Merhaba KK üyeleri
derdim cok buyuk bir dert değil ama zihnimi o kadar yoruyor ki paylaşmak istedim
Daha onceki konularımı okuyan arkadaşlar bilir, bir aydır biriyle görüşüyorum.
Adam evlenmiş boşanmış ve bunu henüz bana soylemedi,
onemli degil - zamanını bekliyordur - durumu kabullenmeyip terk etmemden korkuyordur ya da - hatırlamak istemiyordur
şeklinde telkinlerle bu konuyu önemsemedim.
Herşey gayet güzel gidiyordu
birkaç gun once yine beraberdik herşey guzeldi gezdik eglendik sinemaya gittik maç izledik uyuduk falan fılan derken
bu adam sonra birden değişti, her gun günaydın yazan adam birkaç gundur aksamları "tüm gün o kadar yoğundum ki" demekle yetinir hale geldi,
bende geri çekildim
ama bu kez de
tepki koyuyor neden aramıyorsun merak etmiyor musun beni düşünmüyor musun vs.
ben ararsam da gec ve kısa cevaplar yemek yedim eve geldim şuraya gittim burdan geliyorum şeklinde hesapvari cümleler,
nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum , empati kurmaya çalışıyorum ama başaramıyorum sanırım.
bu adamın hayatımın erkeği olmasını istiyorum bu yüzden bu kadar hassasım konuya,
peki siz ne goruyorsunuz bu tablodan bu adamın psikolojisi hakkında ne düşünmeliyim?
1- bu adam yeni boşanmış olmanın etkisinde tedbirli davranıyor güvenmek ıstıyor
2- cok anlam yüklemek istemiyor nefes almak istiyor boşanma sonrasında
2- adam beni önemsemiyor
3- aidiyet hissetmek için benim onu sahiplenmemi bekliyor
hangisi sizce?
derdim cok buyuk bir dert değil ama zihnimi o kadar yoruyor ki paylaşmak istedim
Daha onceki konularımı okuyan arkadaşlar bilir, bir aydır biriyle görüşüyorum.
Adam evlenmiş boşanmış ve bunu henüz bana soylemedi,
onemli degil - zamanını bekliyordur - durumu kabullenmeyip terk etmemden korkuyordur ya da - hatırlamak istemiyordur
şeklinde telkinlerle bu konuyu önemsemedim.
Herşey gayet güzel gidiyordu
birkaç gun once yine beraberdik herşey guzeldi gezdik eglendik sinemaya gittik maç izledik uyuduk falan fılan derken
bu adam sonra birden değişti, her gun günaydın yazan adam birkaç gundur aksamları "tüm gün o kadar yoğundum ki" demekle yetinir hale geldi,
bende geri çekildim
ama bu kez de
tepki koyuyor neden aramıyorsun merak etmiyor musun beni düşünmüyor musun vs.
ben ararsam da gec ve kısa cevaplar yemek yedim eve geldim şuraya gittim burdan geliyorum şeklinde hesapvari cümleler,
nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum , empati kurmaya çalışıyorum ama başaramıyorum sanırım.
bu adamın hayatımın erkeği olmasını istiyorum bu yüzden bu kadar hassasım konuya,
peki siz ne goruyorsunuz bu tablodan bu adamın psikolojisi hakkında ne düşünmeliyim?
1- bu adam yeni boşanmış olmanın etkisinde tedbirli davranıyor güvenmek ıstıyor
2- cok anlam yüklemek istemiyor nefes almak istiyor boşanma sonrasında
2- adam beni önemsemiyor

3- aidiyet hissetmek için benim onu sahiplenmemi bekliyor
hangisi sizce?
Son düzenleme: