Arap bırıyle evlenmıs olabılır ama bn kımsenın psıkologu.degılımSen inandın yani buna![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arap bırıyle evlenmıs olabılır ama bn kımsenın psıkologu.degılımSen inandın yani buna![]()
Oyle ypyrm bktm uzattı bnde ıletosımı kestım yeterınce yoruldum ugrasamamYoğurdu dondurup mu yeseniz bu saatten sonra ?
Esım sorunlu annesıne gonderdım dedı ama 2 sene olmusBoşanma davası sürecinde tarafların birbirlerine sadakat yükümlülükleri vardır. Aynısı sana yapılsa ne hissederdin. Çok merak ediyorum ya ne dedi sana karım sorunluydu dedi değil mi? Çok adamsa neden boşanmadan başka biriyle konuşmuş.
Yok bn uzayda yasıyorumSiz iyi misiniz ya, o bana yazdı, biz kamera açtık, boşanmasına beş ay varmış... Bunlar size normal geliyor mu? Hepsi için ayrı ayrı soruyorum. Biri bile size normal geliyorsa lütfen bu sürecinizi psikolog eşliğinde filan atlatin. Haliniz hal değil. İnsanlar internetten bile o bana yazdı ben ona yazdım diye tanismiyor normal niyetlerle. Gerçekten başka evrenler de mi yaşıyoruz ... Bir de buraya ay acaba konuşsa mıydım diye başlık mi açtınız. Allah'ım colugumuzu çocuğumuzu korusun
Bn bossndım o dusunsunBoşanma davası sürecinde tarafların birbirlerine sadakat yükümlülükleri vardır. Aynısı sana yapılsa ne hissederdin. Çok merak ediyorum ya ne dedi sana karım sorunluydu dedi değil mi? Çok adamsa neden boşanmadan başka biriyle konuşmuş.
Yok ztn konusmuyırumSenin konumunda olmasına dikkat et karşıdaki kişinin yani bekar biri olduğuna emin ol öyle devam et.Yoksa hiç kabul etme sonra çok üzülürsün.
Bundan sonraki kişilerde de daha dikkatli olman dileği ileYok ztn konusmuyırum
Bundan sonraki kişilerde de daha dikkatli olman dileği ile![]()
Arkadaslar 2.ay evlı kaldım 2 sene oldu anlasmazlık sebebıyle yenı bosandım bayramdan sonra kımlıgımı degıstırcem bu surecte kımseyle konusmadım kendıme yedıremedım daha dogrusu gecenlerde bırısı ekledı benı yazdı tıpını fln begendım hatta goruntulu konustuk olmucagını soyledım 5 ay sonra ıkımızde bosanmıs oluruz dedı engelledım o bosanmamıs durumda bıde gorıntulu konustugumda dava acılalı cok olmus sureklı eskı esınden bahsettı bana hıc normal gelmedı konussaydım dogru olurmuydu
INsallah senın basınada.gelır dunya kacmıcak mı ozmn gorursunaynen evli ve/veya sorunlu karısıyla boşanma aşamasında olan, başka birisine cinsel şeyler yazan adamla konuşsanız çok doğru olurdu, aaa niye engellediniz ki anlayamadım ben.
INsallah senın basınada.gelır dunya kacmıcak mı ozmn gorursun
Bana bısey olmadı kurtuldum sen dıkkat et sana donmesınEttiğiniz beddualar dönüp dolaşıp sizi buluyor işte böyle.
he he tamamBukere yazdı sonra engelledjm
Bana bısey olmadı kurtuldum sen dıkkat et sana donmesın
BOyle konusmak kolay yasada gor bklmhe he tamam
BOyle konusmak kolay yasada gor bklm
KonustugumSiz bir kendinize gelin artık ben size siz diyorum, siz sen men devam ediyorsunuz
beddua ediyorsunuz kibarca size iade ediyorum halen yaşa da gör bilmem ne diyorsunuz.
Ne olsun istiyorsunuz tam olarak hayırdır sinir mi çıkarmaya çalışıyorsunuz yoksa konuya
ilgi azaldı diye hortlatmaya mı? Edepsiz edepsiz halen yaşa da gör bilmem ne.
aklım var fikrim var niye konuşayım evli barklı adamla, siz önce kendinize bir çeki düzen verin, millete beddua edeceğinize.
Sen kemdune bak ztnn engellddumSiz bir kendinize gelin artık ben size siz diyorum, siz sen men devam ediyorsunuz
beddua ediyorsunuz kibarca size iade ediyorum halen yaşa da gör bilmem ne diyorsunuz.
Ne olsun istiyorsunuz tam olarak hayırdır sinir mi çıkarmaya çalışıyorsunuz yoksa konuya
aklım var fikrim var niye konuşayım evli barklı adamla, siz önce kendinize bir çeki düzen verin, millete beddua edeceğinize.
Siz bir kendinize gelin artık ben size siz diyorum, siz sen men devam ediyorsunuz
aklım var fikrim var niye konuşayım evli barklı adamla, siz önce kendinize bir çeki düzen verin, millete beddu