Yeni boşanmış birine aşık oldum

summers

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
268
45
118
İstanbul
Merhaba KK üyeleri
derdim cok buyuk bir dert değil ama zihnimi o kadar yoruyor ki paylaşmak istedim

Daha onceki konularımı okuyan arkadaşlar bilir, bir aydır biriyle görüşüyorum.
Adam evlenmiş boşanmış ve bunu henüz bana soylemedi,
onemli degil - zamanını bekliyordur - durumu kabullenmeyip terk etmemden korkuyordur ya da - hatırlamak istemiyordur
şeklinde telkinlerle bu konuyu önemsemedim.

Herşey gayet güzel gidiyordu
birkaç gun once yine beraberdik herşey guzeldi gezdik eglendik sinemaya gittik maç izledik uyuduk falan fılan derken
bu adam sonra birden değişti, her gun günaydın yazan adam birkaç gundur aksamları "tüm gün o kadar yoğundum ki" demekle yetinir hale geldi,

bende geri çekildim
ama bu kez de
tepki koyuyor neden aramıyorsun merak etmiyor musun beni düşünmüyor musun vs.
ben ararsam da gec ve kısa cevaplar yemek yedim eve geldim şuraya gittim burdan geliyorum şeklinde hesapvari cümleler,

nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum , empati kurmaya çalışıyorum ama başaramıyorum sanırım.
bu adamın hayatımın erkeği olmasını istiyorum bu yüzden bu kadar hassasım konuya,

peki siz ne goruyorsunuz bu tablodan bu adamın psikolojisi hakkında ne düşünmeliyim?

1- bu adam yeni boşanmış olmanın etkisinde tedbirli davranıyor güvenmek ıstıyor
2- cok anlam yüklemek istemiyor nefes almak istiyor boşanma sonrasında
2- adam beni önemsemiyor :D
3- aidiyet hissetmek için benim onu sahiplenmemi bekliyor

hangisi sizce?

Son düzenleme:
boşanma gibi zor bir sürecin ardından toparlanmak kolay değildir bunun etkisi olabilir. ama tanıyan sizsiniz size verdiği değer konusunda şüpheleriniz varsa hızlı adım atmamak gerekir ;)

boşanma gibi zor bir sürecin ardından toparlanmak kolay değildir bunun etkisi olabilir. ama tanıyan sizsiniz size verdiği değer konusunda şüpheleriniz varsa hızlı adım atmamak gerekir ;)

değer konusunda şüphem yok ama benden ne beklediğini bildiğine emin değilim ciddi bir ilişki fikri bile yorabilir onu şu dönemde ama aksi de beni yorar :(

Ben adamın ne hissettiğinden cok boşandığını söylememiş olmasına taktım. Onceki konularınızı bilmiyorum ama kisi size evliyim mı dedi hala ? Yoksa hic evlenmedim mı dedi ? Boşandığını nasıl söylemedi onu anlamlandiramadim kusura bakmayın

Boşanmış olduğunu size hala söylemedi ve bunu normal karşılıyorsunuz, sabrınıza hayran kaldım :46:
Ben bir şey anlayamadım bu işten, umarım sonucu güzel olur ...

Ben adamın ne hissettiğinden cok boşandığını söylememiş olmasına taktım. Onceki konularınızı bilmiyorum ama kisi size evliyim mı dedi hala ? Yoksa hic evlenmedim mı dedi ? Boşandığını nasıl söylemedi onu anlamlandiramadim kusura bakmayın

evliyim demedi, bekarım da demedi, aslına bakarsan bu konuyu hiç konuşmadık,
beni geçen gün evine davet etti bende evli değilsindir umarım ya da yalnız yaşıyorsundur gibi bir şaka yapınca saçmalama dedi, bende çok gitmedim üstüne,

beni geçen gün evine davet etti bende evli değilsindir umarım ya da yalnız yaşıyorsundur gibi bir şaka yapınca saçmalama dedi, bende çok gitmedim üstüne,

saçmalama ! ilginç bir tepki olmuş.

Diğer açmış olduğun konun da yazmıştım biraz bekle diye.
Ama artık sormalısın canım.

saçmalama ! ilginç bir tepki olmuş.

kaba bir tepki farkındayım

Boşanmış olduğunu size hala söylemedi ve bunu normal karşılıyorsunuz, sabrınıza hayran kaldım :46:
Ben bir şey anlayamadım bu işten, umarım sonucu güzel olur ...

peki defansa çeker gibi bunları sormam daha büyük bir kabalık olmaz mı, saygımdan dolayı bekliyorum fakat sanırım bu durum onun tarafından suiistimal ediliyor,

Bir arastirma yazisi okumustum yeni biten iliskilerden sonra baslannan yeni iliskiler temelsiz ve oylesine oluyormus. Tabi oylesineyi ben yazdim suan. Bu anlama gelecek seyler yaziyordu. Adam evlenmeyi dusunmuyordur muhtemelen seninle. Bunalimini atlatmaya calisiyordur. Bence topukla. Ama tabi yaniliyoda olabilirim

Diğer açmış olduğun konun da yazmıştım biraz bekle diye.
Ama artık sormalısın canım.

sence nasıl bir soru sormalıyım? direk sormak biraz kaba olabilir, ama direk sormayınca da direk cevaplamayan biri tuhaf

Anladığım kadarıyla Olgun ayakları yere sağlam basan calisan akıllı bir bayansiniz.
Bu kişiye karsi ciddi düşündüğünüzü hayatımın erkegi olmasını istiyorum lafınızdan oturu anladım.
Ama galiba isleri ağırdan almak istiyorsunuz sizde. Ve saygı duyup beklemeyi seciyorsunuz.
O zaman tavırlarınız da bunu göstersin. Sizde sanki biriyle birsey yaşıyor gibi değilde tanıma aşamasında olan cok önemsemediğiniz olursa olur olmazsa olmaz tarzında baktığınız kisi olarak yaklaşın ona.
Yani düşüncelerinizle tavırlarınız bir ama icten ice bir kendini yeme durumunuz var. Bunu da yok edin.
Boşanma süreci cok zor bir süreç. Hep diyorum evinde ki kuşun ölse bir kaç hafta kendine gelemiyorsun illa ki. Bu kisi aynı evi paylaştığı insanla yol ayırmış haliyle illa ki sevgi olmasa da bir boşluğu var su an.
Bence siz ona bunu bildiginizi söyleyin. O da sizi farklı düşünmesin. Olgun kendini bilen ve boşanmış olan birine karsi hemen kendini teslim etmeyecek bir bayan oldugunuzu bilsin.
Onun dışında da hareketlerini dediğim gibi cok takmayın. Cunku duygusal olarak zor zamanlar yaşıyor olabilir bu da onu dengesiz kılabilir. Siz sadece kendinize yönelin. Takmayın. Olursa olur olmazsa olmaz havasında takılın. Ciddiye almayın her hareketi.

kaba bir tepki farkındayım

peki defansa çeker gibi bunları sormam daha büyük bir kabalık olmaz mı, saygımdan dolayı bekliyorum fakat sanırım bu durum onun tarafından suiistimal ediliyor,

sana açıkladığı gün konuşursun aklındaki şüpheleri. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer gibi zihniyette ise. ciddi olmayan bir beraberliğe kapalı olduğunun altını çiz mutlaka. birde boşanma nedenlerini araştır. derim ben.

Herşeyden önce ben şunu anlamadım.

"Adam evlenmiş boşanmış ve bunu henüz bana soylemedi,
onemli degil - zamanını bekliyordur - durumu kabullenmeyip terk etmemden korkuyordur ya da - hatırlamak istemiyordur
şeklinde telkinlerle bu konuyu önemsemedim."

Asıl en önemli nokta burası. Bunu nasıl kabul edebildin ki?
Adam birden değişti diyorsun çünkü; yeni boşanmış (ki bunu daha sana söylememiş bile) ve boşlukta. Seninle zaman geçiriyor.
Daha boşanmadan başkasıyla sevgili olan bir adam. Bu kişi hiç güvenilir değil.
Üzgünüm ama yazacak olumlu şeyler bulamadım. :26:
Bir ilişkideki en önemli unsur güvendir. Sen bu insana güveniyor musun?
Sonradan 'ben niye bunları görmemezlikten geldim ki' diye pişman olmaman için söylüyorum.

Bir arastirma yazisi okumustum yeni biten iliskilerden sonra baslannan yeni iliskiler temelsiz ve oylesine oluyormus. Tabi oylesineyi ben yazdim suan. Bu anlama gelecek seyler yaziyordu. Adam evlenmeyi dusunmuyordur muhtemelen seninle. Bunalimini atlatmaya calisiyordur. Bence topukla. Ama tabi yaniliyoda olabilirim

Aslında haklı olabilirsin, bende böyle düşünüyorum ama aksini düşünmek istiyorum çünkü bu düşüncemi destekleyecek hicbirşey yapmadı ve hissettirmedi son iki üc gündür sözde yoğunluğu dışında,,,

Bir haftadi adini koydugunuz iliskide evli deilndir umarim mi diyorsunuz. Ee iliskinin aadini koymadan once bunu sormaniz gerekmiyormuydu... tatlim kusura bakma ama sen de cok genismissin

Bu adam evlenmeyi tekrar hiç düşünmüyor sizle sadece zaman geçiriyor olabilir, belki size hiç açıklamadan devam ettirecek olabilir, bu kadar kolay güvenmeyin lütfen. Karşınızdaki evlenmiş ve boşanmışsa bir çok konuda profesyonelleşmiştir. Şahsi fikrim net olmaktan yana, böyle o sizden gizlesin siz bildiğinizi gizleyin ne kadar sağlıklı bir ilişki ?:8:

sence nasıl bir soru sormalıyım? direk sormak biraz kaba olabilir, ama direk sormayınca da direk cevaplamayan biri tuhaf

Madem öyle sen de direkt sor canım.
Bu kadar saklaması hoş değil bence.
İlk konunu okuduğum da "olabilir hazır hissetmiyordur anlatmaya"demiştim.
Ama hala söylememekte ki niyeti nedir?açıkcası tuhaf.

Back
X