Özelden bir mesaj hakkım var sanırım.Cok sevinırım özelden yazarsanız
Sizin ameliyatınızın üstünden ne kadar zaman geçtiMerhaba. Aslında fotoğraf yükleseniz biz de ona göre yorum yapsak daha iyi olur. Böyle tüm yorumlar havada kalıyor çünkü. Ama şunu söyleyeyim siz belki ödeme benzetmiyor olabilirsiniz ama ödem illa ki vardır ve burun ilk göründüğü görüntüden zamanla daha farklı görünüyor. Benim burnum çok ödemliydi mesela ama şuan ilk günkü haline benzemiyor.
1.5 yıl oldu.Sizin ameliyatınızın üstünden ne kadar zaman geçti
Yükleyebilirim aslında ama nasıl yükleyeceğim bilmiyorum ilk kez kullanıyorum siteyi.Merhaba. Aslında fotoğraf yükleseniz biz de ona göre yorum yapsak daha iyi olur. Böyle tüm yorumlar havada kalıyor çünkü. Ama şunu söyleyeyim siz belki ödeme benzetmiyor olabilirsiniz ama ödem illa ki vardır ve burun ilk göründüğü görüntüden zamanla daha farklı görünüyor. Benim burnum çok ödemliydi mesela ama şuan ilk günkü haline benzemiyor.
YükledimMerhaba. Aslında fotoğraf yükleseniz biz de ona göre yorum yapsak daha iyi olur. Böyle tüm yorumlar havada kalıyor çünkü. Ama şunu söyleyeyim siz belki ödeme benzetmiyor olabilirsiniz ama ödem illa ki vardır ve burun ilk göründüğü görüntüden zamanla daha farklı görünüyor. Benim burnum çok ödemliydi mesela ama şuan ilk günkü haline benzemiyor.
Yüklediğimi zannediyorum ama1.5 yıl oldu.
Burnunuzun eski halini bilmiyorum tabi ama bence tek problem ödem gibi duruyor bu açıdan gözüktüğü kadarıyla. Siz neyini beğenmediniz burnunuzun?Yükleyebilirim aslında ama nasıl yükleyeceğim bilmiyorum ilk kez kullanıyorum siteyi.
Yükledim
Yüklediğimi zannediyorum amabakıp yorum yaparsanız sevinirim.Eki Görüntüle 2777628
Ödem var belli oluyor.Yükleyebilirim aslında ama nasıl yükleyeceğim bilmiyorum ilk kez kullanıyorum siteyi.
Yükledim
Yüklediğimi zannediyorum amabakıp yorum yaparsanız sevinirim.Eki Görüntüle 2777628
Sırt kısmının inişi ve ucunun da bağımsız sonradan konmuş gibi ve çok kalkık durması. Fotoğrafta daha iyi duruyor aslında aynada DHA kötü. Benim burnum küçük bir burundu. Kaş arası yani burnun başladığı yer çöküktü, burun sırtıda hafif bombeli ve burun ucum biraz düşüktü. Ben doktordan sadece bu asimetrik görüntüyü düzeltmesini istedim, kalkık olsun bile istemedim. İnşallah dediğiniz gibi günden güne düzelir ve içime sinen bir görüntüm olur.Burnunuzun eski halini bilmiyorum tabi ama bence tek problem ödem gibi duruyor bu açıdan gözüktüğü kadarıyla. Siz neyini beğenmediniz burnunuzun?
Sırt kısmının inişi ve ucunun da bağımsız sonradan konmuş gibi ve çok kalkık durması. Fotoğrafta daha iyi duruyor aslında aynada DHA kötü. Benim burnum küçük bir burundu. Kaş arası yani burnun başladığı yer çöküktü, burun sırtıda hafif bombeli ve burun ucum biraz düşüktü. Ben doktordan sadece bu asimetrik görüntüyü düzeltmesini istedim, kalkık olsun bile istemedim. İnşallah dediğiniz gibi günden güne düzelir ve içime sinen bir görüntüm olurBurnunuzun eski halini bilmiyorum tabi ama bence tek problem ödem gibi duruyor bu açıdan gözüktüğü kadarıyla. Siz neyini beğenmediniz burnunuzun?
Bu kalkık ve sonradan konmuş gibi duran ucu düzeliyor değil mi? Ben doktora kalkık olsun bile demedim. Burnum küçük bir burundu. Kaş arası yani burnun başladığı yer çöküktü, ucu da biraz düşük ve sanırım bunlardan sebep sırt kısmı da bombeli duruyordu hafif kemerli gibi.Ödem var belli oluyor.
Ucu hakkında kesin olarak düzelir diyemeyeceğim. Ödem indikçe küçülür ama burun sırtı da küçülürse aradaki fark yine belli olur.Sırt kısmının inişi ve ucunun da bağımsız sonradan konmuş gibi ve çok kalkık durması. Fotoğrafta daha iyi duruyor aslında aynada DHA kötü. Benim burnum küçük bir burundu. Kaş arası yani burnun başladığı yer çöküktü, burun sırtıda hafif bombeli ve burun ucum biraz düşüktü. Ben doktordan sadece bu asimetrik görüntüyü düzeltmesini istedim, kalkık olsun bile istemedim. İnşallah dediğiniz gibi günden güne düzelir ve içime sinen bir görüntüm olur
Bu kalkık ve sonradan konmuş gibi duran ucu düzeliyor değil mi? Ben doktora kalkık olsun bile demedim. Burnum küçük bir burundu. Kaş arası yani burnun başladığı yer çöküktü, ucu da biraz düşük ve sanırım bunlardan sebep sırt kısmı da bombeli duruyordu hafif kemerli gibi.
AnladımUcu hakkında kesin olarak düzelir diyemeyeceğim. Ödem indikçe küçülür ama burun sırtı da küçülürse aradaki fark yine belli olur.
Çok teşekkür ederim, buna yakın olarak kalacağı düşüncesine bile tahammül edemiyorum şuanda. Umarım sabrettiğimize değer ve güzel sonuçlar alırız. Ben gelişmeleri güncelleyeceğim inşallah.Merhabalar ben de bugün üye oldum foruma. 18 gün oluyor ameliyat olalı inanın atel çıktığından beri deliler gbi "bu ödemler geçecek mi" nin cevabını arıyorum ama beklemekten daha mantıklı bir cevap bulamadım şu ana kadar :) Atel çıkınca yaşanan hayal kırıklığını öyle iyi anlayabiliyorum ki. Bence burnunuz güzel görünüyor. Gayet doğal olmuş. Bir yamukluk yok, dümdüz iniyor. Sadece burun ucunuzda şişlik var o da zaman içinde inecek ve daha doğal bir görünüme kavuşacaktır. Ameliyat olan arkadaşlarım "ödemlerin var inecek endişe etme" diyor bana atelim çıktığından beri. Biraz vakit verin henüz çok yeni ameliyatınız. Moralinizi bozmayın nolur. Gördüğüm kadarıyla gözleriniz çok güzel. Yeni burnunuzla güzelliği daha da ortaya çıkacaktır. Hepimize geçmiş olsun, ödemler en kısa zamanda insin.
Benim 19. Günüm sizinkinden çok ödemli benimki :) sizinki gayet hoş görünüyor sadece ödem var önde ve bildiğim kadarıyla ödem en son uçta toplanırmış ondan size öyle geliyor bnce :)Yükleyebilirim aslında ama nasıl yükleyeceğim bilmiyorum ilk kez kullanıyorum siteyi.
Yükledim
Onlarca video izledim atel çıkarıldıktan sonraki görüntüleri için ama benimki gibi sırtı acayip inip ucuna sonradan birşey eklenmiş gibi olanı görmedim. Hepsi ya çok şiş ya büyük ya da yamuk ya da geniş. Aslında önden bakınca çok kalkık gibi değil ama yandan bakınca çok acayip bunun da sebebi sanki burun sırtında da sıkıntı var. Zor ve sabır isteyen bir süreçmiş gerçekten doktoruma güveniyorum şuanda çünkü çok erken daha. Sizin nasıl acaba fotoğraf ekleyebilir misiniz rica etsem.Benim 19. Günüm sizinkinden çok ödemli benimki :) sizinki gayet hoş görünüyor sadece ödem var önde ve bildiğim kadarıyla ödem en son uçta toplanırmış ondan size öyle geliyor bnce :)
Mesaj hakkım yok sanırım. Doktor adını vermek çok doğru gelmiyor şuanda. Kendisi iyi bir doktor arkasından konuşmuş gibi hissediyorumMerhaba burnunuz su an çok ödemli zamanla iner merak etmeyin. Doktorunuzun adını özelden bana da yazabilir misiniz
İsterseniz özelden atayımOnlarca video izledim atel çıkarıldıktan sonraki görüntüleri için ama benimki gibi sırtı acayip inip ucuna sonradan birşey eklenmiş gibi olanı görmedim. Hepsi ya çok şiş ya büyük ya da yamuk ya da geniş. Aslında önden bakınca çok kalkık gibi değil ama yandan bakınca çok acayip bunun da sebebi sanki burun sırtında da sıkıntı var. Zor ve sabır isteyen bir süreçmiş gerçekten doktoruma güveniyorum şuanda çünkü çok erken daha. Sizin nasıl acaba fotoğraf ekleyebilir misiniz rica etsem.
Çok sevinirimİsterseniz özelden atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?