Yeni burun ameliyatı oldum, bakın lütfen!

Gulce52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
21
5
1
33
Merhaba arkadaşlar, yıllardır bu forumu bir çok farklı konu için takip ediyordum bugün üye olmak durumunda kaldım. Başlıktan da anladığınız üzere burun ameliyatı oldum. Bugün bir hafta oldu, dün tampon, atel ve dikişlerim alındı. Düne kadar şekliyle ilgili pek bir endişem yoktu çünkü doktoruma çok güveniyorum ama atel ve bantlar alınınca şok oldum. İnanılmaz kötü görünüyor ve sorun ödemli olması ile ilgili değil gibi. Onlarca video izledim tecrübesini aktaran kişilerden ama hiç böyle bir burunla karşılaşanı görmedim. Burnum zaten çok sıkıntılı değildi şuanda kendimi gerçekten kötü hissediyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok çok sevinirim.

Burnunuzun neyini begenmediniz, beklentiniz neydi ne ile karşılaştınız? Bunlari yazmadan konu açmışsınız. Ne konuda yardimci olabiliriz ki?

En başta upuzun bir mesaj olsun istemedim. Sonuçta burada mesajlaşarak iletişim kuracağız. Siz de bunu yazmak yerine tam olarak şikayetçi olduğunuz durum nedir diye sorsaydınız akış devam ederdi.

En başta upuzun bir mesaj olsun istemedim. Sonuçta burada mesajlaşarak iletişim kuracağız. Siz de bunu yazmak yerine tam olarak şikayetçi olduğunuz durum nedir diye sorsaydınız akış devam ederdi.
Site boyle kullanilmaz. Yazarsiniz, cevap gelir. Ayrica cevaplaya basip yorumunuzu oyle yazin. Yoksa kimseye yorum bildiriminiz gelmez.

Site boyle kullanilmaz. Yazarsiniz, cevap gelir. Ayrica cevaplaya basip yorumunuzu oyle yazin. Yoksa kimseye yorum bildiriminiz gelmez.
Bu kadar neden tepki verdiniz anlayamadım. Yeni üye oldum öğrenmeye çalışıyorum. İlginizi çekmediyse cevap vermeyebilirsiniz.

Sikayetleri olan sizsiniz. Hekim miyiz ne sikayetin var diye soralim? Bakin lütfen diye konu açmışsınız insan fotoğraf falan bekliyor. Sikayetlerim var ama bilin bakalim ne? Konunuz bundan ibaret.

Sikayetleri olan sizsiniz. Hekim miyiz ne sikayetin var diye soralim? Bakin lütfen diye konu açmışsınız insan fotoğraf falan bekliyor. Sikayetlerim var ama bilin bakalim ne? Konunuz bundan ibaret.
Bu kadar sorun olan ne anlayamıyorum çok ilginç gerçekten . Yıllardır okuyorum ve böyle konu çok gördüm hiç kimse de altına sizin yazdığınız gibi şeyler yazmıyor. Tekrar söylüyorum sizin cevap vermenize gerek yok.

Bu kadar neden tepki verdiniz anlayamadım. Yeni üye oldum öğrenmeye çalışıyorum. İlginizi çekmediyse cevap vermeyebilirsiniz.
Tepki olarak algilamaya aciksiniz diye düşünüyorum. Konu bildigim bir konu. Yardimci olmak niyetiyle geldim ama sorun yazilmamiş sorun yok ortada.
Böyle konu hic gormedim. Aciklama yok sorun ne anlatilmamis fotoğraf yok. Inanilmaz kotu görünüyor ama sorun ödem olmasi degil. Bunu yazmissiniz ve yardim bekliyorsunuz. Sorun ne dememiz gerekmiş. Neyse umarim fal açıp sorunu tahmin eden biri olmustur da yorulmazsiniz yazarken.

Bakın en başından beri sadece eleştirip duruyorsunuz, yardımcı olmaya gelmediğiniz belli. Ben de hep böyle gördüm konuları. Zaten sorunun ne olduğunuz bilsem tam olarak burda bu konuyu açmam. En başta benim gibi atel alındığında burun görüntüsü çok kötü gelenler tecrübelerini aktarır diye düşündüm . Sorun atel alındıktan sonra burnumun şekli çok kötü görünüyor. Ucu sonradan konulmuş gibi ve çok havada, sırt kısmı da uçla bağımsız duruyor.

Konuya eklemeniz gereken son cumleydi sadece. Konuyu uzatmazdi. Anlamamizi saglardi. Canim sıkılıyordu da dur ben şu konuyu mu elestireyim dedim? Üf aman ne uzadi.

Konuya eklemeniz gereken son cumleydi sadece. Konuyu uzatmazdi. Anlamamizi saglardi. Canim sıkılıyordu da dur ben şu konuyu mu elestireyim dedim? Üf aman ne uzadi.
Uzamasının sebebi biraz üslubunuz oldu. Neye uğradığımı şaşırdım bir anda. Burada insanların birbirine sıkıntısını sorması için hekim olmaya gerek yok ki. Her neyse, yardımcı olacaksanız memnun olurum. Yok olmayacaksanız iyi günler dilerim.

Doktorunuz kimdi? Ben De arastırıorum bu sıralar
Doktor ismi vermeyi şuanda çok uygun bulmuyorum ama epey iyi bir hekim diye araştırdık. Daha önce ameliyat olan bir hastasıyla da görüştüm hatta. Şuanda olumlu ta da olumsuz yorum yapmak için çok erken olduğunu biliyorum. Hatta ameliyat öncesinde de kendime bir aydan önce şekliyle ilgili kafama herhangi bir şeyi takmayacağıma söz verdim. Bu bir hafta içinde de acaba kötü oldu mu diye düşünmedim bile. Ama atel ve bantlar çıkınca hiç böyle bir şey beklemiyordum . Hani çok şiş olur, yamuk olur vs gibi düşünüyordum. Umarım bütün kaygılarım geçicidir ve güzel bir sonuç alırım.

Yanı sonucta bız de bilelim o doktora gitmeyelim ozelddnnde yazabilirsiniz

Yanı sonucta bız de bilelim o doktora gitmeyelim ozelddnnde yazabilirsiniz
Doktor adı verirsem şuanda haksız yere karalamış olabilirim çünkü daha bir hafta oldu. Doktorum çok tercih edilen ve ülkenin her yerinden hastaları olan bir doktor. Yine de ben bilmek istiyorum derseniz size özelden yazayım.

Cok sevinırım özelden yazarsanız

Bana da yazabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…