Yeni çalışmaya başladım para biriktirmek istiyorum

bestemyildiz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
27
1
6
İstanbul
Yeni çalışmaya başladım paramı da car çur etmek istemiyorum onun için her ay 500 lira gibi parayı biriktirmek için ayıracağım 3 yıl sonra evlenicem ama daha bir kurusum bile yok sözlümle evimizi esyamızı herseyımızı beraber alıcaz olurda gunun birinde ayrılsak bile bana yatırım kalsın istiyorum simdi sizlere sorum her ay gram altınmı ceyrek altınmı yoksa ata altın olarak mı biriktiryim altın daha karlı diye duymustumda

canımm ata lira daha karlıymış öyle duydum :16: bende ata lira biriktiriyorum ama şuan altın o kadar düştü ki ben şuan kinin 50 tl fazlasına almıştım inş yükselir de sattıgımda bi değeri olur :D :1:

Bende hazır düşmüşken alııym diyorum ben uzun vadeli yatrm düşündgm için altın istiyorum diğer türlü 3 yılda pek birkim olmcak altın daha karlı dye duydm birazda tereddtlerm var cıkmazsa falan dye

Uzun vadeli dusuniyosaniz kesinlikle altin.esim bu islerde cok tecrubeli.altin fon doviz hepsini kullanir birikim icin.bide bireysel emekliligide dusunun bence. mecburen biriktirmek zorunda kaliyosunuz.

Uzun vadeli dusuniyosaniz kesinlikle altin.esim bu islerde cok tecrubeli.altin fon doviz hepsini kullanir birikim icin.bide bireysel emekliligide dusunun bence. mecburen biriktirmek zorunda kaliyosunuz.

ben evlilik için düşünüyorm kısmetse evimizide esyamzda biz alıcaz ve 3 yılmızvar oda bende birikim için karlı bi yo arıyoduk altın hesabı hakknda bir bilgnz varmı

kesinlikle fiziki altın alıp canını tehlikeye atma
uzun vadede altın elbet iyi yatırım hazır düşmüşken de
ama altın hesabını tavsiye ederim istediğin zaman al sat beklemeden kuyumcu kuyumcu gezmeden
kirli çıkılar var bu başlıkta bak istersen

kesinlikle fiziki altın alıp canını tehlikeye atma
uzun vadede altın elbet iyi yatırım hazır düşmüşken de
ama altın hesabını tavsiye ederim istediğin zaman al sat beklemeden kuyumcu kuyumcu gezmeden
kirli çıkılar var bu başlıkta bak istersen

Teşekkür ederim canım yani her ay altın alıp kenara koymam tehlikli olrsa yapmam tabide bende öyle sürekli bilgyr basnda altın hesbnı kontrl edblrmym hic sanmıyrm

Teşekkür ederim canım yani her ay altın alıp kenara koymam tehlikli olrsa yapmam tabide bende öyle sürekli bilgyr basnda altın hesbnı kontrl edblrmym hic sanmıyrm

uzun vade düşünüyorsan kontrol etmene gerek yok al dursun bankada
kontrol edip al-satla para kazanan arkadaşlar var gurupta

Back
X