Teşekkür ederim tatlim.tabiki ameliyat sonucta hertürlü bi zor yani var. Bnm ameliyatitan sonrasi ck agir gecti .ameliyatta ztn bsy hissetmiyorsn hastanede kaldigin gunde agri kesici igne fln uyusuyo anlamiyosn bile. Ama ya sonradinda gecn bi hafta:18: tabi bu.kisiden kisiye degisir bnm.zor gecti diye seninde oyle olacak degll.
ben de begendim :)) guzel olmus suratina cuk oturmus
Kaç gün kaldın canım hastanede ? Anestezi korkum var canım uyuyup uyanamamak ameliyattan korkmuyorum aslındaŞuan nefes almanda bir problem varmı ameliyat sonrası genelde nefes alma sıkıntısı oluyormuş. Ameliyatın kaç saat sürdü canım doktor bana 2 saat sürer dedi hep korkuttu :/
Uyuttuklari gbi uyandırırlar sn anestezi yi takma . Bi gun kaldm nefes alma problemim su anda pek.yok arada tikaniyo arada aciliyo ama ameliyat sonrası bi süre agizdn nefes aldm .iki saat sürdü ameliyatimda . Dedigim gbi ameliyattn korkmana gerek yk ama illede biseyden.korkkmak istersen sonrasindn kork
Tamam canım çok sağol güldürdün beniSonrasına katlanırım ameliyattan korkmayayımda :)
Hayirlisi olsun inşallah seker
Rica ederim canim resmini bekliyrm bakkEn.zor yanini atlatmissin zaten bi.sure de idare et optumm
kızlarrrr ameliyat olali 28 gun oldu ve nihayet bi foto atabildim :)) daha sis ama bi bakılabilir misiniz ?? Yorumlarinizi merak ediyorum . Muaahhh optum kocaman minnaklar. :44:
Eki Görüntüle 1062233 Eki Görüntüle 1062233
Eki Görüntüle 1062238
gerçekten cok guzel olmus.Cokkk yakısmıs :) gule gule kullan canım.Görüşmeye gıdecegım doktorlar listesine eklemıs bulunmaktayım
fıyat hakkında en azından bır bılgılendırme yapabılırmısın? ucuk bır fıyata olmayı dusunmuyorum acıkcası.
Teşekkür ederim bebeğim gun geçtikce sisleri indikce dahada guzllesiyor ya :) fiyati cok ucuk degl 2000-2500 arasi canim ..
Harika ! :) , dıger hastalarınıda gordum ve genelde herkes memnun ,senın adına cok sevındım bıran once bende yaptırmak ıcın sabırsızlanıyorum hemen ılk ısım randevu almak marş marşbılgılendırmen ıcınde ayrıca tesekkur ederım
Rica ederm.cnm tum surecte yardimci olabilirm ayni yollardan bnde gectim :) Hic zaman kaybetme derimm
canım hala elınde ıletısım bılgılerı varsa bana ozel mesaj olarak yazabılırmısın?
çok sıkıntılı bır surec gercekten basıma agrı gırdı doktor arastırmaktan uykularım kacıyor hatta ısyerınde bıle ısı gucu bıraktım doktor arastırıyorum
Ameliyattan önceki ben gbii :)) bnde aynen senin gibiydim.ama bak bi anlik karar verip olcaksinkocamustafapasa da ozel muayenehanesi var canm internetten bulabilirsin iletişim bilgilerini ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?