yeni burnusum kızlar bi yorum yapin

nemrurinsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
57
11
3
31
Burnum bandajli ve şiş ama az çok kendini belli ediyor. Sizce nasıl olmuş?

Eklentiler

• 2016-08-22 21.09.20-COLLAGE.webp
    2016-08-22 21.09.20-COLLAGE.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 434
O burun küçücük kalcak bnc :) ztn yüzünüz küçük doktor sana yakışan bi burun yapmıştır.zamanla gorceksin :)

Doktorum plastik cerrah değildi. Çenem beni rahatsız etmiyor
Ceneniz sizi rahatsiz ediyor veya etmiyor soyledigimi yanlis anlamayın burnunuz ne kadar güzel olursa olsun ceneniz geride duruyor bu da burnunuzun guzel gorunmesini engeller ameliyat olmusken yag enjekte edilebilirdi ki bu cogu kisiye yapilan bir islem bandajli pek belli değil ama kuculmus görünüyor insallah guzel olur

Ceneniz sizi rahatsiz ediyor veya etmiyor soyledigimi yanlis anlamayın burnunuz ne kadar güzel olursa olsun ceneniz geride duruyor bu da burnunuzun guzel gorunmesini engeller ameliyat olmusken yag enjekte edilebilirdi ki bu cogu kisiye yapilan bir islem bandajli pek belli değil ama kuculmus görünüyor insallah guzel olur

Yağ enjeksiyonu ise yarayacagini sanmıyorum bence benim Çenemdeki sorun yüzüme göre geride durması bu da bi ameliyat daha demek tekrar göze alamam

Yağ enjeksiyonu ise yarayacagini sanmıyorum bence benim Çenemdeki sorun yüzüme göre geride durması bu da bi ameliyat daha demek tekrar göze alamam
Iste bunun icin yag enjekte ediyorlar genelde burun ameliyatlarında ikisi birlikte yapilir zannettiğiniz gibi bir ameliyat gerektirmez ve ömür boyudur islemin kaliciligi :)

Back
X