Valla ben metrobuste, trende, pastanede,kumsalda bir anda tatli insanlarla tanisip flört edebilen birisi olarak yazabilirim sanirim bu konuda:)
Bence öncelikle s
ıcakkanlı ve pozitif olmalısın,karşi taraf 'birşey söylesem rezil rüsva eder beni herkesin içinde' diye dusunmemeli...
Peki nasil konusma baslatmalisin?
Püff ...düşündüm de ilk cümleyi kurduğum bir ortamim olmamış hiç. Ama gülümseyip mavi boncuk dagitabilirsin...
Yok yaa..ne yazsam mantikli gelmedi

Enerji işi biraz,biraz da kısmet işi böyle şeyler...
Hem 28in nesi varmiş ki?
Ben 26 yaşindayim asla gündemimde değil evlenmek,28imde de olacağini zannetmiyorum. Bence mutlu olmak icin baskasi tarafindan sevilmeyi beklemeyin
Siz once kendinizi sevin,kendinize sarilin...
Ve eger niyetiniz birileriyle tanismaksa internetten takip ettiginiz sayfalarin etkinliklerine gidebilirsiniz.
İnterrail turkiye sayfasi mesela, kamp etkinligi duzenliyor sık sık,ya da yilbasi partisi, ya da kahvalti, kunefe gunleri...
Ya da kitap agacina uye olun her ay bulusmalarina gidin kitap hakkinda konusun
Ne bileyim arazi-orman kopeklerini besleme etkinlikleri oluyor,ona gidin
Haftanin her gunu taksimde 'corbada tuzun olsun' ekibi evsizlere corba dagitiyor. Haftada bir gun de siz gidin
Boyle yerlerde hep birbirini tanimayan insanlar oldugu icin kaynastirmak icin caba harcar organizatorler insanlari...ordan gozunuze kestirdiginiz birine sorun iste 'siz hep gelir misiniz? Benim ilk ,iyi ki de gelmisim' gibi,yürüyün ordan:)
Ya da niyetiniz illa evlenmekse yayin biraz etrafiniza -yuva yapana vesile olmakla sevap kazanacagini dusunen yurdum teyzeri size seve seve görücü bulabilir :)
Hadin kolay gelsin simdiden