda şöyle örnek vereyim bir tanıdığımız lise mezunu ama iyi para kazanıyor. Fakat bakış açısı okadar hödük ki asla öyle bir erkekle olamam. okul görmüş insanlardada vardır mutlaka ama daha az benim gözlemlediğim. eğitimsiz olunca daha dar bakış açısı oluyor genelde. iş güç konusu da işsiz kalbilir tabi insanlık hali ama türkiye şartları diplomayı şart koşuyor maalesef. diploma yoksa iş bulma olasılığı çok düşüyor. bir de ben yüksek lisans mezunuym yanımda 2 yıllık mezun biri ya da lise mezunu denk olmaz diye düşünüyüorum.

ama kadınlarda ister istemez erkek beni korusun içgüdüsü olduğundan

bir de ben yüksek lisans mezunuym yanımda 2 yıllık mezun biri ya da lise mezunu denk olmaz diye düşünüyüorum.

her iki cümleniz çelişiyor

evet eğitim önemli ama diğerlerinin çok da önemli olmadığını KudrAlobar deneyimleri ile yazmış zaten

erkeklerin boyunu ne yapacağız ağaca mı tırmanacak avlanacak mı

beni kaldıramıyor geliyor vs bana cidden ilginç geldi

bir de son yıllara kadar erkekler de çok uzun değildi

babam 172 dayılarımın en uzunu 170

ben 163 üm

bu saydığım insanların hepsi evli barklı, çoluklu çocuklu işleri güçleri olan insanlar

eşim 187 de 167 olsa da sıkıntı değil boyu cidden hiçbir artı sağlamıyor (arada merdiven gerekmeden ampul vs değiştiriyor ya da raftan tencere vs indiriyor)

aramızda çok yaş farkı yok ama farklı yaşanmışlıklar var

tavsiye vermek hoş değil ama biraz iç sesinizle sohbet edin, beklentilerin neler, bunu ne karşılar ve bu beklentinin altındaki sebep ne şeklinde uzun soluklu bir sohbet tüm kriterler için ya da o an aklına gelenler için

yani uzak bir akrabanın bir düğünde aman bu damat da kısa mıymış neymiş demesi dahi etkiler insanı ama evlilik iki kişilik cm cm ölçülmemeli hayat

ama keşke 1.90 olsaydı diyorsunuz mesela :) o kadar değil de 1.80 -85 aralığı olsa iyi olur benim boyum 1.70 aynı boyda erkek çok kısa geliyor yanımda çocuk gibi oluyor. 4 ay sürmüş işsizlik dönemi ama bulmuş yine de. benim kuzenim okumadı şimdi işten çıkardılar babasınn parası olduğu için kendi işin kuracak. babasının parası olmasaydı vasıfsız olduğundan asgari ücrete iş bulabilirdi. böyle biri istemiyorum açıkçası hem zaten eğitim farkı fazla olunca bakış açısı da aynı olmuyor. bir de bende bu konuda çok çaba harcadım hem çalıştım gece 11 e kadar yüksek lisans derslerine girdim. Bu konuda görmş geçirmiş eğitimli olması önemli bu açıdan

Şaka olsun diye dedim onu ya. Bin tane 1.90’a değişmem eşimi. Varsın kısa olsun. Göbeği de var 😂
Geçenlerde birine daha yazdım sanırım. Benim yerimde başkası olsa eşimi tanışmadan elerdi. Daha yakışıklısını, daha gencini, daha iyi kazananını, daha varlıklı olanını elde edebilecek potansiyelim vardı. Ama eşimi tanıdım, iyi ki onu seçmişim diyorum. Diğerleriyle bu kadar mutlu olabileceğimi sanmıyorum. En önemli kriter vicdan ve merhametti benim için mesela. Bunu da tanıma şansı vermeden göremezdim.

İş bulamayabilirdi de. Ki bulmadı zaten geri girdi çıktığı yere. Batan şirkete nasıl geri girdi diyeceksiniz orası biraz karışık. Orası olmasaydı muhtemelen işsiz kalırdı damdan’ın yazdığı sebeplerden dolayı. Ülke müdürlüğü yapmış adamı şef pozisyonuna başvursa da almıyorlar. İyi eğitim, iyi kariyer bu açıdan da kötü aslında. Ben mesela işten işe geçtim, canım istedi kariyerimin yönünü tamamen değiştirdim. Çünkü ortalama vasıflara sahibim ve ortalama bir kariyerim var. Bu aşama daha esnek. Yükseldikçe gelir artıyor esneklik azalıyor.

Yani size önerim keskin kurallarınız olmasın. Boy gibi. Eğitim farkına bişey diyemiyorum. Ülkedeki üniversite mezunlarının %80’iyle aynı bakış açısını geçtim yakın bakış açısına bile sahip değilim ben sanırım. Ama eğitim farkı olmamasını istemek doğal.

her iki cümleniz çelişiyor

evet eğitim önemli ama diğerlerinin çok da önemli olmadığını KudrAlobar deneyimleri ile yazmış zaten

erkeklerin boyunu ne yapacağız ağaca mı tırmanacak avlanacak mı

beni kaldıramıyor geliyor vs bana cidden ilginç geldi

bir de son yıllara kadar erkekler de çok uzun değildi

babam 172 dayılarımın en uzunu 170

ben 163 üm

bu saydığım insanların hepsi evli barklı, çoluklu çocuklu işleri güçleri olan insanlar

eşim 187 de 167 olsa da sıkıntı değil boyu cidden hiçbir artı sağlamıyor (arada merdiven gerekmeden ampul vs değiştiriyor ya da raftan tencere vs indiriyor)

aramızda çok yaş farkı yok ama farklı yaşanmışlıklar var

tavsiye vermek hoş değil ama biraz iç sesinizle sohbet edin, beklentilerin neler, bunu ne karşılar ve bu beklentinin altındaki sebep ne şeklinde uzun soluklu bir sohbet tüm kriterler için ya da o an aklına gelenler için

yani uzak bir akrabanın bir düğünde aman bu damat da kısa mıymış neymiş demesi dahi etkiler insanı ama evlilik iki kişilik cm cm ölçülmemeli hayat
yani şöyle aslında evleneceğim kişiyi beğenmem önemli, kısa erkekleri beğenemiyorum gerçekten. yanımda düşünemiyorum. uzun dediğimde 1.90 falan değil aten 1,78- 1.80 de gayet normal bir boy uzun değil. beklentilerim ne istediğimi biliyorum net şekilde o yüzden evde kaldım zaten :D bir akrabamız vasıtasıyla iriyle görüşnüştüm 2 yıllık mezundu bir sohbet edeyim belki enerjimiz tutar dedim ama adamın evlilikle düşüncesi tatillerde annesine köye gitmek, komşuya çay içmekten ibaretti. tatil günlerimde egeye kaçmak isterim, ya da yurtdşı tatili olabilir. Bakış açısı tamamen farklı oluyor. Eski erkek arkdaşımla bu konuda çok uyumluyduk gezmeyi yeni kültrürler öğrenmeyi çok severdibenim gibi. başka bir sebepten dolayı ayrıldık uzun mesela anlatmak uzun sürer. fiziki olarak beğenmek de önemili bence, sonuçta o adamla aynı yatağa gireceğim :)

Back
X