Yeni Burun estetiği yaptıranlar

arkadaşlar peki bu burun içindeki deniz suyunu düzenli kullanmama rağmen oluşan pıhtılar ne kadar süre sonra bitecek,kendim kulak çöpüyle çıkardığımda burnum tamamen açılıyor ama tekrardan oluştuğunda tıkıyor yine.Bilgisi olan var mıdır acaba?
Valla aynı durumdayım . Üstelik sonra acıyor bemimki .

arkadaşlar peki bu burun içindeki deniz suyunu düzenli kullanmama rağmen oluşan pıhtılar ne kadar süre sonra bitecek,kendim kulak çöpüyle çıkardığımda burnum tamamen açılıyor ama tekrardan oluştuğunda tıkıyor yine.Bilgisi olan var mıdır acaba?
Merhab yine 3 ay 6 ay arasi dicem kizacaksiniz ama.bu boyle yapacak baska birseu yok.Bende hala kulak cubugu ile sumuk cikariyorum :) 7.ayima.girdim

Merhab yine 3 ay 6 ay arasi dicem kizacaksiniz ama.bu boyle yapacak baska birseu yok.Bende hala kulak cubugu ile sumuk cikariyorum :) 7.ayima.girdim
cok tesekkur ederim cevabınız için biraz da olsa içim rahatladı:) kendimi buna da hazırlasam iyi olur,su akıp yolunu bulcak aslında çok tasalanmak da yanlış:):)

Benimde 3. günüm tamponlarim çıktı. Şekli hoşuma gidiyor şimdi bile umarım sonradan bir aksilik olmaz burun deliklerinde asimetri yada yamukluk falan olmaz inşallah kızlar yaaaa şimdide şekli bozulur mu şeklini bozcak bir şey yapıyorum mu korkusu başladıiii

Kontrollere gittiğimizde doktorlar burunlara neler neler yapıyor darbe gelmediği müddetçe burnun bozulma ihtimali yok bence, ilk haftamın sonunda tamponlarımı aldırmaya gittiğimde sağ taraftaki tampon çıkarken burnum yamuldu sandım cekerken cok fazla zorlandı gibi hissettim ama hiçbir şey olmadı hatta üzerine ödemin inmesi için yapıştırılan flasterleri doktor öyle sert yapıştırdı ki içimden kesin burun çöktü dedim ama her şey doktorun kontrolündeydi. Yatarken bi tık zor oluyo eskisi gibi sağa-sola dönememek, yüz üstü yatamamak buna dikkat edilmezse belki olabilir onun dışında durduk yere burnun şekli bozulmaz benim fikrim.

Kontrollere gittiğimizde doktorlar burunlara neler neler yapıyor darbe gelmediği müddetçe burnun bozulma ihtimali yok bence, ilk haftamın sonunda tamponlarımı aldırmaya gittiğimde sağ taraftaki tampon çıkarken burnum yamuldu sandım cekerken cok fazla zorlandı gibi hissettim ama hiçbir şey olmadı hatta üzerine ödemin inmesi için yapıştırılan flasterleri doktor öyle sert yapıştırdı ki içimden kesin burun çöktü dedim ama her şey doktorun kontrolündeydi. Yatarken bi tık zor oluyo eskisi gibi sağa-sola dönememek, yüz üstü yatamamak buna dikkat edilmezse belki olabilir onun dışında durduk yere burnun şekli bozulmaz benim fikrim.

Cildiricam ya uyuyamıyorum burnumun tikanilkligindan nefes alamıyorum içi dolu sumkuremiyorum 😭 deniz suyuda bir şeye yaramıyor kafayı yicem yaaaa 😭
Gülmek yemek çiğnemek şekline zarar vermez inşallah şuan hala atelli Çarşamba cikicak atel bugün pazartesi...

Cildiricam ya uyuyamıyorum burnumun tikanilkligindan nefes alamıyorum içi dolu sumkuremiyorum 😭 deniz suyuda bir şeye yaramıyor kafayı yicem yaaaa 😭
Gülmek yemek çiğnemek şekline zarar vermez inşallah şuan hala atelli Çarşamba cikicak atel bugün pazartesi...

burun ameliyatından sonraki en sıkıntılı süreç 1 hafta insanı pişman ettirecek seviyeye getiriyor sıkıntıları,ağızdan nefes alma kısmı en zor kısmı ama merak etmeyin geciyor hepsi sonra iyi ki olmuşum diyorsunuz. Biraz sabır sadece. Her güzelliğin bir bedeli olmak zorunda diye bakın olaya bu düşünce beni bi tık daha rahatlatmıştı o süreçte. Yemek çiğnemek bunlardan bir şey olmuyor ben 2.hafta flasterliyken kahkaha attım ama burnum her gecen gun daha guzelleşiyor. Merak etmeyin doktorunuza güvenin sıkıntıların bitmesine az kalmış.

Arkadaşlar yaa bir kaç saat sonra hastaneye gidicem atellerim çıkıcak.
Siz ameliyat sonrası burnunuzun içinde ki sümükleri nasıl temizlediniz 😭
Burnum aşırı tıkanık ya çok rahatsız edici 😭😭😭

tampon ve atel çıkana kadar içine hiçbir şey yapmadım,kontrolde doktor pıhtıların bir kısmını temizledi,çıktıktan sonra da ben kulak çöpüyle içte kalan pıhtıları çıkardım baya baya kütle şeklinde çıktılar,deniz suyuna tam gaz devam ettim onun çok faydası oluyor nemlendirip pıhtı ve sümükleri kolay alınmasını sağlıyor.Şuan deniz suyum bitti temin edemedim henüz içi çok rahatsız ediyor o gelene kadar sinus rinse ya da tuz-karbonatlı su yapmayı düşünüyorum yapmayı düşünüyorum.

Kizlarr yaa benimde 13. Günüm ama ödüm patlıyor bir şey olcak sekli yamulcak darbe gelcek diye :( Burun tam olarak ne zaman kaynar
Mesela arada giyinirken elim hafif burnuma çarpıyor az önce yegenim opucem diye burnumu öptü ee burun yeni olunca ufak bir şeyi bile sert hissediyosun korktum bende burnum yamulcak şekline bir şey olcak diye bir şey olur mu sizce 😭 ya düşerse burnum ya bozulursa yamulursa

Kizlarr yaa benimde 13. Günüm ama ödüm patlıyor bir şey olcak sekli yamulcak darbe gelcek diye :KK43: Burun tam olarak ne zaman kaynar
Mesela arada giyinirken elim hafif burnuma çarpıyor az önce yegenim opucem diye burnumu öptü ee burun yeni olunca ufak bir şeyi bile sert hissediyosun korktum bende burnum yamulcak şekline bir şey olcak diye bir şey olur mu sizce 😭 ya düşerse burnum ya bozulursa yamulursa
Geçmiş olsun öncelikle güle güle kullanın yeni burnunuzu :)
Tam olarak oturması bir seneyi buluyor ve siz darbelerden muhakkak koruyun kendinizi yalnız yiğeninizin öpmesinde de burnunuza birşey olmaz merak etmeyin

Benim 2 ay oldu olalı
Hala hafif şişlik var ve burun içi daraldı sizde de mi oyle
Merhaba benim de sadece sağ tarafta burun içi daralmış flaşla baktığımda görebiliyorum. Solda hiç birşey yok. Bugün 13. günüm ve doktorum bugüne kadar hiç bir temizleme suyu vs. vermedi. Yarın gidicem kendi temizleyeceğini söyledi. Hiç temizlenmediği için bu kadar zamanda etler yapışmış olabilir mi çok endişeliyim :KK43: :KK17:

Merhaba efendim ben çok aradım ama bulamadım nostral retainer nasıl temin edenitliz nasıl bulabilirim nerden alabilirim yardımcı olur musunuz rica etsem

Efendim nerden ylısnız acaba rica etsem yardımcı olur musunuz nerden bulabilirim nostral retaineri

Back
X